Publicitate

Cu Nikonul la drum.Ziua de nastere a portului Hamburg - prezentare PowerPoint

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 27.05.2018
Vizualizari: 3275 in total, 5 pe zi
Descarcari: 145 in total, 0 pe zi

Descriere: Pe data de 11 si 12 Mai al acestui an, Hamburgul a sarbatorit cea de a 829 zi de nastere a portului maritim. A fost ceva deosebit pentru "noi cei de la munte". S-a estimat prezenta a peste 1.300.000 vizitatori. Savurati si dumneavoastra cateva imagini de la aceasta sarbatoare. Vizualizare placuta. Helmut

Publicitate

Comentarii (2)

Portul Hamburg, cel mai mare port al Germaniei, numit şi „Poarta către lume”, face parte din marile atracţii ale oraşului, atât ca centru logistic, industrial şi rezidenţial, cât şi ca fundal pentru cultura modernă şi istoria Hamburgului.
Celebrarea anuală a zilei înfiinţării portului (Hafengeburtstag), în luna mai (de obicei în primul weekend), este unul dintre cele mai mari evenimente publice ale oraşului Hamburg. Vizitatori germani şi străini sosesc aici în număr mare, pentru a lua parte la festivităţi.
Toată acea atmosferă veselă de sărbătoare, cu remorchere plutind în ritm de „balet” sau „vals”, galioane vechi şi nave de croazieră noi ce permit efectuarea de tururi sau vizitarea lor de către turişti, inclusiv focurile de artificii explodând în zeci de culori pe timp de noapte, le-ai redat foarte bine, cu fotografii încântătoare în acest frumos pps! Excepţionale imaginile, mai ales cele cu apusul soarelui şi focurile de artificii! Felicitări, Helmut, pentru tot!
Probabil a fost un pic obositor pentru tine şi doamna Edda, fiind mare aglomeraţie, dar pe de altă parte, cred că tot acel frumos a meritat efortul!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 30.05.2018, 17:21

Un comentariu pe care mi l-as fi dorit sa-l fi facut eu la acest PPs.
Multumesc Teodora. Multumesc ca dupa randurile si frumoasele fotografii despre minunatul Paris.ai gasit cuvinte de lauda la adresa Hamburgului.
Pentru mine a fost, intradevar, putin stresant dar nu pot altfel.
Am ajuns la o varsta si situatie financiara in care doamna Edda a spus : gata , s-a terminat !. de acum faci asa cum vreau eu !. Toata viata ai umblat hai hui pe munte , de acuma vii cu mine si vizitam orase. Ce ai face in locul meu ? Si nu-mi mai ramane decat sa trec muntii pe planul doi.
Cam asta este situatia. De aceea Speyer, Heidelberg, Hamburg si vor mai inca alte multe, poate si Paris sau Venetia.
In plan este USA, poate chiar anul acesta.
Iti doresc tie si ....... un placut sfarsit de saptamana. Edda si Helmut.

Helmut Gürtler, 02.06.2018, 11:07

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion