STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA

Membru din 12.12.2010, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 172 comentarii

Ultimele comentarii scrise de STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA

TITLUL confirma profunzimea mesajului,aprecieri si felicitari,merita sa continuati a raspandi balsam pentru suflet.

Comentariu la Balsam pentru suflet, data: 03.07.2012, 13:06

SUPERBA Si MINUNATA ESTE CREATIA DIVINA,omul este chemat sa admire.studieze si prezinte aceast dar special NATURA .Va multumesc pentru aceasta realizare inedita totul la superlativ.

Comentariu la Culori în recifele de corali, data: 03.07.2012, 05:54

Profunzimea acestui mesaj este O LECTIE DE VIATA si o transpunere a nefericiri reale care aduce inca un semnal ca viata in doi este o responsabilitate asumata si nu abandonata.Aprecieri si deosebit respect pentru realizatoarea sensibila si afectiva ale carei realizari impresioneaza si aduce o nota de traire sentimentala si calauzire spre evitarea singuratatii in doi.VA MULTUMESC PENTRU POSTARE VA APRECIEZ REALIZARILE PERSONALE DAR ACEST GEST ESTE UN PLUS DE RESPECT PENTRU VE ESTE IMPORTANT.

Comentariu la Singurătate în doi, data: 02.07.2012, 17:30

FELICITARI SI DEOSEBITE APRECIERI REALIZATOAREI.PROFUNZIMEA MESAJULUI EXPLICA CAT DE IMPORTANTA ESTE VIATA SI MODUL IN CARE INTELEGEM SA O TRAIM.Multumesc pentru postare ,sunt impresinata de acest gest prin care se pot vizualiza mult doritele invataturi si sfaturi prin care ne mangaie si bucura calatoria noastra pe acest pamant.

Comentariu la VIAȚA PE UN PERON , data: 20.06.2012, 00:11

TOATE ACESTE MININUNATE ZAMBETE SUNT UN ADEVART BALSAM MANGAIETOR OFERIT DE DRAGA NOASTRA SICA,CARE PRIN REALIZARILE SALE DE O SENSIBILITATE SPECIALA NE APROPIE SI NE BUCURA CU SFATURI SI INVATATURI SPECIALE .Un multumesccccc sincer pentru postare cu deosebita apreciere pentru sansa vizualizari,sunt impresionata de gestul prezentari,aveti o inima iubitoare si daruire sensibila.

Comentariu la Zâmbetul tău , data: 14.06.2012, 11:10

FELICITARI SI APRECIERI DRAGEI NOASTRE GRETA O REALIZATOARE sensibila dovedit prin profunzimea mesajului, din suflet pentru suflet realizat cu multa daruire.care se alatura minunatelor realizari cu care ne aduce bucurii si noi descoperiri.

Comentariu la paradisul...si pasarile lui, data: 11.06.2012, 07:42

Postarea acestui pps.aminteste respectul pentru autoarea reala usor de recunoscut si de o sensibilitate remarcabila,cred ca a-ti uitat sa amintiti ca nu sunte-ti autoarea.multumiri pentru postare,este un gest de colegialism,aprecind si stiind ca merita recunoscuta calitatea speciala a mesajului.

Comentariu la Cum ai putut?, data: 10.06.2012, 21:26