Publicitate

ARIPI DE LIBERTATE - Vizualizare online

  • Currently 6.93/10

6.9 steluţe (14 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Cand poti conta pe noblete sufleteasca esti mai presus de naturile obisnuite esti asemenea vitei de vie multumita ca a dat rodul cei este propriu. Bunatatea cand este privita de aproape nu este decat insusirea cea mai caracteristica a firii noastre si trasatura care ne deosebeste cel mai mult de restul universului.

Categoria: Educationale
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Vizualizari: 5041 in total, 2 pe zi
Descarcari: 403 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

NOBLETEA SUFLETULUI SE REFLECTA IN MESAJUL SPECIAL,OERINDU-NE prin IMAGINI SI COLOANA SONARA ,MOTIVATIA APRECEIERII SI RESPECTULUI,DRAGEI REALIZATOARE SICA ,pentru ACEASTA SENSIBILA REALIZARE si PENTRU TOATE REALIZARILE POSTATE....CU MULTUMIRE pentru posibilitatea revederii.

STANA, 11.02.2014, 03:46

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 15 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion