Prezentari din data de 01 noiembrie 2014 - 6 prezentari

14 Bulgaria sept 2014 Balcic - Biserica Sf Gheorghe

Cea mai mare biserica din Balcic - "Sfantul Gheorghe" a fost construita in 1897. Cladirea este o bazilica cu o cupola pe naos si clopotnita deasupra pronaosului. La interior, cele trei nave sunt separate prin doua randuri de patru piloni patrati. Marea valoare artistica a interiorului bisericii este data de catapeteasma si tronul arhieresc. Catapeteasma a fost realizata de celebrii sculptori Vasil si Filip Avramov. Tronul arhieresc a fost sculptat Ioan si Iosif Filipov din satul Osoy, Debar.

15 Bulgaria sept 2014 Cap Kaliakra I

Capul Kaliakra este un promontoriu inalt, lung si ingust, aflat in nordul litoralului bulgăresc al M4aării Negre. Este situat la 12 km de Kavarna si la 60 km nord-est de Varna. Capul patrunde pana la 2 km in interiorul marii si seamana cu o peninsula. Este o rezervatie naturala si arheologica si unul dintre cele o sută de obiective turistice naţionale. Aici isi face cuibul cormoranul si pot fi vazuti delfini. Partea I-a.

16 Bulgaria sept 2014 Cap Kaliakra II

Capul Kaliakra este un promontoriu inalt, lung si ingust, aflat in nordul litoralului bulgăresc al M4aării Negre. Este situat la 12 km de Kavarna si la 60 km nord-est de Varna. Capul patrunde pana la 2 km in interiorul marii si seamana cu o peninsula. Este o rezervatie naturala si arheologica si unul dintre cele o sută de obiective turistice naţionale. Aici isi face cuibul cormoranul si pot fi vazuti delfini. Partea a II-a.

17 Bulgaria sept 2014 Yailata

Yailata este o rezervatie arheologica din Bulgaria, situata pe coasta Mării Negre. Rezervatia se întinde pe 45 hectare, fiind formata din doua terase spectaculoase care se înalta deasupra marii la 50-60 m. Stancile din calcar adapostesc numeroase grote. Cele mai vechi descoperiri din aceasta zona datează din jurul anului 6000 î.e.n.

CLADIRI FRUMOASE (INTERESANTE)

Case ,locuinte diferite,unele poate numai in povesti se intalnesc.

TOAMNA,TOAMNA DULCE DOAMNA

Imagini frumoase e toamna si o melodie si mai frumoasa

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.