ilisie elisabeta / scarleth / scharlet

Membru din 02.05.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 8 comentarii

Ultimele comentarii scrise de ilisie elisabeta / scarleth / scharlet

Deobicei displace pers care nu sunt multumiti de ei dar isi dau importanta pt a intimida alte pers asemenea lor. Se cred foarte puternici si cred ca stiu mai bine totul chiar si decit D-zeu cea ce e un f mare pacat pt care vor plati scump cind se asteapta mai putin!
Orcum prezentarea este deosebita si-ti multumesc pt ca ai prezentat-o!

Comentariu la Dumnezeu a creat femeia..., data: 22.06.2010, 13:08

Pur si simplu superb!
Chiar ar trebui sa ne cunoastem mai bine adevarata valoare si sa nu lasam pe nimeni sa ne distruga increderea in noi!

Comentariu la Dumnezeu a creat femeia..., data: 20.06.2010, 18:58

Foarte adevarat totul,iclusiv maxima de la sfirsit, doar pt ca barbatii sunt foarte egoisti si nu stiu sa aprecieze femeile nu inseamna ca noi nu trebuie sa ne pretuim si sa uitam ca noi suntem cele mai importante si avem si noi dreptul la fericire la fei ca si ei

Comentariu la FEMEIA TRECUTA DE 30 DE ANI, data: 16.05.2010, 21:41

Foarte frumos spus, cel mai adevarat lucru pe care l-am auzit.
Suntem cu adevarat foarte speciale si cele mai frumoase atunci cind suntem asa cum ne-a creat DUMNEZEU!
Nu ar trebui sa uitam nici o secunda aceste lucruri.
Multumesc sa fii fericita!

Comentariu la De ce plang femeile, data: 16.05.2010, 21:18

Buna!
Oniris cred ,,ca traiesti prea mult in lumea viselor" si e momentul sa cobori cu picioarele pe pamint in lumea reala si cruda in care traim din pacate cu totii pt ca sa ne-am creat-o noi si sa inveti pina nu e prea tirziu sa fii fericita cu toate problemele care te inconjoara si sa te bucuri de ce ai , indiferent cit de putin si sa incerci sa intelegi ca sunt putin cei care stiu sa iubeasca din motiv ca nu au
fost invatati sa iubeasca. Sunt foarte multi cei care au fost mutilati sufleteste din diverite motive sau circumstante si e foarte greu sa descoperi lucrul acesta si in tine dar in alte persoane indiferent cit de mult le iubesti.
Nu e drept sa sufere nimeri dar ,, prin foc sa caleste otelul" si toate greutatile si suferintele isi au rostul lor daca stim sa invatam din ele ,, ce nu te omoara te intareste"" si te rog sa ma crezi ca vb din proprie experienta si am trecut poate prin lucruri mai grele decit tine si pot sa spun ca absolut totul se poate rezolva daca ai CREDINTA si VOINTA.
Multa liniste si pace in suflet!

Comentariu la Casnicia, data: 11.05.2010, 09:08

Problema cea mai dureroasa e ca nu stim ce vrem de la noi, si daca noi nu stim cum sa transmitem celuilalt ce ne dorim ?
Noi nu ne putem face ordine in propriele noastre ginduri si avem pretentii de la celalalt sa ne aduca linistite? Pina nu suntem fericiti singuri cu noi nu vom fi niciodata fericiti in doi . Daca vedem in persoana de linga noi doar persoana care e obligatoriu sa ne faca fericiti avem o problema! Traim consecintele gindurilor noastre si daca invatam sa vb sincer cu noi, si gasim si raspunsuri nu mai e nevoie de atitea vorbe caci vor vorbi faptele de la sine. Meditati si veti primi totul asa cum trebuie.


Comentariu la Casnicia, data: 07.05.2010, 22:00