Publicitate

RUGĂ CĂTRE IISUS - Vizualizare online

  • Currently 9.18/10

9.2 steluţe (123 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Paştele, această mare sărbătoare creştină, este unul dintre cele câteva momente de peste an, când ne oprim puţin din agitaţia de zi cu zi şi ne privim sufletele. Ne gândim la un sens al vieţii, la miracolul ei şi poate, la un nou început. Este momentul să ne reamintim că Iisus, când a fost răstignit, El s-a sacrificat pentru noi, muritorii, ca să trăim în pace, înţelegere şi credinţă, să învăţăm să avem răbdare, să iertăm şi să iubim, să devenim mai buni! "Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât a dat pe Singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” Tocmai de aceea, acum, cu emoţie, vă doresc şi eu, tuturor, ca Învierea Domnului să vă umple sufletul de lumină şi împăcare, ochii de lacrimile bucuriei şi speranţei, mintea de gânduri senine şi nobile şi inima de iubire şi iertare! Să vă ajute să vă regăsiţi sufletul dumnezeiesc, să descoperiţi calea spre fericire şi să păşiţi în lumina Binelui! SĂ VĂ BUCURAŢI DE UN PAŞTE MINUNAT! Cu toată dragostea, Teodora Buiţă

Categoria: Crestine
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 10191 in total, 2 pe zi
Descarcari: 592 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (8)

foartet frumoasa prezentarea... felicitari si un Paste fericit, liniste si bucurii... :)

me180 / teo / Irina, 25.03.2010, 07:11

O prezentare care surprinde "Marele Popas" al crestinatatii... aducand pe "drept credincios" pe ortodoxul sincer, la intalnirea din nou cu religia sa. Din nou in fata altarului , din nou in fata spiritualitatii!
Mi-a placut modul in care ati surprins in comentariu chintesenta evenimentului: "Iubirea care se jertfeste"! Intr-o lume construita pe un piedestal egocentric, dezideratul "A IUBI INSEAMNA A DA" nu este considerat ca fiind cea mai puternica "valuta"... Fie ca intalnirea cu "Idealul" din aceste zile sa armeze inimile noastre cu valoarea unei trairi autentice in spiritul si litera ocaziei! Iar crucea sa nu fie, simbolul ci "Misiunea noastra"!
Meritul dumneavoastra este dublu ca autor si poet! Felicitari!
Cu respect...

Un prieten drag! / Filologul Apetrei, 26.03.2010, 13:52

Minunat! Este cel mai induiosator clip pe care l-am vazut . Fie ca lumina sfanta a invierii Domnului Iisus Hristos sa ne lumineze tuturor sufletele. Paste Fericit.

Ruanna / Pussa / primavara51, 26.03.2010, 15:00

Dacă am reuşit să vă înduioşez sufletul, să vă bucur spiritul, să vă fac măcar şi pentru o clipă să vă opriţi din zbuciumul vieţii acesteia trepidante şi să vă întorceţi faţa şi gândurile cu recunoştinţă la nemăsurata dragoste a Tatălui Ceresc faţă de noi, oamenii, şi pentru marea jertfă pe care a făcut-o prin Fiul Său, ca să ne mântuiască, înseamnă că scopul acestei prezentări a fost atins!
Descoperindu-se oamenilor ca „pâinea vieţii” şi lămurind că această pâine este Trupul Său, pe care îl va da pentru „viaţa lumii”, Mântuitorul Iisus Hristos a ridicat viaţa omenească la plinătatea vieţii dumnezeieşti şi a arătat, peste veacuri, că viaţa este bunul şi darul suprem de care trebuie să se bucure nu numai omul, ci şi orice făptură. Purtând în inimi şi în cugete bucuria acestei Sfinte Sărbători, vă doresc încă o dată, tuturor, să o petreceţi cu pace, lumină şi alese bucurii, potrivit datinilor străbune!
Iar pentru domnul “Filologul Apetrei” aş mai adăuga, pe lângă sincere mulţumiri, toată stima şi consideraţia mea, pentru faptul că a dat dovadă de fair-play, că s-a purtat ca un adevărat domn şi a venit cu cuvinte de apreciere, trecand peste mica noastră dispută (plecată de la o observaţie a mea, care a fost făcută tocmai unde nu era cazul)!
Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 28.03.2010, 04:02

BINECUVANTARI DIVINE SI SARBATOAREA INVIERII DOMNULUI NOSTRU SA ADUCA REALIZATOAREI MULTE IMPLINIRI SI RASPLATIRI PENTRU ACEASTA PREZENTARE DEOSEBITA SI PROFUND SPIRITUALA,comentariile nu-si gasesc locul,TEMA ESTE IMPORTANTA SI OCHII SI GANDIREA NOASTRA SE INDREAPTA SPRE PRINCIPALUL SI DIVINUL MANTUITOR,SARBATORI FERICITE si multumiri pentru dedicare si slujire.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA, 27.04.2011, 07:39

Vă mulţumesc, doamna Stana, pentru tot ce mi-ati scris aici cu sufletul! M-aţi emoţionat din nou şi cred că nici nu mai este nevoie să precizez ce mult mă bucură reîntâlnirea virtuală cu dvs., o persoană deosebită, cu o inimă mare şi credinţă pe măsură! Văd că ne asemănăm nu doar în gândire, ci şi în simţire! Într-adevăr, şi pentru mine, Paştele reprezintă una dintre cele mai mari sărbători spirituale, „iubirea care se jertfeşte”, care înseamnă bunătate, iertare, înălţare, curăţenie sufletească, credinţa în bine şi în fapte frumoase... şi în final, sacrificiul suprem, în numele iubirii! De altfel, prezentarea mea cuprinde tot ceea ce gândesc, ce vreau să transmit...
Acum, aş dori ca şi eu, la rândul meu, să vă urez ca reîntâlnirea pe care aţi avut-o în aceste zile, cu tot ce reprezintă marea sărbătoare a Învierii Mântuitorului, să vă ajute să vă regăsiţi sufletul dumnezeiesc, să descoperiţi calea spre fericire, să păşiţi cu emoţie şi credinţă, în lumina BINELUI şi a IUBIRII şi să lasaţi în urmă tot ce v-a întristat!
HRISTOS A ÎNVIAT!
Cu cele mai curate şi alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 27.04.2011, 11:01

MIRIFIC,FELICITARI ,MULTUMESC!

katrinel, 26.05.2011, 23:10

Dragă Katrinel,
Vă mulţumesc sincer pentru o aşa apreciere frumoasă, de suflet pentru suflet! Totodată, îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului, dar să ştiţi că este din motive obiective!
Cu drag, vă aştept oricând!
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 14.07.2011, 16:55

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23320 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 11 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion