serban codrin

Membru din 06.08.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 2 comentarii

Ultimele comentarii scrise de serban codrin

Toate comentariile lui Corneliu Atanasiu sunt excelente, sintetice, si asa cum o spune, simbolice. Haikuul este foarte dificil de scris, este o forma speciala de poezie si trebuie sa fii un poet plin de har pentru a reusi o capodopera. Corneliu analizeaza astfel de creatii si, slava lui Dumnezeu, broaste si poeti se gasesc pe fata pamantului, cat despre balti, lacuri, aceeasi apreciere pozitiva.
Eduard Tzara este, de asemenea, un poet foarte apreciat si sugestivitatea versurlor sale a fost transpusa in imagini de toata frumusetea.
Asadar, haikuuri romanesti avem, cu poetii de haku este mai greu, un poet nu scrie un poem sau o mie, ci are o conceptie, o viziune, un stil, un univers liric unic si irepetabil. Asadar, nu asteptam provincia, ci pe poetii provinciei.(Bucurestiul este un oras de provincie - universala - mai mare)
Serban Codrin

Comentariu la Cercul de studii pentru iniţierea în haiku (II), data: 06.08.2010, 16:23

Toate comentariile lui Corneliu Atanasiu sunt excelente, sintetice, si asa cum o spune, simbolice. Haikuul este o foarte dificil de scris, este o forma speciala de poezie si trebuie sa fii un poet plin de har pentru a reusi o capodopera. Corneliu analizeaza astfel de creatii si, slava lui Dumnezeu, broaste si poeti se gasesc pe fata pamantului, cat despre balti, lacuri, aceeasi apreciere pozitiva.
Eduard Tzara este un poet foarte apreciat si sugestivitatea versurlor sale a fost transpusa in imagini de toata frumusetea.
Asadar, haikuuri romanesti avem, cu poetii de haku este mai greu, unn poet nu scrie un poem sau o mie, ci are o conceptie, o viziune, un stil, un univers liric unic si irepetabil. Asadar, nu asteptam provincia, ci pe poeti provinciei.(Bucurestiul ste un oras de provincie universala mai mare)
Serban Codrin

Comentariu la Cercul de studii pentru iniţierea în haiku (II), data: 06.08.2010, 16:20