Valentin Dragan

Membru din 31.01.2011, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 3 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Valentin Dragan

Mai gigele, e inca report la loto, de ce n-ai jucat? Ca trebuia sa ai noroc frate, doar ai trimis mesajul... Ce ma enervati voi astia, spamistii! Da, stiu, nu esti tu autorul, dar tu CREZI!...

Comentariu la sa iti poarte noroc , data: 02.02.2011, 12:27

De retinut, pentru toti cei ce cred unele din aceste sfaturi... doar unul e perfect adevarat, cel cu seria IMEI, care poate bloca la cerere catre furnizorul de servicii respectivul aparat... Asta daca si numai daca, dupa ce a fost furat, telefonul este folosit in aceeasi retea... (ar fi fost bine sa fie ,,codat'', nu?...) In ceea ce priveste ''rezerva de baterie'', daca nu o vezi, fizic vorbind, nu exista! Acest ''cod minune'' *3370#, este specific numai terminalelor Nokia, si de fapt are legatura cu puterea de emisie-receptie a respectivului telefon, pentru a-si mentine legatura cu reteaua in care functioneaza... Restul sfaturilor, sunt doar folclor...
Ela, scumpa faptura, sa inteleg ca ti-ai blocat voluntar telefonul (cu IMEI la furnizor de servicii), numai pentru a testa acest lucru? Sa fim seriosi!
Emanuela, pps-ul tau este frumos realizat, paleta de culori si imagini, face acest pps, placut vizionarii. Pentru acest lucru, felicitari!

Comentariu la 4 lucruri, data: 02.02.2011, 12:10

Am gasit acest pps tansformat in video pe un cunoscut site de clipuri si secvente video... Acolo, mi s-a parut frumos... Vazut aici, in original, spun ca e MAGNIFIC!!! Multumesc pentru bucuria oferita, Valentina!

Comentariu la bucatica de viata, data: 31.01.2011, 19:45