Grigore / Silvia / Sitaru

Membru din 08.01.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 41 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Grigore / Silvia / Sitaru

Felicitări pentru domnul Cristi, este o realizare binevenită a acestui pps contribuind din plin la o frumoasă relaxare.
Dacă eşti de acord, te contactez pe Yahoo Messenger.

Comentariu la Meditatie si relaxare, data: 03.05.2013, 08:23

Biblia este Cuvântul Lui Dumnezeu, care este absolutul inimii mele precum şi a credincioşilor veritabili. Cât priveşte călugării aceea este o cale religioasă în afara voii Lui Dumnezeu.
Tu nici nu ai citit Biblia, cum te pronunţi în comentariu, că Maria n-ar fi avut copii, aşa ceva e o minciună. La fel cum ai afirmat că preoţii ar fi mijlocitori, pe când în Biblie este scris că Domnul Isus Cristos este mijlocitorul între Dumnezeu şi om, care nu-i totuna, pt.că sisremul preoţesc a fost desfiinţat odată cu Noul Testament. Deci s-ar cuveni ca fiecare din noi să ne ţinem de singurul Adevăr care este în Biblie, restul sunt religii păgâne şi răstălmăciri anticriste care duc la moarte.

Comentariu la Icoanele Fecioarei Maria, data: 24.02.2013, 07:54

Maria, nu a fost născătoare de Dumnezeu, pt. că Dumnezeu este dintotdeauna şi pt.totdeauna, este etern şi atunci cum ar fi avut El o mamă. Maria nu-i eternă, pt. că are un început cînd s-a născut...şi orice are un început al zilelor are şi un sfârşit. "Pururea fecioară"...păi dacă ai câta minte înţelegi că după ce a născut nu-i mai fecioară. Şi ea a fost căsătorită cu Iosif care "a cunoscut-o" după ce a născut pe Isus şi a născut alţi copii. Nu vezi că-i o prostie să te iai după alţii să spuni minciuni că-i încă fecioară. Însă necazul tău este că n-ai citit Biblia care este de fapt Cuvântul lui Dumnezeu şi care este Dumnezeu (vezi Evanghelia Sf.Ioan cap.1.versu 1). Atunci n-ai mai duce bîrfe dintr-astea cu fecioara. Deci dacă tu ai o Biblie în casă, măcar ai citit-o vreodată? Şi atunci ai vedea că preoţii au salariu de 70 de milioane păcălind oamenii leneşi a citi Biblia şi vă minte că vă duce la cer, pe cînd trebuie să-ţi spun drept în iad. Chestia cu fecioara, nu te-ai gîndit că-i o mare înşelăciune de aşa sute şi mii de chipuri de marii cu prunc în braţe pe toţi pereţii, pe internet etc. Biserica nu-i Dumnezeu. Biserica nu mântuie, mîntuirea este numai prin credinţa în Isus Crisos. Gîndeşte-te unde îţi vei petrece eternitatea (veşnicia) sau unde va fi sufletul tău peste 100 de ani. Te asigur, că dacă tu nu eşti interesat de Dumnezeu, cine altul crezi că ar face-o pt.tine. Şi cum ai putea rămânea indiferent dacă mergi în cer sau în iad dacă pe tine nu te interesează.

Comentariu la Icoanele Fecioarei Maria, data: 23.02.2013, 10:57

Creştinismul nu constă în postarea unor scrieri frumoase la reclama unor femei îngeri. Pentru că în toată Biblia nu vei găsi nicăieri îngeriţe în nici un verset. Aşa că adevăraţii creştini, nu ar posta minciuni cu asemenea poze...oricât de frumoase ar fi pentru ochiul firesc.

Comentariu la am obosit, data: 04.02.2013, 13:02

Creştinismul nu constă în postarea unor scrieri frumoase la reclama unor femei îngeri. Pentru că în toată Biblia nu vei găsi nicăieri îngeriţe în nici un verset. Aşa că adevăraţii creştini, nu ar posta minciuni cu asemenea pps...oricât de frumoase ar fi.

Comentariu la Timpul schimbarii, data: 11.01.2013, 13:31

Poveştile cu "Moşu" sunt minciuni. Biblia ne spuna ca un cor ingeresc a cantat evenimentul in auzul pastorilor , care isi pazeau oile PE CAMP . In luna DECEMBRIE ???? tocmai cand romanii pagani sarbatoreau Saturn-aliile !!! cand se inchinau mai cu zel zeului soare . Mai, chiar asa sa fie ?

Despre Isus Hristos ne spune Ioan Botezatorul ca era MIELUL lui Dumnezeu . De cand ne stim pe pamant , mieii se nasc PRIMAVARA ! , nu in toiul iernii .
Deci, crăciunul are doar un scop comercial îmbogăţind pe mulţi ...

Comentariu la DRAGA,MOSULE, data: 22.12.2012, 11:12

Crăciunul este o sărbătoare păgână. Urmăreşte acest link: http://www.youtube.com/watch?v=MzhawvCCy8I&feature=related

Comentariu la SFANTA NOAPTE DE CRACIUN, data: 22.12.2012, 11:06