Publicitate

Romānia, Francmasoneria, Noua Ordine Mondială. - Vizualizare online

  • Currently 8.52/10

8.5 steluţe (31 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Istoria, atunci cand nu este falsificata, nu poate decat sa aduca bunastare tuturor oamenilor.

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Diegis (este autorul)
Vizualizari: 5771 in total, 1 pe zi
Descarcari: 473 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Va multumesc din tot sufletul ca ati pus aceste informatii , despre Masoneria din Romania si nu numai.......!!!!!!!!!

Nu stiu daca vom mai gasi romani adevarati , in Romania , care sa aiba curajul sa fie impotriva lor , ba mai mult , se alatura lor si devin si ei masoni.

Din pacate , romanii in general sunt ca hunii , nu au curajul sa se ridice si sunt foarte lasi (foarte, foarte vor sa se mai ridice , pt. neam) deoarece , acum nu mai sunt oamnenii de pe vremea lui Burebista sau Decebal care erau demni si de neclintin , in tara lor.

Au aparut "boierii" care sunt cei mai fatarnici oameni , adica dupa cum bate vantul , cand cu aia , cad cu ceilalti , numai sa le mearga bine. Datorita lor am ajuns aici si nu ne-am pastrat demnitatea , de popor Dacic.
Sunt multe de spus , dar acum nu cred ca isi mai au rostul.......

Singura incredere in care trebuie sa o mai avem este in Iisus Hristos , in Maica Domnului si in Dumnezeu Tatal , prin rugaciunile noastre , din inima , adresate lor. Numai datorita Lor mai suntem ca tara si ca neam.

Rugati-va neincetat , ziua si noapte , frati romani...!!!

Nelu, 02.09.2011, 08:22

Va multumesc pentru aprecieri dar i-mi permit sa va contrazic. Avem ce face, putem face chiar foarte multe. Putem sa purtam discutii cu cei care inca nu vad incotro se duce lumea, si implicit Romania. Putem sa mobilizam pe toti cunoscutii sa se prezinte la vot si sa voteze OAMENI si nu jegoase marionete, iar daca nu avem pe cine alege din lista aflata pe buletin putem sa anulam votul prin stampilarea mai multor candidati. Astfel votul nostru va arata clar ca vrem sa ne implicam (nu stam acasa la Tv, sau la chiolhanuri cu bere, mititei si manele) dar pe liste nu se regaseste nimeni care merita locul in parlamentul tarii (presedinte, primar, etc...). Avem stimate domn multe de facut nu numai sa ne jelim de mila, tocmai de aceea lichelele au pus mana pe tara !
Numai bine !

Diegis, 06.09.2011, 01:34

cum se numeste melodia din timpul prezentarii

afra, 21.09.2011, 05:18

Coloana sonora: Yanni - Twilight.

Diegis, 22.09.2011, 15:15

Un pps care m-a pus pe ganduri,argumentatia folosita de un om in care am deosebita incredere- deoarece se documenteaza exemplar- fiind foarte convingatoare.Eu stiam ca aceasta miscare a aparut in secolul 17 in Scotia ,ca o asociatie profesionista a constructorilor de case (mason in engleza=zidar) ,principalul lor obiect de recunoastere fiind echerul,prezent si acum in embleme.Ulterior,miscarea a fost acaparata si deturnata in alte scopuri,pe care ,personal,le-am considerat jocuri de adulti aflati in vacanta prelungita.Oare ri noua religie BAHA'I.bine sustinuta financiar,are legaturi cu ...? ATAT.

Radu Neacsu, 06.10.2013, 08:41

Fara a dezvolta prea mult subiectul, din motive subantelese, trebuie sa va atrag atentia ca echerul reprezinta triunghiul adica fata unei piramine (a puterii). Cum va explicati prezenta echerului cu un ochi in varf pe moneda americana, dolaru?
Nu credeti ca ochiul "acela" spune foarte multe?
Compasul poate fi inteles si ca trasor de cercuri (sfere vazute in plan), adica sfere de interes sau influenta. In acelasi timp o bula din care, cei prinsi, sa nu mai aibe scapare.
etc......
Cu respect si..... meditati si decideti ce aveti de facut in continuare pentru o viata mai ... umana.

Diegis, 09.10.2013, 00:52

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 6 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion