Publicitate

Animale din Alpi - Vizualizare online

  • Currently 7.95/10

7.9 steluţe (58 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: ,,Drumetia cere rabdare,convingere,hotarire si pasiune ! Noi nu batem recorduri ! Cautam sanatate si frumusete,aer si privelisti,lumina si libertate !,, Dumitru Almas

Categoria: Animale
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Vizualizari: 4750 in total, 1 pe zi
Descarcari: 405 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Vacutele si capritele sunt vietuitoare domestice,care pasc in muntii Alpi,nu-i asa? :) Doar restul vietuiesc in stare salbatica: precum rozatoarele,capra Neagra,si alte pasarele si insecte.Dar in ultima imagine este si o cioara intr-un porbagaj,este domestica sau salbatica?! :) Si asta la categoria: Animale,imaginile sunt intradevar superbe si luminoase mi-au placut,multumesc.O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 13.12.2011, 15:21

Hallo O.K. !
Multumesc pentru comentar !
Este adevarat ce spui ! Dar : Vacutele , (numai vacile de lapte stau in grajd) sint urcate la munte,si asta pina aproape de 2.500 m unde stau din aprilie pina in octombrie cind sint coborite cu mare pompa si impodobite cu coroane de flori si talangi.Aceasta zi este una din cele mai frumoase zi din viata unui pastor.
Cu capritele este cu totul altceva.Multe s-au ratacit pe munte,au reusit sa supravietuiasca peste iarna si cu timpul salbaticindu-se au inceput sa se imperecheze cu capra neagra sau muflon, asa cu timpul, aproape ca s-a creat o noua specie.
Despre cele din fotografie:Primele mele ascensiuni in Alpi : Le-am vazut,si incintat sa fotografiez capre negre , m-am furisat, destul de riscant facind zeci de fotografii.Colegii nemti ,prietenii,rideau in hohote.
Cind am fost aproape de tot ele (vroiam sa fac un prim plan ).,una din ele s-a ridicat si a luat-ola goana : avea un ditai clopotel la git.
Marele alpinist Carpatin a fotografiat capre salbaticite !!!
Rusinos am ascultat povestea cu aceste caprite !!!
Stancuta ;(nu cioara) este salbatica.Sint atit de obrasnice ca vin peste tot acolo unde este de mincare.Chiar si din mina iti maninca.Este o placere sa le urmaresti in zbor.
Cred ca nu te-ai plictisit citind aceste rinduri.

O zi buna.

Helmut Gürtler, 14.12.2011, 06:15

:)) Mi-a placut ,am ras copios,mai ales ca la aliniatul trei ai incasat un :P pe motiv ca nu ai facut o pauza intre< : si P > cum te-am sfatuit.Multumesc,pentru amabilitate,multe urari de bine,deh se mai intampla!

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 14.12.2011, 10:57

:)) Am ras cu multa placere,mai ales ca la aliniatul trei iar ai incasat un :P pentru ca nu ai tinut cont de sfatul meu,scriind pe : si P unul langa altul ,deh, se mai poate intampla si a doua oara.Multumesc,mi-a placut si sa auzim de bine. O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 14.12.2011, 12:30

Multumesc,mi-a placut!

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 14.12.2011, 12:56

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 14 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion