otilia / o femeie

Membru din 02.02.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 6 comentarii

Ultimele comentarii scrise de otilia / o femeie

mofturi! frustari mascate...
s-auzim de bine,

(doar ai mailul ne-ascuns)

Comentariu la Tristete de MAMA, data: 27.02.2012, 16:57

Binenteles,ca orice comentariu daca nu e laudativ e ne-obiectiv si tendentios si in necunostinta de cauza si ... daunator! Right?
Si, iar, binenteles, am inteles tot ce ati scris si ca ma voi conforma ordinului si imi voi schimba parerea. Nu e cazul sa va ocupatiasa de mult de mine. Oricum nu e nimic de rau in acest comentariu al meu.
Cu deosebita stima,

Comentariu la Tristete de MAMA, data: 24.02.2012, 19:09

Mi-ar fi placut sa gasesc un pps facut de cineva anume doar pentru mama sa. In cuvinte simple si calde, sub semnatura proprie si, binenteles, fara ... eternul Fuego. Cu o muzica de fundal din melodiile preferate ale mamei sale. In totul sa se vada dedicatia speciala si dragostea, dorul, grija pentru mama sa.
Dar, nu, se pare ca toata lumea si aici ma refer la acesti creatori de pps-uri, se rusineaza de sentimentele atat de firesti.

Comentariu la Tristete de MAMA, data: 24.02.2012, 10:35

Frumoasa intentie, dar pe langa cele cateva imagini foarte bine gasite, chiar potrivite titlului, restul pare cam superficial, aglomerat de "imaginea" femeii simple, usoare, cu textul care spune totul, adica "n-am delicatete, n-am sensibilitate, n-am blandete - sunt o alta fata a barbatului, mult mai greu de suportat". Femeia - sugereaza, reprezinta frumusete interioara si exterioara, privire luminoasa, vesela, blandete, intr-un cuvant f e m i n i t a t e! Ceea ce acest colorat mesaj nu-l transmite! Si nici Holograf cu acea melodie! Pacat!

Comentariu la Ce inseamna sa fii femeie?, data: 24.02.2012, 10:27

Poemul femeie sau femeia ca poem trebuie sa fie un cumul de trairi: admiratie, bucurie, durere... Aceasta prezentare este putin prea ... senzuala, aspect ce nu reprezinta intrutotul femeia. Melodia ca si prezentarea puteau face o prezentare mult mai autentica.

Comentariu la Poemul femeii, data: 02.02.2012, 11:10

Aceste indemnuri ca un sumar al regulilor vietii, sunt adresate de natura catre oameni. In prezentare nu se potriveste deloc aparitia oamenilor cu versurile. Un intelept invata un copil ce se afla in pragul vietii sa respecte cateva reguli esentiale despre existenta, supravietuire sau comportare in fata obstacolelor doar cu exemple luate din natura. Iar reprezentarea aceasta trebuia mai mult sugerata. Focul, in vremurile trecute era aprins de fulgere de exemplu si stins de natura, nu de pompieri, mistuind paduri ce pareau vesnice si de neatins... Eu asa am inteles intotdeauna aceste indemnuri, ca venind de la natura fara ca omul sa aiba atunci ca si acum vreun merit.
Iar melodia, poate e putin prea "usoara" pentru aceste indemnuri.
Oricum, vedeam aceasta prezentare facuta de un suflet de femeie...

Comentariu la Invata de la toate, data: 02.02.2012, 11:01