Casandra1

Membru din 16.02.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 1 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Casandra1

Draga Laura, dupa mesajul tau presupun ca esti foarte tanara si frageda. Eu sunt mai in varsta si ma mir de intrebarea ta : Ce treaba are iubirea cu religia?
In primul rand presupun ca suntem cu totii crestini, si stim ca crestinismul este mai mult decat o religie, este persoana lui Isus Cristos. Orice iubire dintre o fata si un baiat daca se bazeaza pe principiile iubirii lui Isus, atunci iubirea este stabila si fericita, precum o doreste orice tanar. Altfel este un dezastru sufletesc si fizic.
“Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată." (1 Corinteni 13:4-8a)”.
A citi horoscpul usor poti deveni un sclav al lui. Multi oameni de afaceri sunt manipulati de alti comercianti cu ajutorul horoscopului cand fac tranzactii, caci suntem in epoca consumismului. Horoscopul e frate bun cu superstitia si este la fel ca tigarea, multi incep sa fumeze din amuzament cum zici tu, si iarasi multi pot deveni sclavii fumatului..
Si bineinteles daca ii acorzi iubitului tau incredere suprarealista, adica il consideri mai presus ca Isus, atunci iti faci un idol din el.
Te rog, Laura sa ma ierti daca consideri ca am intrat “cu bocancii murdari” in intimitatea iubirii, caci atunci cand esti foarte tanar esti tentat sa crezi asa ceva. Eu iti doresc o iubire curata si sincera. Pace si iubire !

Comentariu la Cum iubesc zodiile, data: 16.02.2012, 22:58