Anca7

Membru din 01.11.2011, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 4 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Anca7

Eu, sincer, nu mai am cuvinte pentru ce se intimpla in tarisoara asta a noastra, cu oamenii ei! Stim cu totii ca asta e adevarul, cel ce reiese atit de clar si de aici,dar nimeni nu poate face nimic! E o situatie halucinanta de a dreptul! Si asta cu acordul autoritatilor!!!!!! Si atunci??????? Ce mai putem face???? Bine zicea cineva, ca atunci cind ultimul copac va fi taiat si ultima sursa de apa poluata, atunci si numai atunci vom vedea ca nu putem minca bani!! Dar ce folos, ca va fi prea tirziu!!!!

Comentariu la Cine Este Chevron., data: 13.02.2014, 08:44

Sunt nemaipomeniti! Iti lumineaza ziua! Multumim!

Comentariu la les meilleurs positions au lit, data: 06.06.2012, 11:53

Aici nu se mai poate comenta nimic. E pur si simplu fara cuvinte. Nici nu iti vine sa crezi ca asa ceva este posibil in zilele noastre. Un singur lucru e cert : astia sint animale cu chip de oameni.

Comentariu la Pedofilie gen Hamas, data: 01.11.2011, 13:01

Doamne, Dumnezeule, e asa de trist ce vedem aici si atit de adevarat! tragedia e ca nu i putem ajuta pe acesti oameni pt ca sint multi si departe de noi. pe de alta parte, nu i putem ajuta nici pe cei fara case de la noi ca au inceput demult sa fie si aici! si ei sint tot oameni! vorba lui freddy mercury: empty spaces, what are we living for?

Comentariu la Domiciliul Strada., data: 01.11.2011, 10:45