Prezentari din data de 22 octombrie 2018 - 14 prezentari

AMINTIRI DIN COPILARIE

Iwona Podlasinska ,renumit fotograf,declara: INSOMNIILE MA INSPIRA SA CREEZ CELE MAI MINUNATE FOTOGRAFII.

Autumn

Toamna este un termen care provine de la cuvântul latin autumnus. Conceptul permite numirea postului, în funcție de astronomie, începe cu echinocțiului de toamnă și se extinde la solstițiul de iarnă. În toamna emisfera sudică, toamna începe 21 martie și se încheie la data de 21 iunie, când începe iarna. În emisfera nordică, cu toate acestea, ea se referă la căderea la 21 septembrie la 21 în decembrie. Ordinea anotimpurilor este după cum urmează:-primăvară toamna-iarna-vara, un ciclu care se repeta pe tot globul. Scăderea este caracterizat prin frunze căzătoare copaci care fac parte din grupul de foioase. Copacii de acest tip, spre deosebire de plante perene, reînnoi frunzele lor în fiecare an. Odată cu sosirea toamnei, prin urmare, frunzele să ia o culoare gălbuie sau maronie și cad la pământ odată ce acestea sunt uscate. În timpul iernii, foioaselor rămân „gol“ și doar încă o dată arată frunzele lor în primăvară.

Cele patru anotimpuri

Cele patru anotimpuri în pictură

Comorile din Egipt

Comorile din Egipt sunt multe și sunt împrăștiate în întreaga lume, iată câteva poze cu unele dintre ele, unele încă în destinația lor inițială (Egipt), altele au răscolit și alte donat ca templul lui Debod înainte de a fi fost scufundat de apele Nilului, sper să vă bucurați de prezentare

Cu Nikonul la Drum.Vacanta in Alta Badia.Episodul trei.

Si daca tot suntem in pasul Valparola, am zis sa tragem o fuga pana in pasul Falzarego la 2105m, si de aici sa urcam pe varful Lagazuoiul Mic 2775 m. Pe tot drumul spre varf avem o privire splendida a Dolomitilor Ampezzani,Belunezi, Tirolezi. Peste tot urme ale crancelor lupte alpine din Primul Razboi Mondial. Este o fascinanta ascensiune.

CULORILE TOAMNEI

Nimic nu se compara cu frumusetea toamnei.

Fabula,poveste cu morala,inspiratie pentru artisti.

Morala a facut parte din educatia oamenilor inca din antichitate.Ea s-a pastrat in toate timpurile si pe tot globul, ajutand comunicarea intre oameni.Este bine sa nu o uitam tocmai acum cand avem mai multa nevoie de ea.

FOTOMIX 7

Un colaj de imagini diferite,cu muzica frumoasa.

IARNA TIMPURIE

Imagini cu flori surprinse de prima zapada

IMAGINI FRUMOASE

Peisaje minunate cu muzica pe masura

Locuri de pe terra vazute din satelit

De la nivelul solului, lumea noastră este incredibil de frumoasă. Dar dincolo de linia orizontului nostru se află o lume si mai fascinantă, o lume care ne este greu accesibilă personal, dar pe care o putem explora prin intermediul fotografiei: lumea văzută din satelit.

Prietenie

Este un pps,cu imagini și versuri frumoase

Romanica 2

Nu stiu cine este autorul, dar poate il recunoasteti in ultimul slide. M-ar interesa si pe mine cum il cheama. Deosebit de frumos si adevarat.

SIMFONIA TOAMNEI

Imagini frumoase si cateva din cugetarile Maicii Tereza

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.