Filologul Apetrei

Membru din 16.11.2008, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Originalitate:
6.52%
Prezentari: 46 prezentari
Prezentari proprii: 3 prezentari
Alte prezentari: 43 prezentari
Comentarii: 147 comentarii

Ultimele prezentari primite de la Filologul Apetrei

FEMEIE !

Pentru toate acelea care zi de zi pun in viata noastra"sarea si piperul"..chiar daca uneori din greseala se mai adauga si ingredient de "zile fripte"...!

Vizualizari: 10569 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 591 in total

SCULPTURI MINUNATE DIN LEMN

Pentru mine un ARTIST este persoana care poate sa faca lucrurile pe care eu nu le pot face...sau pe care le pot face...dar pe care el le poate face insa... cu diferenta...! Filologul Apetrei

Vizualizari: 6916 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 528 in total

ANOTIMPURILE...SI...VIVALDI

In fata celor patru "DOAMNE"...care te viziteaza an de an ,singura ta optiune este sa-ti ridici palaria si sa spui:...dupa dumneavoastra..."Doamna"...!

Vizualizari: 16238 in total, 4 pe zi (in medie)

Descarcari: 827 in total

LUDWIG VAN BEETHOVEN

Suferinta umana este presa care stoarce din noi ultimii stropi de rautate...scoate la iveala bunatatea...si da aripi libere geniului...! Filologul Apetrei

Vizualizari: 38101 in total, 9 pe zi (in medie)

Descarcari: 1877 in total

CE INSEAMNA SUCCESUL

SIMPLA,BANALA...DAR ADEVARATA...!

Vizualizari: 12871 in total, 3 pe zi (in medie)

Descarcari: 663 in total

CANTEC PENTRU MAMA

Leaganul tuturor civilizatiilor a fost miscat de mana ...MAMEI ! Filologul Apetrei

Vizualizari: 14055 in total, 3 pe zi (in medie)

Descarcari: 893 in total

MAMA UNUI... PRESEDINTE...

Dragostea,Frumusetea,Sanatatea,Averea sau Prietenii le putem pierde...dar nicidata "DRAGOSTEA DE MAMA"...! Filologul Apetrei

Vizualizari: 7501 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 459 in total

Ultimele comentarii scrise de Filologul Apetrei

Prezentarile mele sunt la mine, domnule Ilie Justinian! Eu lucrez doar pentru prieteni, daca tot aveti curiozitatea sa primiti vreuna ca sa va puteti convinge de potentialul meu sau de ceea ce va intereseaza eu am lasat piste peste tot in acest site, am lasat adresa mea de messenger si o voi mai face inca odata special pentru dv-s. Eu nu mai expun de mult timp pe acest site si ma mira faptul ca observati abia dupa un an lucrul acesta.
Atunci cand provoci pe cineva la duel, asigurate mai intai ca esti mai bun ca el... sau cel putin, la acelasi nivel, iar daca nu, nu scoate sabia din teaca...!
Iar in ce-l priveste pe domnul Cristoiu, ar fi pentru mine o cinste sa stam la aceiasi masa si sa putem vorbi de la egal la egal.
contact_filologul_apetrei@yahoo.es

Comentariu la 8 MARTIE, data: 02.03.2010, 20:22

Multumesc inca odata pentru consideratii...!
Dumneavoastra abia ati intrat pe acest site iar eu sunt" satul " de el.
Ma mananca degetele sa va scriu aici o strofa din poezia: CRITICILOR MEI de Mihai Eminescu dar sunt convins ca dv-s. deja si stiti la ceea ce ma refer...
Pentru ca obsev ca si dumneavoastra va place sa primiti sfaturi la fel ca mie... va propun, sa rasfoiti acest site sa cititi toate comentariile cel putin referitoare la mine si asa eu nu ma voi repeta la nesfarsit...de felul acesta veti putea recopila multe alte greseli de-ale "Filologului"... Si totodata va invit daca aveti curajul sa mutam "rafuiala"pe adresa :
contact_filologul_apetrei@yahoo.es in felul acesta va avea si "Filologul" un filolog la care sa apeleze pentru a se actualiza si a se pune la zi cu lexicul si filologia limbii romane, pentru ca nu-mi este rusine sa spun ca eu consult cu regularitate DEX-ul online.
Va asigur ca nu ma simt jignit cu nimic din cele spuse de dv-s. pana in prezent si va astept pe mailul meu particular unde vreau sa vad daca sunteti la fel de "coltoasa"(in sens pozitiv).
Pe curand...

