ion1

Membru din 07.01.2011, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 7 comentarii

Ultimele comentarii scrise de ion1

Aşa este !
Nu ascultaţi de tradiţiile prosteşti !
Ascultaţi de Dumnezeu care ne vorbeşte numai şi numai prin Biblie !
Dumnezeu ne spune clar că Maria a avut copii cu Iosif, după ce L-a născut pe Domnul Iisus Hristos, care a fost întâiul său născut, şi care a fost zămislit de la Duhul Sfânt !
Ca să nu mai apară iar vreun comentariu stupid, şi pe această temă, făcut de către persoane de parte femeiască, care nu au ce să vorbească din Scriptură, căci nu sunt chemate de către Dumnezeu la această slujbă, destinată exclusiv bărbaţilor (1 Corinteni 14:34; 1 Timotei 2:11-12) care au harul de la Dumnezeu să facă acest lucru, şi evident şi studiile teologice necesare ca să se pronunţe în chestiuni de acest gen, citiţi în Ps. 69.7-8, unde marele proroc David, face o proorocie exact despre Domnul nostru Iisus Hristos, care sună astfel :
„Căci pentru Tine port eu ocara, şi îmi acopere faţa ruşinea. Am ajuns un străin pentru fraţii mei, şi un necunoscut pentru fiii mamei mele. Căci râvna Casei Tale mă mănâncă şi ocările celor ce Te ocărăsc pe Tine cad asupra mea”.
Din moment ce Dumnezeu ne arată prin această proorocie că mama Domnului Iisus Hristos, sfânta Maria, a mai avut fii, care s-au purtat urât cu El, iar în Ioan 2.17 („Ucenicii Lui şi-au adus aminte că este scris: „Râvna pentru casa Ta Mă mănâncă pe Mine.”) se citează exact această proorocie, afirmaţia preopinentului, că Sfânta Maria, contrar la ce zice tradiţia prostească, de fapt a avut mai mulţi copii cu Iosif, este evidentă !
Sigur că adevărurile din Cuvântul lui Dumnezeu, nu sunt terfeliri, ci realităţi !
Desigur că, doar oamenii care respectă tradiţii prosteşti referitoare la Maica Domnului, care contrazic Biblia, Îl terfelesc chiar pe Dumnezeu !
Oameni buni să nu faceţi asta, că Dumnezeu, care urăşte tradiţiile (Matei 15:2-6; Marcu 7:3-13; Galateni 1:14; Coloseni 2:8), poate să vă pedepsească!
Vă iubesc pe toţi. Amin

Comentariu la 100 de paradoxuri din domeniul religios, data: 02.03.2012, 16:05

Te rog, să ai milă Doamne, de bieţii oameni !

Nu pot să mă abţin să nu văd, câtă răutate poate avea un om în el, dacă acesta poate să atribuie învăţătura lui Dumnezeu din Biblie, unui om, fie el chiar şi un scriitor creştin, cu cărţi publicate, unele fiind chiar best sellere (din unele au apărut chiar cinci, şase ediţii), totuşi ăsta este un om !
... Până şi un copil vede că prezentarea asta nu este o scornire a unui om, ci este D O A R o simplă extragere din Biblie a acelor mesaje ale lui Dumnezeu care nu trebuiesc interpretate pentru că sunt extrem de clare.
Falşii învăţători sunt cei care I N T E R P R E T E Z Ă Scriptura aşa cum doresc ei.
Ei bine, este o răutate să spui că prezentarea aceasta interpretează Biblia în vreun fel, când, de fapt nu are în ea
N I C I M Ă CA R O S I N G U R Ă I N T E R P R E T A R E,
ci extrage din Biblie mesajele lui Dumnezeu BRUTE, adică neinterpretate, şi le expune în mod ordonat şi pertinent.
Atenţie oamenilor răi, care spuneţi că este, ceea ce nu este, şi ziceţi binelui rău, în Isaia 5:20, Dumnezeu zice : vai de voi.
Dumnezeu ne spune că un om rău nu este pe calea mântuirii (Ps. 119.155).
Din anumite comentarii s-a văzut o încrâncenare a celor care nu mai recunosc, nu mai respectă şi nu mai împlinesc adevărul Scripturii, şi ca atare nu îi iubesc pe toţii oamenii, neîmplinind astfel cea mai mare poruncă a Vechiului şi Noului Testament, fără de care oamenii nu pot fi nicicum mântuiţi.

