Publicitate

NU-NTREBA - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.18/10

8.2 steluţe (96 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 28.11.2013
Vizualizari: 7673 in total, 3 pe zi
Descarcari: 604 in total, 0 pe zi

Descriere: Dragii mei vizitatori. Mă adresez vouă, celor ce mi-aţi apreciat lucrările la valoarea la care eu am încercat să mă ridic.
Mă adresez vouă, celor care, sub umbrela anonimatului şi a nelogarii în cazul votului, m-aţi notat cu note de 1, 2, 3 sau 4, fără să downloadaţi măcar o singură dată o lucrare. Şi fără a avea curajul să motivaţi notele pe care le daţi. Consider că aţi votat doar numele meu.
Nu ştiu, şi nu voi şti niciodată pe cine am deranjat. Aici este loc pentru toată lumea. Cel puţin eu aşa consider.
Poate am suferit, poate m-am supărat, poate nu trebuia să fac asta...Fiecare autor ştie ce este în inima lui. Fiecare autor ştie cât şi cum lucrează.
Dar m-am şi bucurat atunci când am văzut o apreciere a lucrărilor mele, şi am răspuns comentariilor.
Nu m–am votat, decât atât cât mi-a permis calculatorul. Orice autor face acest lucrur. Nu mi-am autocomentat lucrările, considerând că este de prost gust. V-am lăsat pe voi să faceţi asta, dialogând pe un ton prietenesc şi de bun simt cu voi, pe temele pe care voi le-aţi abordat. Şi am făcut asta cu cel mai mare drag.
Vă rog să-mi iertaţi caracterizările cam lungi, care au însoţit toate lucrările mele, dar aşa am considerat că alcătuiesc o prefaţă la ceea ce doriţi sau nu să vizionaţi.
Din nou vă rog să mă iertaţi pentru lungimea acestui comentariu, dar fac acest lucru cu un scop anume. Această lucrare are o muzică superbă. Veţi vedea şi-mi veţi da dreptate. Este o melodie românească, este coloana sonoră a filmului “Italiencele” din 2004. Nu "mă dau mare”...
Vocea este a nepoatei mele, Sînziana, fiica fratelui meu.

Publicitate

Comentarii (6)

Descrierea mea făcută acestei prezentări a fost destul de lungă, observ că nu a avut loc tot ce am scris.
Aşadar, voi continua ce am avut de spus. Sper să nu vă supăr prea tare cu "pretenţiile" mele. Ele vin în urma la ceea ce se întâmplă cu acest site, în ultima vreme, de care nu numai eu sunt nemulţumită.
Ceea ce este scris în ghilimele, este continuarea descrierii mele. Cu mult respect,
Cristina G.

"Vreau să vă bucuraţi alături de mine de ceva suav, lin, dulce... “Limpede ca un murmur de izvor”, cum a spus o prietenă dragă mie.
Şi acum revin la cei ce mă notează, fără a-mi viziona lucrările. Voi vă ştiţi mai bine. Vă rog, vă implor, chiar. Asta în cazul în care veţi citi ceea ce am scris acum...
Consideraţi că nu eu semnez această lucrare. Consideraţi că este anonimă. Vizionaţi-o sau nu, dar treceţi mai departe. Nu vreau ca această voce să fie votată cu nota 1, 2, 3...Ar fi dureros. Nici picturile ce însoţesc această muzică, nu merită notele menţionate mai sus...
Chiar am fost sfătuită să semnez cu alt nume. Nu am să fac asta NICIODATĂ!
Pentru mine, şi nu numai, va rămâne o întrebare veşnic fără răspuns: cui folosesc aceste steluţe, care nu aduc decât supărări în rândul autorilor. S-a mai discutat asta, şi a rămas un subiect închis, pentru totdeauna. Dar trebuie să ştiţi cu toţii că autorii sunt supăraţi pe acest procedeu. Acum vă rog încă odată să-mi iertaţi lungimea acestui comentariu, şi curajul de a-l scrie.
Cu mult respect, Cristina G."

Consider că şi acest paragraf este destul de important, pentru a nu fi luat în considerare.
Cu mulţumiri, Cristina G.

Cristina G, 28.11.2013, 03:33

Draga Cristina eu vreau sa fiu prima care iti apreciaza aceasta lucrare deoarece este intradevar deosebit de suava si sensibila in totalitate.
Oricum luasem hotararea sa nu mai scriu aici in acest site si nici sa mai vizitez si altele din motive personale, dar cel mai sincer punct este lipsa timpului disponibil si pentru-ca mai sunt si alte n motive...care ma privesc doar pe mine .Sa ma crezi ca am avut toata bunavointa sa mai scriu si in dreptul altor altor lucrari care mi-au placut asa cum obisnuiam dar.. asa cum eu sunt foarte ocupata incat nici nu mai deschid calculatorul trebuie sa -I credem si pe ceilalti ca au circumstante obiective in viata de zi cu zi.Primeste-mi te rog respectul sincer pentru ceea ce realizezi cu atata daruire si permite-mi sa mai transmit tuturor cat si tie multa sanatate si la cat mai multe realizari ; toate sunt interesante si deosebite.Iti multumesc tie dar si celorlalti autori...toti sunt buni realizatori de pps-uri !Sa avem inca putina caldura in suflet si in inima ,cu mult respect si cu drag :) Angy

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 29.11.2013, 15:30

Foarte frumos ! Felicitari pentru vocea calda a nepoatei !

Gloxinie, 30.11.2013, 11:48

Angela, tu eşti una dintre persoanele importante de pe acest site. Pe mine m-ai bucurat întotdeauna cu prezenţa ta, prin comentariile tale. Ţi-ai găsit şi timp dar şi cuvinte, pe care le-am pus la păstrare aici, în inima mea.
Îţi mulţumesc mult pentru tot. Îţi doresc şi eu o iarnă frumoasă cu multă sănătate, bucurii, să rămâi aceeaşi persoană cu suflet cald.
Te îmbrăţişez cu drag,
Cristina

Cristina G, 03.12.2013, 08:11

C.T., îţi mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase. Să ai o iarnă ca-n poveşti.
Cu respect,
Cristina

Cristina G, 03.12.2013, 08:14

Mulţumesc, Manevick!
Cristina G.

Cristina G, 03.07.2015, 04:29

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion