Publicitate

Planeta Marte, Privita Altfel. - Vizualizare online

  • Currently 7.57/10

7.6 steluţe (7 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Planeta Marte, corp ceresc cu dimensiunile..... Totuşi despre Marte mai circulă şi altfel de informaţii şi fotografii ce ridică o serie de semne de întrebare. Acest material tocmai asupra acestor aspecte se focuzează.

Categoria: Cosmos
Primita de la: Diegis (este autorul)
Vizualizari: 2996 in total, 2 pe zi
Descarcari: 536 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Foarte interesant si bine documentat pps,rod al unei munci sustinute de o frumoasa si apreciabila "slabiciune"a autorului de a pune la dispozitia celor interesati materiale de prima calitate.Cu adevarat si in jurul acestei planete
s-au inmultit misterele -ca despre tot universul.Probabil ca la anumite nivele se stiu mai multe dar pentru noi,muritorii de rand ,se potrivesc mai bine cuvintele din Scriptura -Fericiti cei saraci cu duhul (care stiu mai putine) ca a lor va fi Imparatia Cerurilor . FELICITARI ADMIRATIVE !!

Radu Neacsu, 01.09.2015, 03:15

Mulţumesc pentru felicitări. Evident că la "alte nivele" se ştiu mai multe; asta sugerează şi materialul postat. Cât priveşte pe "Fericiţi cei săraci cu Duhul"... un metafizician are să vă spună că traducerea pildei este aceea că sunt fericiţi cei care nu au multe ataşamente materialiste fiindcă ei se vor desprinde uşor de această lume materială, în care ne manifestăm. Cu alte cuvinte eşti cu atât mai fericit cu cât eşti mai puţin preocupat de averile materiale. De altfel acelaşi sfat este dat în Biblie de mai multe ori; "mai uşor intră o cămilă prin urechile acului decât bogatul în Rai", "nu vă făceţi averi pe pământ ci în suflet", "luaţi pe voi o haină că de restul va avea grijă Domnul", etc, etc, etc...
Cu stimă!

Diegis, 05.09.2015, 03:02

Doar atat: un material cum ar trebui sa apara mai multe. felictări

Apostolache, 05.09.2015, 03:47

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 14 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion