Publicitate

Verona - prezentare PowerPoint

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Pantazopol Emil Ioachim (este autorul)
Data: 11.11.2019
Vizualizari: 600 in total, 8 pe zi
Descarcari: 187 in total, 2 pe zi

Descriere: Orasul de pe raul Adige,este una dintre cele 7 capitale provinciale situat in nordul Italiei in regiunea Veneto.Este renumit ca oras al indragostitilor, Romeo si Julieta traind aici tragedia dragostei lor. Aproape de vestita Venetie,Verona este orasul placut ,relaxant si vizitat in permanenta de multi turisti.

Publicitate

Comentarii (4)

"Am fost, am vazut, mi-a placut"
.....de multe ori ,incepand cu anul 1986. Este orasul Italian in care sunt indragostit.
Imaginile mi-au rascolit din nou dragostea. Sunt imagini pe care daca le-ai vazut odata, nu le mai uiti niciodata.
Un PPS reusit, cu fotografii si muzica rascolitoare. Unele fotografii deadreptul exceptionale altele mai putin (eu nu le-as fi pus in pps).
Unele din ele sunt intinse in inaltime, altele sunt turtite.Deranjant (pentru ochiul unui fotograf,si numai pentru el) este faptul ca sunt doua imagin , aproape identice, puse una langa alta, una lungita alta normal sau turtita. (Poarta Bra, Palatul Barbieri, Palazzo Grand Guardia, Palatul Maffei etc.etc.
In fotografii arhitecturale trebue avut grije de a pastra realitatea.
In rest felicitari pentru acest reusit pps.
Cu stima. Helmut


Helmut Gürtler, 14.11.2019, 02:44

Simpla atentie acordata muncii mele ,de catre un specialist,este un succes.Multumesc Helmut pentru aprecierile tale.Sa auzim numai de bine. Emil

Pantazopol Emil Ioachim, 14.11.2019, 23:35

Ma bucur mult de felul in care ai privit si apreciat pps-ul meu.Multumesc Angela 1 pentru sprijinul acordat in continuarea acestei activitati.Cu respect Emil.

Pantazopol Emil Ioachim, 14.11.2019, 23:49

Hallo Emil.
Imi pare bine ca mi-ai raspuns la comentariul meu.Mi-a fost frica ca ai sa te superi si ai sa-mi ignorezi randurile. Ma bucur ca nu este cazul.
Nu stiu ce varsta ai si nu stiu daca este cazul sa-ti dau sfaturi.
Eu sunt un vulpoi batran, si la propiu si la figurat (mai ales in arta fotografica).
De cand ai aparut la NICE, cu pps-urile din seria Ceramica m-au impresionat calitatea si gustul fotografiilor. Au urmat pps-urile din seria "am fost , am vazut, mi-a placut " Orasele din Spania,Elvetia. Mi-a placut in mod deosebit Pps-ul Zermatt (mai ales ca-l cunosc ca din palma) apoi cel cu cascade artificiale
In toate aceste pps-uri ai posta fotografii de o calitate deosebita . Ca se strecoara una sau alta mai putin reusita nu m-a deranjat.
In pps-ul Verona sunt insa mult prea multe, mai ales ca sunt unele puse una langa alta (vezi statuea lui Dante, sau piata seniorilor). M-am gandit mult sa-ti scri sau nu.
Esti unul din putinii ramasi la Nice care reusesti sa faci pps-uri deosebite,mai ales calitativ. M-am hotarat sa-ti scriu.
Crezul meu este : mai bine un pps cu putine imagini dar aceste sa fie de o calitate impecabila. O singura fotografii nereusita strica calitatea pps-ului.
Multi baga 60-70 de imagini care plictisesc si pps-ul devine neinteresant.
Nice a pierdut mult din calitatea de la inceput. Sa-u retras colaboratori deosebiti. As vrea sa ajut la cresterea calitatii lucrarilor. Tu esti unul care (sper sa ma intelegi) ai toate calitatile, de aceea ti-am scris.
Cu multa stima, un salut prietenesc.
Helmut

Helmut Gürtler, 15.11.2019, 03:14

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion