Andreea3

Membru din 16.01.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 8 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Andreea3

Si inca ceva : un documentar socant despreoameni care au vazut iadul sau raiul :


http://www.youtube.com/watch?v=4h6-RbuZbVc

Comentariu la Va trebui..., data: 23.11.2013, 14:44

Dragi cititori, in Sfanta Scriptura, Domnul Iisus Hristos spune : "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni NU vine la Tatal decat prin Mine" (Sf Evanghelie dupa Ioan, 14:6) si "Oricine tagaduieste pe Fiul n-are pe Tatal. Oricine marturiseste pe Fiul are si pe Tatal" (1 Epistola a lui Ioan, 2:23). Deci ori Il acceptam pe Hristos si, deci pe Dumnezeul Adevarat, ori suntem impotriva lui Hristos si a lui Dumnezeu, si deci, de partea diavolului. Nu exista cale de mijloc. Fiecare dintre noi ne nastem de fapt, deja de partea pacatului si a celui rau. De aceea, trebuie sa existe in viata noastra un moment in care sa ne gandim serios la lucrurile spirituale si sa decidem pe cine urmam - daca vrem sa continuam in pacate, urmandu-l pe diavolul aici si dincolo (in iad) sau daca Il primim pe Hristos in inima noastra ca Mantuitor si Domn. Daca facem aceasta, El ne iarta, ne schimba si ne da putere sa traim vieti noi, curate. Iar la final, prin mila Sa, putem fi si noi cu El in rai. Ce minunat!
Problema este ca in rai nu se ajunge asa usor. Calea catre rai e foarte ingusta, e aspra si grea. Dupa ce Il primesti pe Hristos, in fiinta ta va fi atat Duhul Sfant, cat si firea pacatoasa si va fi o lupta pe viata si pe moarte, pana cand parasesti acest pamant. Personal, inca am pacate pe care nu le birui mereu si total, desi Hristos m-a mantuit si traieste in inima mea. Stiu ca mai este mult mai mult din relatia cu El decat am acum.
Crestinismul adevarat NU este o religie, ci o relatie personala cu Dumnezeu, prin Hristos. Crestinismul nu consta in eforturile mele de a castiga mantuirea prin fapte bune, ci in plata desavarsita si deplina a lui Hristos pentru pacatele mele, astfel incat eu, crezand in El, sa fiu considerat neprihanit de Tatal. Mantuirea e un dar, un har. Nu e de ajuns sa fii un om moral sau "bun". Dumnezeu spune ca toti ne nastem pacatosi. Te indemn sa te verifici cat de bun esti, dupa cuvintele Mantuitorului :
"Oricine se uita la o femeie ca sa o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui" (Sf Evanghelie dupa Matei, 5)
"Oricine uraste pe fratele sau este un ucigas ... si niciun ucigas nu are viata vesnica in el" (1 Epistola a lui Ioan, 3:15)
"Cine spune fratelui sau : "Nebunule!" va cadea sub pedeapsa focului gheenei" (Iadul)
"Ati auzit ca s-a zis celor din vechime: "Sa nu ucizi; oricine va ucide va cadea sub pedeapsa judecatii."
Dar Eu va spun ca oricine se manie pe fratele sau va cadea sub pedeapsa judecatii; si oricine va zice fratelui sau: "Prostule!" va cadea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: "Nebunule!" va cadea sub pedeapsa focului gheenei" (Sf Evanghelie dupa Matei, 5)
De aceea, Dumnezeu ne indeamna sa ne vedem starea de pacat groaznica si sa ne pocaim. Dumnezeu e Iubire, dar El e si Dreptate Absoluta si Sfintenie si El spune ca nimic necurat nu va intra in rai. Ci numai cei spalati nu cu o apa, ci cu sangele pretios al Fiului Sau. Primii crestini erau crestini cu adevarat si nu traiau in niciun caz cum traiesc "crestinii" de azi - in curvii, betii, barfe, ura, imoralitate, obsesie pentru moda, pentru bani si cate si mai cate. Erau si la ei asemenea cazuri, dar acestea erau aspru criticate si indreptate.
P.S. : Dumnezeu e infricosator. Biblia spune : "Grozav lucru este sa cazi in mainile Dumnezeului celui viu!"
Va indemn sa intrati pe acest site si sa cititi aceasta banda desenata. Explica mult mai bine ce incerc eu sa spun :
http://www.printuricrestine.ro/citeste-online-tractate-chick/aceasta-a-fost-viata-ta
Si fie ca Dumnezeu sa ne vorbeasca si sa ne trezeasca. Sa citim Sfanta Scriptura, pentru ca oricine poate intelege ce scrie acolo, daca vrea sincer si se roaga. Eu de acolo am scris. Te indemn sa verifici textele si sa meditezi la viata si la vesnicia ta! Nu vreau sa arat ca sunt mai buna, nu sunt perfecta, inca pacatuiesc, desi as putea sa Il las pe Dumnezeu sa ma faca mult mai biruitoare. Dar inca lupt, prin harul Sau. Si vreau sa ajung, daca voi putea, cu orice chip, cu El in rai.


givemewingstfly@yahoo.com

Comentariu la Va trebui..., data: 23.11.2013, 14:40


Trebuie sa ne pocaim cu adevarat, in primul rand noi cei care L-am cunoscut pe Hristos, dar ne-am indepartat de El, am taiat din cruce. Eu am facut asa, si am nevoie sa ma pocaiesc iar. Pentru cei care nu L-au chemat niciodata pe Hristos in inimile lor, ca Mantuitor si Domn, astazi este acea zi. Trebuie sa Ii ceri Lui putere de pocainta si sa Il lasi sa te schimbe, sa te innoiasca. Sa citim Scriptura zilnic! Va rog sa va rugati pentru mine sa ma pocaiesc din nou cu adevarat si pentru familia mea, sa se intoarca si ea la Domnul Hristos! Va multumesc!

Comentariu la Nu taia din cruce, data: 16.03.2013, 16:02

Multumesc pt raspuns...totusi, sper sa nu te superi, dar nu cred ca toate realitatile sunt demne de a fi prezentate (ex crimele, violurile si toate cele)... Personal, nu imi plac nici nuntile celelalte, despre care ai scris. Iubesc curatia pe care Dumnezeu o poate sadi in inimile noastre prin harul Sau si prin pocainta.

O zi buna!

Comentariu la Căsnicii Inedite. 04, data: 17.01.2012, 16:11

F interesant!!!

Comentariu la Gemenii conjuncti sau siamezi, data: 16.01.2012, 14:17

Ultima melodie e oribil de murdara!!!!

Comentariu la fast food?, data: 16.01.2012, 14:11

Yeaks... ciudate si vulgare sculpturi

Comentariu la Sculpturi şocante, data: 16.01.2012, 13:54