Nicu / Anghel / N.A. / A. Nicu

Membru din 05.05.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 8 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Nicu / Anghel / N.A. / A. Nicu

Din partea mea un zece pentru originalitatea acestei urari de an nou!
Dupa cum era de asteptat majoritatea nu au inteles mai nimic, dovada numarul mic de stelute in raport de numarul mare de voturi. Asai in democratie cei multi decid, ce daca "multi dar p...", conform unei celebre lucrari literare.

Comentariu la La multi ani 2014, data: 03.01.2014, 18:29

Felicitari pentru realizarea acestui pps. Informatii care trebuie sa ajunga la romani, regalisti sau antiregalisti, pentru ca fac parte din istoria nationala1. Va asteptam cu noi materiale care sa readuca romanilor demnitatea nationala; sa nu se mai simta bicisnici, asa cum se chinuie multi sa ne convinga ca am fi.
La final o mica remarca; din pacate s-a strecurat o mica greseala de redactare a textului, astfel anul Razboiului de Indempendenta este trecut ca fiind 1977!
Multumiri si, incaodata, multumiri

N.A.

Comentariu la Elisabeta prima regina a Romaniei, data: 01.12.2013, 16:53

Foarte frumos si imbietor, spre vizitarea oasului, acest pps. Nedumerire: spuneti ca este total schimbat, ori .... prezentati numai cladiri vechi de sute de ani ???!!!! Unde transpare noutatea, schimbarea ???
Oricum din partea mea 10 stele.
Sarbatori fericite !

Comentariu la Brasovul de azi., data: 30.12.2011, 13:21

Felicitări pentru realizare. Cred că este singurul pps dedicat acestui monument. Păcat că imaginile nu au fost însoţite de un fundal sonor şi ceva date suplimentare despre propietari, perioade istorice, disparitia casei boieresti. La final i-mi permit o sugestie; nu mai utilizaţi în pps-uri imagini cu personaje ce privesc fix în obiectiv, defocalizează atenţia consumatorului de informaţie. Numai bine şi la mai multe !

Comentariu la Conacul Bellu - Urlati, data: 11.12.2011, 00:20

Laudabil efortul.... totusi niste minime date istorice si de arhitectura cred ca se impuneau. Poate la urmatoarea prezentare pe care o sa o postati. Tot inainte ! Numai bine.

Comentariu la Viscri - biserica fortificata , data: 14.11.2011, 15:57

Promptitudinea este desavarsita. Ideea minunata. Va urmaresc creatiile de cativa ani si pot spune ca santeti pe lista mea de "VIP"-uri din acest domeniu. Totusi... de data aceasta, din nu stiu ce motiv, caliatatea audio este sub-mediocra. Sa fie de vina "internetul" sau o foarte slaba comresie a fisierelor audio ?
Numai bine !

Comentariu la IN MEMORIAM CORNEL FUGAR, data: 14.07.2011, 18:46

Pacat ca nu santem caini si pisici ci santem ...... ?.....oameni cu nationalitati si puteri dominatoare "civilizate'

Comentariu la Precum Câinele Şi Pisica. 01, data: 10.06.2011, 17:18