Publicitate

Pe acoperisul lumii - Vizualizare online

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (21 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: O cale ferata mai deosebita...

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Vizualizari: 3559 in total, 1 pe zi
Descarcari: 399 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

As vrea sa spun doar ca, intr-adevar, chinezii merita tot respectul pentru tot ceea ce au inteles ca trebuie sa faca. Adica sunt extraordinar de avansati fata de noi, si in absolut toate privintele. Pana si in relatiile cu semenii lor se comporta cu cea mai mare atentie. Mi s-a povestit ca daca in China se petrece un accident, fiecare ii cere iertare celuilalt si se ofera sa plateasca toate pagubele numai ca celalalt sa nu ramana suparat pe el. Iar noi, desi crestini ortodocsi, in loc sa ascultam ce ne spune Dumnezeu, daca facem un accident, am fi in stare si sa il omoram pe celalalt, ce sa mai spun sa ne oferim sa platim pagubele. Jos palaria pentru autorul acestei prezentari si pentru China!

ioana / ioa, 14.09.2012, 02:42

Impresionant!
Daca acum China s-ar opri din evolutie (tehnologica, sociala, culturala, sau toate la un loc) noua, in principal romanilor, nu ne-ar ajunge toate mileniile de evolutie anterioara a chinezilor ca sa-i putem egala. Respect pentru tot ce reprezinta China.
Felicitari autorului pentru realizare si multumiri pentru tine, Lyo, ca ne-ai impartasit-o si noua! Cu prietenie, Cristy.

Cristy / Cristian, 12.09.2013, 21:26

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion