Virgil1

Membru din 12.06.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 4 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Virgil1

Mihai Costin, felicitari. Mi-a placut foarte mult, imaginile sunt reusite, peisajele impresioneaza intotdeauna. Cine este interesat de acesta categorie de prezentare, in final ramane multumit. Ma bucur pentru realizarea ta. Iti urez succes in tot ceeace realizezi. Multa sanatate.

Comentariu la MAXIME de Mihai EMINESCU, data: 24.06.2012, 20:02

Multumesc Elena T. Desi au trecut mai mult de doi ani de cand ai realizat aceasta diaporama, iar eu abia acum o citesc, regasesc in ea aceeasi senibilitate, valori sentimentale si adevaruri spirituale. Desigur este meritul lui O.Paler in primul rand, pentru ca a pus pe hartie acele minunate ganduri.
Dar meritul tau este deosebit pentru ca ai scos in evidenta existenta acelor ganduri si ni le-ai prezentat noua, cititorilor, intr-un mod placut si sensibil. Muzica este adecvata prezentarii, iar parfumul chiar daca nu iese din monitor, il avem bine intiparit in memoria amintirilor anumitor momente unice,care ne-au ramas in suflet. Iti multumesc inca odata.

Comentariu la Parfumul florilor, data: 24.06.2012, 18:27

Multumesc Claudia. Este mare lucru sa poti aduce cateva momente de bucurie si liniste in sufletele oamenilor. Nu numai Felicitari ci si Multumiri. Virgil

Comentariu la Flori de mac, data: 12.06.2012, 22:23

Va multumesc mult, pentru cele cateva momente de visare pe care le-am putut trai. Sunt momente in care simti libertatea sufletului.

Virgil

Comentariu la Gradina Villa Taranto, Italia, data: 12.06.2012, 22:08