Publicitate

Dar îţi va fi dor de mine - Vizualizare online

  • Currently 7.65/10

7.7 steluţe (26 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Spre deosebire de majoritatea prezentărilor mele, pe care le realizez cu versurile compuse de mine, de data aceasta, versurile nu îmi aparţin, le-am tradus din spaniolă. Cântecul se numeşte “Pero vas a extrańarme” („Dar îţi va fi dor de mine”), interpretat de Juan Ramón Fuentes şi din prima oară când l-am auzit, mi s-a lipit de suflet! Apoi, la rugămintea unei prietene, de a-i traduce textul, fiindcă nu l-a găsit niciunde pe internet în varianta română, mi-a venit ideea realizării unui pps cu acest cântec! Este un cântec sentimental, romantic, care, de câte ori îl aud, mă emoţionează, mă întristează, îmi creează o stare specială! Sper să vă placă măcar puţin din cât de mult îmi place mie! Eu vi-l ofer cu tot dragul! Teodora Buiţă

Categoria: Dragoste
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 3716 in total, 1 pe zi
Descarcari: 391 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Bună ziua, dl. Administrator! Îmi cer scuze că vă deranjez, am rugămintea să verificaţi ce se întâmplă cu prezentarea mea, de ce nu poate fi vizualizată direct aici, apare ca şi cum ar fi parolată, ori eu nu am parolat-o exact din acest motiv, ca să poată fi urmărită aici, direct, de cei care doresc, fără a fi nevoie de downloadare!
Nu mi-a fost niciodată teamă de a-mi fi furate imaginile folosite, mai ales că, după cum aţi observat, majoritatea sunt colaje realizate de mine, deci, imediat de recunoscut, dacă alţii mi le-ar prelua şi apoi, pentru cei care se ocupă cu aşa ceva, credeţi că ar fi o problemă să fure şi din pps-urile parolate?
Încă o dată, mii de scuze, dar vă rog mult, verificaţi care-i motivul de nu poate fi vizualizată lucrarea, deşi nu e parolată! Mulţumesc pentru postare, pentru înţelegere şi pentru amabilitatea care mereu v-a caracterizat!
Cu toată stima, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 15.05.2014, 07:01

A dat eroare la convertire, din motive pe care nu le cunoastem. Se intampla cateodata ca o prezentare sa nu poata fi prelucrata pentru vizualizare, chiar daca nu este parolata. Ne pare rau.

Admin, 16.05.2014, 01:01

Superb.Sincere felicitari.
Cezar

CEZAR / Cezar Serbu / cezarserbu, 16.05.2014, 11:46

Vă mulţumesc, dl. Cezar, pentru amabilitate, cuvintele frumoase lăsate aici şi fair-play! Le-am primit cu dublă emoţie şi cred că bănuiţi de ce. O dată, pentru că nu vin de la un necunoscător, ci de la un autor de pps-uri frumoase şi a doua oară, pentru că mi-aţi iertat neîndemânarea cu care am dorit să vă fiu de ajutor la un moment dat (credeţi-mă, dacă vă ştiam atunci adresa de e-mail, aş fi făcut-o personal)!
Şi fiindcă întâmplarea a făcut să ne întâlnim aici, nu ştiu dacă vi s-a transmis sau nu, noi, autorii de pps-uri, am stabilit ca şi în acest an să ne revedem cu toţii, de data aceasta întâlnirea va fi la Sibiel, în perioada 7 – 9 iulie. Nu ştiu dacă veţi fi interesat sau veţi putea veni, aşa că, deocamdată, cred că datele acestea sunt suficiente, ca să ştiţi despre ce e vorba (restul putem discuta pe e-mail, în caz că doriţi să veniţi)!
Cu aceleaşi gânduri frumoase, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 18.05.2014, 05:26

Ei da!Deosebit de frumos,dinamic,plin de sensibilitate si culoare!Felicitari!....si la cat mai multe!

vasile, 18.05.2014, 12:18

Vă mulţumesc, dl. Vasile, pentru apreciere şi căldura cuvintelor cu care aţi reuşit să mă emoţionaţi, mai ales că vin de la un autor de pps-uri la fel de sensibile şi deosebite! Mă bucur că vă plac lucrările mele şi că admiraţia este reciprocă! Aşadar, permiteţi-mi, să vă returnez şi eu, la rândul meu, cu acelaşi drag, urarea „la cât mai multe...”!
Nu ştiu dacă aţi citit mesajul ce i l-am lăsat mai sus, d-lui Cezar, vreau să vă transmit şi dvs., în caz că nu aţi fost contactat deja de alţi prieteni din grupul nostru, al autorilor de pps-uri, că am stabilit ca şi în acest an să ne revedem cu toţii (aşa cum am făcut-o şi în anii anteriori), de data aceasta întâlnirea va fi la Sibiel, în perioada 7 – 9 iulie. Nu ştiu dacă veţi fi interesat sau veţi putea veni, aşa că, deocamdată, cred că datele acestea sunt suficiente, ca să ştiţi despre ce e vorba (restul putem discuta pe e-mail, în caz că doriţi să veniţi, noi deja, cei care ne-am hotărât, am rezervat camerele)!
Cu aceleaşi gânduri alese, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 19.05.2014, 05:54

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion