Publicitate

Categoria 'Crestine' - august 2016 - 4 prezentari

Capela din scoici

Capela din scoici

Categoria: Crestine
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Data: 28.08.2016
Vizualizari: 1813 in total, 1 pe zi
Descarcari: 254 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Pe La Isla de la Toja (Spania) este o capela acoperita complet cu cochiliile scoicilor Saint-Jacques, inchinata Sf. Haralambie.
La mănăstire

La mănăstire

  • Currently 9.83/10

9.8 steluţe (6 voturi)

Categoria: Crestine
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 08.08.2016
Vizualizari: 1547 in total, 1 pe zi
Descarcari: 173 in total, 0 pe zi
Comentarii: 6
Descriere: „Am devenit un gânditor creştin când mi-am dat seama că fără revelaţie, fără asistenţă divină, nu pot şti nici cine sunt, nici ce este lumea, nici dacă are vreun sens sau nu, nici dacă eu am vreun sens sau nu. Nu pot şti de unul singur, când mi-am dat seama că fără Dumnezeu nu poţi cunoaşte sensul existenţei umane şi universale. Poarta spre Dumnezeu este credinţa, iar forma prin care se intră la Dumnezeu e rugăciunea. Rugăciunea e singura manifestare a omului prin care acesta poate lua contact cu Dumnezeu.” - Petre Ţuţea Rememorând trăirile speciale avute în mănăstirile din Bucovina... Cu cele mai alese sentimente, Teodora Buiţă
La mulţi ani, de Sfânta Maria!

La mulţi ani, de Sfânta Maria!

  • Currently 9.75/10

9.8 steluţe (4 voturi)

Categoria: Crestine
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 08.08.2016
Vizualizari: 2258 in total, 1 pe zi
Descarcari: 379 in total, 0 pe zi
Comentarii: 9
Descriere: De Sfânta Maria Mare, zi de înaltă vibraţie spirituală, de mare sărbătoare religioasă, cu emoţie şi aleasă preţuire vă felicit pe toţi cei care vă sărbătoriţi onomastica! Fie ca împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei sfinte zile să vă însoţească pretutindeni, să vă aducă în suflet pace şi armonie, fericire şi multă iubire, alături de cei pe care îi iubiţi! Iar Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl purtaţi, să vă ocrotească mereu, să vă binecuvânteze, să vă lumineze drumul în viaţă, să vă dea putere în tot ce faceţi şi să vă aducă tot ce înseamnă frumos şi bun...! Din toată inima, un sincer şi plin de încărcătură emoţională, LA MULŢI ANI! Vă doresc să vă bucuraţi de o zi minunată, plină de lumină..., să fie cu adevărat deosebită...! Şi fiindcă nu pot să vă ofer un dar personal, alătur urărilor, darul meu virtual, un pps, pe care l-am realizat cu mult drag şi din tot sufletul, şi care sper să fie o surpriză plăcută! Iar pe cei care nu îşi aniversează pe 15 august ziua numelui, ci pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică, îi rog să considere urările şi prezentarea mea ca pe un dar făcut în avans! Cu prietenie, preţuire şi cele mai alese gânduri, Teodora Buiţă
Linia ingerului pazitor

Linia ingerului pazitor

Categoria: Crestine
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Data: 16.08.2016
Vizualizari: 2787 in total, 2 pe zi
Descarcari: 308 in total, 0 pe zi
Comentarii: 5
Descriere: In palma mai poate exista o linie - cea a ingerului pazitor. Nu toata lumea o are, dar cel care prezinta acest semn se poate considera norocos.

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion