gabriela / gabi

Membru din 27.03.2009, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 3 comentarii

Ultimele comentarii scrise de gabriela / gabi

Clipul tau, adica TITLUL ca doar asta iti apartine, nu este misogin, este FOARTE misogin, tendentios, subiectiv, discriminatoriu, malitios, injust si in ca sa inchei, clipul este de fapt o copie a altuia (de pe alt site dar unde avea un cu totul alt titlu) de unde l-ai preluat tu si i-ai adaugat "adresa" (....femei la volan), punandu-ti de fapt tie o eticheta dar nicidecum una onorabila.
Cred ca tu ai oarece complexe de o natura sau alta, inclusiv fata de femei si ai ales ca defulare (vezi in dictionar sensul) acest tip de postare a parerilor proprii, undeva unde sa nu fii obligat sa faci fata unor obiectiuni sau dialoguri "face-to-face" fiindca nu le-ai face....fatza, ca sa zic asa. Tu cred ca esti ori minor, ori imatur la o varsta la care ar fi trebuit sa fii ori cel mai rau, esti de varsta matura si repetent irecuperabil la materia educatie si socializare.

Comentariu la femeia la volan, data: 31.05.2009, 00:45

Eu sigur l-as incerca daca ar fi mai ....aproape :-D, am ramas cu ochii acolo, e nemaipomenit sa privesti lumea "de sus"!! pacat ca n-or sa apara prea curand si la noi, ca de....merge "la pachet" cu cladirea "sustinatoare", altfel....de unde atata "sus"? Suuuuuuuuuper!!

Comentariu la Crazy people, data: 27.03.2009, 23:50

Vai ce frumos!!! :))) Ce mai shpion!!! Ce-am mai ras.....

Comentariu la baba rica, data: 27.03.2009, 23:17