Vă iubesc pe toţi şi mă rog pentru voi ca să împliniţi în vieţile voastre doar Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură, ca să puteţi fi mântuiţi.

Domnul să vă binecuvânteze cu toate binecuvântările Lui !
Căci ce binecuvântează Dumnezeu rămâne binecuvântat pentru veşnicie
(1 Cronici 17:27)
Cu toată dragostea, Ion

Comentariu la 100 de paradoxuri din domeniul religios, data: 09.02.2012, 11:45

Este OK prezentarea. Să nu aburim oameni ... Prezentarea nu conţine nici o judecată. A judeca înseamnă : a face un rechizitoriu, a face cercetări, a audia martori, ... şi în final a rosti o sentinţă. Eventual uciderea cu pietre ..., vezi cazul femeii prinse în păcatul preacurviei ...
Deci, bunul simţ ne spune (desigur dacă îl avem !), că prezentarea nu conţine absolut nici o judecată. Desigur că unii omaeni nu ştiu să facă deosebirea dintre verbul a judeca şi verbul a expune (un adevăr incontestabil) ... Desigur că orice om înţelept face deosebirea între a judeca şi a prezenta cruda realitate în mod precis şi pertinent. Ea nu conţine nici măcar vreo mustrare, ci crunta realitate, a aşa zişilor creştini apostaţi de azi. Să nu uităm că Dumnezeu ne îndeamnă să mustrăm, ce e de mustrat ... Să nu confundăm judecata cu mustrarea..., că sunt concepte complet diferite.

Comentariu la 100 de paradoxuri din domeniul religios, data: 07.02.2012, 23:16

M-am bucurat enorm de mult de această prezentare. Iată o altă prezentare impecabilă a domnului Mihail Dimitriu, adică, vreau să spun biblică, care nu conţine păreri ale autorului ei despre acest atât de important concept, naşterea din nou, fără de care un om nu poate fi mântuit, adică scăpat de iad. Oare de ce, în cele mai multe biserici (indiferent de confesiunea religioasă !), nu se predică TOATE aceste adevăruri biblice despre naşterea din nou, şi, în unele biserici se spune că naşterea din nou, de fapt este botezul, când nu asta înseamnă naşterea din nou, aşa cum am văzut în prezentare (adică de fapt în Biblie) ? Doamne ai milă de noi !

Comentariu la Ce trebuie să știe omul despre NAȘTEREA DIN NOU, DIN DUMNEZEU, data: 20.01.2011, 07:55

Dacă Domnul Isus Hristos nu mergea în Locuinţa Morţilor, şi Iov (care de altfel Îl aştepta pe El, Răscumpărătorul Său, şi ştia că o să-i fie binevoitor ! ) nu credea în El, nu ar mai fi fost mântuit ...
Iată că pentru mântuire este nevoie în primul rând de credinţă, care în mod obligatoriu, aşa cum am văzut eu în prezentare, că, zice Dumnezeu, se testează, iar unul dintre teste era tocmai acela cu ... sărăcia ...

Comentariu la Ce trebuie să știe omul despre CREDINȚĂ, data: 17.01.2011, 12:31

Am studiat şi eu prezentarea despre credinţă. Ea este într-adevăr impecabilă. Un om înţelept, care Îl ia în serios pe Dumnezeu (şi ca atare crede în El), nu îi poate reproşa nimic acestei prezentări, întrucât în Faptele Apostolilor 5:29, scrie că „Trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni !”
Singurul care are autoritate, este Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură, iar, în prezentare am văzut că se citează strict Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură, cu versetele aferente.
Pentru a înţelege afirmaţia din prezentare (care, de fapt, nu aparţine autorului prezentării, ci lui Dumnezeu, el doar a citat ce zice Dumnezeu despre acest lucru !) care spune că o credinţă autentică se întâlneşte doar la oamenii săraci (Iacov 2:5), trebuie să citim ce spune Dumnezeu în următoarele versete :

1. Domnul Isus Hristos, care este singura autoritate în domeniul credinţei şi mântuirii, întrucât are toată puterea atat în cer cât şi pe pământ (Matei 28.18), a spus că El a venit pe pământ pentru a propovădui SĂRACILOR, Evanghelia (Matei 11:5; Luca 7:22), vezi şi : „Duhul Domnului este peste Mine, pentru că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia …” (Luca 4:18).

2. Domnul Isus Hristos, a spus că cei săraci vor fi mântuiţi : „Ferice de voi, care Sunteţi săraci, pentru că Împărăţia lui Dumnezeu este a voastră !” (Luca 6:20), vezi şi : Marcu 10:17-25; Luca 18:18-26.

