Nanna

Membru din 03.10.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 11 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Nanna

Ce sa zic, remarca cu buna crestere si toate celelalte mi se par... ca sa nu vorbesc nepoliticos, putin exagerate deoarece n-am injurat pe nimeni, am facut unele remarci, dar asa suntem noi romanii, sensibili si cam prea mandri ... uneori in cantitati mari. Dumneavoastra sau tu, nu cred ca este edificator atata timp cat nu injur, nu jignesc si la urma urmei de ce atatea pretentii pentru o simpla abordare ? Toata aceasta rezistenta la observatia mea imi arata cat de nesiguri sunteti Domnule Helmut pe dumneavoastra si cat de vulnerabil. Iar pentru Doamna/Domnisoara Angela doresc, cu deosebit respect, sa-i atrag atentia ca se scrie "niciodata" nu "nicio data"... "nici o data" se foloseste in alte imprejurari, dar de cele mai multe ori se foloseste "niciodata" Cu un respect deosebit, va doresc Domnule Helmut, o seara linistita

Comentariu la Vara tirzie , sau nostalgia toamnei ?, data: 21.10.2012, 18:07

Toate frunzele si toti copacii din imagini sunt din Timisoara?

Comentariu la toamna timisoreana, data: 20.10.2012, 17:06

Splendid comentariul muzical plus imaginile din natura... natura pura, salbatica, calda, frumoasa, vesnica...

Comentariu la NATURA, data: 20.10.2012, 16:47

Unele imagini foarte frumoase... atat. Cu tristete remarc ca nu am vazut cum intelegi tu viata... Comentariile la acele poze din natura sunt searbede, chiar fara rost... Sincer si fara rautate, ma asteptam sa gasesc imagini care sa "vorbeasca" singure despre felul in care intelegi tu viata... sa ai ce spune doar cu ajutorul acelor imagini (sau a altora)... E greu,e drept, dar poate fi ceva f. frumos, chiar deosebit... La gandurile tale despre "viata" puteai adauga doar cateva flori, unele chiar trecute, ofilite ce ar fi sugerat suferinta, tristetea... Cu bine si cu multa inspiratie si rabdare.

Comentariu la viața, data: 20.10.2012, 16:23

Da, stimate Helmut, te-ai dus prea departe! Calculatorul, aforismele, versurile poate sunt mai instructive, dar intr-o incercare de a "vedea", de a "simti" natura, aceste instrumente nu trebuie puse in prefata... Ele ne ajuta doar. Asta cand incercarile noastre sunt menite a ajuta pe cei mai putin norocosi, pe cei ce nu mai pot ajunge pe munte, la mare, in muzee etc. Si eu iti doresc inca o zi frumoasa.

Comentariu la Vara tirzie , sau nostalgia toamnei ?, data: 20.10.2012, 06:28

Stimate Helmut, nu mai face afirmatii sau presupuneri nefondate. Iar ironia ca raspuns nu te infrumuseteaza, ci dimpotriva. Daca cumva ai o datorie catre cineva, inteleg, dar eu nu sunt superficiala, apreciez acest entuziasm/dorinta de a face ceva frumos, dar de cele mai multe ori este absolut necesar sa inveti mai intai cum se face ... Doar dorinta nu ajuta... chiar daca tu ai facut acest pps pe munte!!! Iti doresc numai bine, cu multa inspiratie si pricepere. Toate cele bune!

Comentariu la Vara tirzie , sau nostalgia toamnei ?, data: 19.10.2012, 08:34

Inca o data se adevereste ca bijutirtii sunt artisti desavarsiti. Imaginatie bogata, inspiratie si talent din belsug. Dar, dupa cum citeam la alt pps,aceste frumoase imagini create de prieteni din toata lumea, au o mica lipsa, o explicatie mai vizibila a subiectului si a artistului. De exemplu, la aceste bijuterii, daca sunt vechi: cine le-a purtat, facute din coral unele, altele din... nu stiu, ce tehnica, proprietarul, unde sunt expuse etc... Altfel, mi-a facut o deosebita placere sa le privesc si sa ... visez putin!

Comentariu la Antykwariat__Bijoux, data: 12.10.2012, 15:15