Comentariu la CANTEC PENTRU MAMA, data: 12.02.2010, 18:42

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi doamna Teodora !
Ve-ti ramane poate surprinsa de faptul ca nici in acest raspuns nu ve-ti gasi "diacriticele" solicitate.
Cred ca intr-o anumita masura punctul dv-s. de vedere este corect dar, lasati-ma sa ma explic nitel...
Am mai spus-o si o repet:" Filologul " este doar un pseudonim, nu este nici numele meu real si nici nu defineste profesia mea.
In alta ordine de idei, atunci cand lucrez pe un text fie proza sau poezie eu respect punctuatia pe care el o are, (daca o are), daca nu, eu personal nu-mi iau dreptul de a pune puncte unde imi dicteaza propria mea imaginatie...
- prezentarea de fata: am ascultat melodia cantata si apoi cu pixul in mana am copiat textul.
Iar in privinta diacriticelor oricat de mult as vrea eu sa le pun imi este imposibil...tara unde locuiesc, limba, sau mai precis computerul nu are, caracterele specifice limbii romane...si ca mine multi alti autori de pps.
Cred ca acest lucru ar trebui in special dumneavoastra sa apreciati...- ca din lumea larga, romani"fara diacritice"... trimit prezentari pentru cei ce stiu sa critice...
Dumneavoastra ca o buna profesoara de limba romana sunt convins ca puteti pune diacritice, acolo unde ele lipsesc...si pentru a intari proverbul:-"A gresi este omeneste"...al treilea rand numarat de jos in sus v-a scapat un "de", (atat frumoase)...nu va faceti probleme si mie mi se mai intampla!
O lectie a progresului intelectual este: -"Ca atunci cand inveti pe altii, la randul tau trebuie sa te lasi invatat de altii..." si o spun in primul rand pentru mine...
Incantat de cunostinta doamna Teodora Buita !
Cu respect...

Comentariu la CANTEC PENTRU MAMA, data: 11.02.2010, 21:37

Multumesc tuturor comentatorilor si dv-s .Annie, va doresc un "An nou fericit", pentru dv- s. si cei dragi, deasemenea tuturor vizitatorilor care vor poposi si trece pe aici in anul 2010.
LA MULTI ANI !
contact_filologul_apetrei@yahoo.es

Comentariu la METAMORFOZA, data: 31.12.2009, 21:29

Bueno Marta, hay pocas posibilidases que alquien entienda que as escrituo tu aqui, por suerte yo hablo espanol y te puedo entender.No se si tu te das cuenta que estas en un site de habla rumana, si eres rumana no es necesario llevar este tema en espanol y si no entiendes el rumano yo te puedo ayudar.
Asi que para solventar esto puedes escribir a la siguente direccion de correo
contact_filologul_apetrei@yahoo.es Intentare bajar por ti las presentaciones que te gusten aunque hay algunas que tiene este problema tecnico que tu as visto.
Un beso Filologul Apetrei

Comentariu la Prietenei, la aniversare, data: 13.12.2009, 11:16

Multumesc Aurelia, iti doresc si eu la fel...!
Scrie un scurt mesaj pe adresa:
contact_filologul_apetrei@yahoo.es si o sa incerc sa iti trimit prezentarea modificata asa cum o doresti.
Un sfarsit de an, de vis ...pentru tine !

Comentariu la DE-A COPILARIA 2009, data: 08.12.2009, 00:24

Toti acei care doresc prezentarea pot scrie pe adresa:
contact_filologul_apetrei@yahoo.es

Comentariu la LUDWIG VAN BEETHOVEN, data: 12.11.2009, 22:11

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.