3. Domnul Isus Hristos, i-a adresat unui bogat, care l-a întrebat, ce să facă pentru a fi mântuit, următoarele cuvinte : „Îţi lipseşte un lucru; du-te de vinde tot ce ai, dă la săraci, şi vei avea o comoară în cer. Apoi vino, ia-ţi crucea, şi urmează-Mă” (Marcu 10:21).

4. Referitor la bogaţi, Domnul Isus Hristos ne spune următoarele : „Mai lesne este să treacă o cămilă prin urechea unui ac, decât să intre un om bogat în Împărăţia lui Dumnezeu !” (Marcu 10:25), „Vai de voi, bogaţilor, pentru că voi v-aţi primit aici mângîerea !” (Luca 6:24).

5. Apostolul Iacov scrie : „Ascultaţi, prea iubiţii mei fraţi: n-a ales Dumnezeu pe cei ce Sunt săraci în ochii lumii acesteia, ca să-i facă bogaţi în credinţă şi moştenitori ai Împărăţiei pe care a făgăduit-o celor ce-L iubesc?” (Iacov 2:5).

6. Iată cum se adresează apostolul Iacov, către bogaţi : „Ascultaţi acum voi, bogaţilor! Plângeţi şi tânguiţi-vă, din pricina nenorocirilor, care au să vină peste voi. Bogăţiile voastre au putrezit, şi hainele voastre sunt roase de molii. Aurul şi argintul vostru au ruginit; şi rugina lor va fi o dovadă împotriva voastră: ca focul are să vă mănânce carnea! (Iacov 5:1-3).

7. Evident că nu în mod întâmplător, săracul Lazăr, a fost dus de îngeri în sînul lui Avraam (Luca 16:20,22), iar bogatul în locuinţa morţilor, în chinuri ...

8. În Apocalipsa 3:17, Domnul Isus Hristos, adresându-se unei biserici, spune : „Pentru că zici: „sunt bogat, m-am îmbogăţit, şi nu duc lipsă de nimic” şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol …”. Iată cum este bogatul …

9. Oare Cum ne spune Dumnezeu că este un adevărat creştin, adică un ucenic al Domnului Isus Histos Faptele Apostolilor 11:26) ? Sărac (2 Corinteni 6:10).

10. Pentru ca un om să nu ajungă în iad, el trebuie să rămână în Domnul Isus Hristos (Ioan 15:6). Pentru a rămâne în Domnul Isus Hristos, trebuie să trăiască la fel ca şi Domnul Isus Hristos (1 Ioan 2.6). Ca om, Domnul Isus Hristos a fost sărac (2 Corinteni 8:9) !

... Astăzi, mulţi oameni au păreri, care, nu sunt în acord total cu Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură. Deci … Să nu ne luăm după părerile oamenilor, oricine ar fi ei, care uneori zic : „aşa zice Dumnezeu, în Sfânta Scriptură, însă …”. Pentru mine, un om care doreşte să nu ajungă în iad, după ce zice Dumnezeu ceva, nu mai există nici un … însă ! Să nu uităm că „tot ce face Dumnezeu dăinuieşte în veci, şi la ceea ce face El nu mai este nimic de adăugat şi nimic de scăzut …” (Eclesiastul 3:14).

Comentariu la Ce trebuie să știe omul despre CREDINȚĂ, data: 15.01.2011, 15:01

Profundă prezentare ! Am downloadat şi am vizualizat şi eu prezentarea despre rugăciune. E într-adevăr superbă (nu mă refer neapărat la modul de realizare în PPT, ci mai ales la conţinut, că sunt unele realizate super, da conţinutul e subţirel, sau chiar conţin lucruri discutabile !). Iată, în sfârşit, că văd şi eu o prezentare în care sunt scrise DOAR adevărurile aflate în Cuvântul lui Dumnezeu (adică Biblia), despre rugăciune. Văd că aici se tratează destul de frumos şi de COMPLET, de fapt biblic, subiectul rugăciunii. Eu am înţeles din această prezentare, ce ZICE DUMNEZEU despre rugăciune (nu autorul prezentării care nu a expus aici nici o idee a lui personală !), şi de ce anume nu îmi răspunde uneori Dumnezeu la rugăciunile mele

Comentariu la Ce ne spune Dumnezeu despre rugăciune, data: 07.01.2011, 15:57