Publicitate

Din perlele Dolomitilor. Lago Val di Limides - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (1 vot)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Imi cer scuze pentru prezentarea pps-uli anterior fara muzica. L-am refacut si acum sper sa auziti acompaniamentul muzical.

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Vizualizari: 353 in total, 3 pe zi
Descarcari: 71 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Regret Helmut, imi doream o excursie frumoasa in Dolomiti, dar muzica nu se aude nici in versiunea asta...noua...Se pare ca ai uitat ceva...

Adrian TOIA, 11.09.2019, 12:56

Mai speriat Adriane ! dar muzica se aude foarte bine, trebue insa sa download pps-ul. Este drept ca am avut la ultimile pps-uri mereu proble cu muzica. Nu stiu dece. In cei 9ani la nice niciodata n-am avut asemenea probleme cu muzica. Si pps-ul Lago di Coldai nu se aude muzica cu toate ca am avut grije sa fie. L-am publicat din nou si sper ca acuma sa aibe.
De cand s-aredus continutul pps-ului la 10 mb. am mereu probleme.
Si Pps- ul Lago di Sorapis a trebuit sa-l refac
Multumesc pentru atentie. Helmut
.

Helmut Gürtler, 11.09.2019, 13:13

Buna ziua Helmut, bineînţeles ca am făcut download dar muzica nu se aude la nici unul din Lacurile tale, pentru ca sunetul nu este „embedded” in pps, pe alte calculatoare nu se aude. Asa imi spune mesajul de informare pe care l-am primit. „The linked item is stored outside the presentation”
La tine se poate auzi pentru ca o ia din calculatorul tau. Poate/se pare ca ai schimbat ceva in procedura de atasare a muzicii fata de vechile pps-uri unde nu erau astfel de probleme…

Adrian TOIA, 11.09.2019, 22:34

Hallo si buna dimineata Adriane. Se pare ca ai dreptate.Este posibil sa fie asa cum spui tu. Nu stiu ce inseamna "embedded" dar stiu ca daca muzica nu este in format WAV nu poate fi preluata de PPS cu toate ca la mine se aude (o ia din calculatorul meu) Am verificat asta si sunt in acest format WAV. Interesant este ca toate melodiile sunt din acelas album.
Si inca ceva. Ma mir ca, in afara de tine, nimeni din cei catva zeci de vizualizatori nu m-au atentionat ca nu se aude muzica. Nici macar Todora, domnul Gorunescu sau altii.Nici Admin n-a observat asta.La toti le-au placut pps,m-au notat cu10.
Cu stima,, Helmut
PS.Revin cu alt comentar.

Helmut Gürtler, 12.09.2019, 00:39

Sunt iaras pe fir.
Nici tu nu m-ai atentionat la pps-ul Lago di´Antermoia.Ti-a placut mult dar n-ai spus ca are acompaniament muzical si eu tin mult la asta. Un pps fara muzica este doar o jumatate de pps. In alta ordine de idei. In PPS-ul "Este timpul sa-mi iau ramas bun-Goobey" eram ferm hotarat sa-mi iau ramas bun.
Cuaza : Mi s-a stricat calculatorul (acest pps l-am facut la Tablet). Mi s-a distrus "Arbeitsspeicherplatte", nu stiu cum ai spune romaneste,dar este placa principala de lucru unde sunt imagazinate toate datele. Nu era nimic de salvat.
Am pierdut sute de fotografii din ultimii 5 ani . Am pierdut totul ce era in calculator. Greseala mea a fost ca m-am bazat pe calculatorul nou si n-am facut Update pe o placa externa.
Am fost apoi plecat in Cortina d´Ampezzo doua saptamani unde am umblat mult si am facut aceste fotografii cu aceste lacuri minunate.
Sotia m-a sfatuit sa nu renunt si sa fac pps-uri mai departe cu fotografii actuale. Asa ca asta este motivul pentru care am revenit.
Am un calculator nou si se pare ca aici este problema.
Am sa cer parerea nepotului. El este AIT.- ist.
Multumesc pentru randurile tale si atentionare.
Cu stima Helmut

Helmut Gürtler, 12.09.2019, 01:08

Buna Helmut,
Este normal să ții la muzica aleasă pentru pps-urile pe care le faci.
O precizare, EMBEDDED = ÎNCORPORAT. Poţi verifica cu Google translation...
Asta înseamnă, ca dintr-un motiv neştiut de mine, MUZICA NU ESTE INCORPORATĂ IN PPS și este DOAR „LIPITĂ” DE PPS pe calculatorul unde s-a realizat pps.
Am avut si eu cândva astfel de probleme la schimbarea unor softuri cu opţiuni diferite...
Mi-am dat seama de asta pentru ca verificam pps-urile pe doua calculatoare diferite....
Lacul d’Antermoia l-am văzut cu muzica pentru ca muzica era incorporată în el (de ce acesta a avut si celelalte, nu, poate iţi explica nepotul tău, IT-istul) ...și am scris despre foto, care mi-au plăcut mult
In ceea ce priveşte alţi „vizualizatori”, cum le spui tu, ar fi bine să-i întrebi pe ei, dacă si cum au auzit muzica sau au dat note înainte de a vedea pps-urile cu Lacuri...
Poate ai făcut mai multe variante si pe NICEPPS a ajuns cea fără muzica...
Si sper că vei continua să faci pps-uri și pe noul calculator, cu foto pe care le vei face în viitor...
Alpiniştii nu cedează niciodată in fata dificultăţilor !!

Adrian TOIA, 12.09.2019, 05:11

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion