Publicitate

!0 interpretari - Vizualizare online

  • Currently 6.79/10

6.8 steluţe (39 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Un autor cu opinie...

Categoria: Haioase, Amuzante
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Vizualizari: 10392 in total, 4 pe zi
Descarcari: 778 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Stralucit prezentat acest cumul de adevaruri care guverneaza relatia barbat-femeie !Paradoxal,aceasta antiteza permanenta este cea care asigura echilibrul relatiei,familiei etc.,asa cum intregul univers isi datoreaza existenta echilibrului materie-antimaterie.Lasand filozofia la locul ei,noi,bietii barbati,suntem oropsitii
permanenti,vinovatii de serviciu etc etc.Avem ceva de facut?Nu,decat sa-l FELICITAM pe autor si sa multumim pentru prezentare .

Radu Neacsu, 12.01.2014, 10:15

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion