Grigore / Silvia / Sitaru

Membru din 08.01.2012, 0 abonati

Logheaza-te pentru a te putea abona sau trimite mesaj privat.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Activitate
Comentarii: 41 comentarii

Ultimele comentarii scrise de Grigore / Silvia / Sitaru

Felicitări pentru domnul Cristi, este o realizare binevenită a acestui pps contribuind din plin la o frumoasă relaxare.
Dacă eşti de acord, te contactez pe Yahoo Messenger.

Comentariu la Meditatie si relaxare, data: 03.05.2013, 00:23

Biblia este Cuvāntul Lui Dumnezeu, care este absolutul inimii mele precum şi a credincioşilor veritabili. Cāt priveşte călugării aceea este o cale religioasă īn afara voii Lui Dumnezeu.
Tu nici nu ai citit Biblia, cum te pronunţi īn comentariu, că Maria n-ar fi avut copii, aşa ceva e o minciună. La fel cum ai afirmat că preoţii ar fi mijlocitori, pe cānd īn Biblie este scris că Domnul Isus Cristos este mijlocitorul īntre Dumnezeu şi om, care nu-i totuna, pt.că sisremul preoţesc a fost desfiinţat odată cu Noul Testament. Deci s-ar cuveni ca fiecare din noi să ne ţinem de singurul Adevăr care este īn Biblie, restul sunt religii păgāne şi răstălmăciri anticriste care duc la moarte.

Comentariu la Icoanele Fecioarei Maria, data: 23.02.2013, 23:54

Maria, nu a fost născătoare de Dumnezeu, pt. că Dumnezeu este dintotdeauna şi pt.totdeauna, este etern şi atunci cum ar fi avut El o mamă. Maria nu-i eternă, pt. că are un īnceput cīnd s-a născut...şi orice are un īnceput al zilelor are şi un sfārşit. "Pururea fecioară"...păi dacă ai cāta minte īnţelegi că după ce a născut nu-i mai fecioară. Şi ea a fost căsătorită cu Iosif care "a cunoscut-o" după ce a născut pe Isus şi a născut alţi copii. Nu vezi că-i o prostie să te iai după alţii să spuni minciuni că-i īncă fecioară. Īnsă necazul tău este că n-ai citit Biblia care este de fapt Cuvāntul lui Dumnezeu şi care este Dumnezeu (vezi Evanghelia Sf.Ioan cap.1.versu 1). Atunci n-ai mai duce bīrfe dintr-astea cu fecioara. Deci dacă tu ai o Biblie īn casă, măcar ai citit-o vreodată? Şi atunci ai vedea că preoţii au salariu de 70 de milioane păcălind oamenii leneşi a citi Biblia şi vă minte că vă duce la cer, pe cīnd trebuie să-ţi spun drept īn iad. Chestia cu fecioara, nu te-ai gīndit că-i o mare īnşelăciune de aşa sute şi mii de chipuri de marii cu prunc īn braţe pe toţi pereţii, pe internet etc. Biserica nu-i Dumnezeu. Biserica nu māntuie, mīntuirea este numai prin credinţa īn Isus Crisos. Gīndeşte-te unde īţi vei petrece eternitatea (veşnicia) sau unde va fi sufletul tău peste 100 de ani. Te asigur, că dacă tu nu eşti interesat de Dumnezeu, cine altul crezi că ar face-o pt.tine. Şi cum ai putea rămānea indiferent dacă mergi īn cer sau īn iad dacă pe tine nu te interesează.

Comentariu la Icoanele Fecioarei Maria, data: 23.02.2013, 02:57

Creştinismul nu constă īn postarea unor scrieri frumoase la reclama unor femei īngeri. Pentru că īn toată Biblia nu vei găsi nicăieri īngeriţe īn nici un verset. Aşa că adevăraţii creştini, nu ar posta minciuni cu asemenea poze...oricāt de frumoase ar fi pentru ochiul firesc.

Comentariu la am obosit, data: 04.02.2013, 05:02

Creştinismul nu constă īn postarea unor scrieri frumoase la reclama unor femei īngeri. Pentru că īn toată Biblia nu vei găsi nicăieri īngeriţe īn nici un verset. Aşa că adevăraţii creştini, nu ar posta minciuni cu asemenea pps...oricāt de frumoase ar fi.

Comentariu la Timpul schimbarii, data: 11.01.2013, 05:31

Poveştile cu "Moşu" sunt minciuni. Biblia ne spuna ca un cor ingeresc a cantat evenimentul in auzul pastorilor , care isi pazeau oile PE CAMP . In luna DECEMBRIE ???? tocmai cand romanii pagani sarbatoreau Saturn-aliile !!! cand se inchinau mai cu zel zeului soare . Mai, chiar asa sa fie ?

Despre Isus Hristos ne spune Ioan Botezatorul ca era MIELUL lui Dumnezeu . De cand ne stim pe pamant , mieii se nasc PRIMAVARA ! , nu in toiul iernii .
Deci, crăciunul are doar un scop comercial īmbogăţind pe mulţi ...

Comentariu la DRAGA,MOSULE, data: 22.12.2012, 03:12

Crăciunul este o sărbătoare păgānă. Urmăreşte acest link: http://www.youtube.com/watch?v=MzhawvCCy8I&feature=related

Comentariu la SFANTA NOAPTE DE CRACIUN, data: 22.12.2012, 03:06

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.