Publicitate

Categoria 'Muzica, Artisti' - iulie 2015 - 2 prezentari

Be the Judge! - Romanii au Talent

Be the Judge! - Romanii au Talent

  • Currently 6.00/10

6.0 steluţe (6 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: MihaiA10 (este autorul)
Data: 05.07.2015
Vizualizari: 1578 in total, 0 pe zi
Descarcari: 314 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Aceasta prezentare interactiva va permite sa fiti si voi juriul de la Romanii au Talent! Alegeti cine va juca rolul lui Andi Moisescu, a Andrei, Mihaelei Radulescu sau a lui Bebe Cotimanis. Instructiuni: apasati cu grija pe unul dintre butoanele afisate pe ecran. Acestea sunt 4 butoane rosii si un buton auriu(doar Andra poate apasa pe acesta). Pentru a reseta butonul/butoanele, pur si simplu restartati prezentarea sau apasati pe butoanele respective ce trebuiesc resetate.(in cazul butoanelor rosii, se pot reseta doar dupa ce au fost toate 4 apasate). Distractie placuta! Nu copiati/editati aceasta prezentare fara permisiunea mea!
EYE IN THE SKY(Ochiul din Cer)

EYE IN THE SKY(Ochiul din Cer)

  • Currently 7.58/10

7.6 steluţe (12 voturi)

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 14.07.2015
Vizualizari: 2167 in total, 1 pe zi
Descarcari: 261 in total, 0 pe zi
Comentarii: 6
Descriere: Bun găsit, dragii mei. Am lipsit puţin de la ore... Nu am mai lucrat. Ca să creezi ceva frumos, să placă şi altora, nu numai ţie, trebuie să ai acea stare de spirit, să te ajute la asta. Nu ştiu cât interesează ce spun eu acum. Am fost supărată, după o pierdere foarte grea. Apoi, nu m-a mai ajutat calculatorul, a trebuit să investesc în altul nou. Poate de aceea, vizionând unele pps-uri de aici, de pe site(ale mele), am găsit explicaţia unor note pe care, în opinia mea, nu le prea meritam. Cu alte cuvinte, am observat decalaje destul de mari între derularea paginilor şi traducerea ce însoţeşte paginile. Cred că acest lucru diferă de la un calculator la altul, depinde de setările fiecărui calculator. Acest pps de azi l-am lucrat acum mai bine de un an, căruia i-am adus modificările necesare. Sper, sper să fie în regulă derularea paginilor, în concordanţă cu traducerea. Mi-aş dori să vă placă, să fim cu toţii mulţumiţi. Eu "nu vă pot citi gândurile"... Melodia este a cântăreţei Noa(Achinoam Nini), din Israel. O voce superbă, o melodie optimistă. Iar florile ce însoţesc paginile...Floarea Cosmos :)...Mă bucur că am revenit. Şi profit de acest lucru să pot mulţumi, din nou, celor care m-au fericit cu aşa note frumoase. Acum o pot face, ştiind numele celor cărora eu, personal, trebuie să le mulţumesc. Cu mult respect şi drag, Cristina G. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QXeLexRNCy8#t=1

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion