Publicitate

Scrisoare către Moş Crăciun - Vizualizare online

  • Currently 8.87/10

8.9 steluţe (79 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Fie ca spiritul şi magia sărbătorilor de iarnă să vă pătrundă în casă şi în suflet, să vă călăuzească inima spre iubire şi iertare, să vă aducă armonie, lumină şi pace sufletească, bucurii şi fericire alături de cei dragi! Vă doresc ca Noul An să vă ajute să vă învingeţi toate temerile, să vă aducă încredere şi speranţă, sănătate, înalte aspiraţii, noi oportunităţi cu realizări şi bucurii depline în împlinirea viselor! Iubirea, generozitatea şi înţelepciunea să vă fie călăuză, iar gândul bun să nu vă părăsească niciodată! Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă, pe care o închideţi trecutului, lăsând acolo, în urmă, toate durerile, tristeţile, temerile... şi păşiţi în lumina Noului An cu bucurie, optimism, noi speranţe şi convingerea că totul va fi bine! Cu cele mai curate gânduri şi alese sentimente, Teodora Buiţă

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 8429 in total, 2 pe zi
Descarcari: 583 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (13)

Vă rog, dl. administrator, retrageţi prezentarea, nu este a mea, nu ştiu ce se întâmplă, aţi postat o alta, nu cea trimisă de mine!
Cu mulţumiri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 21.12.2011, 14:51

Foarte frumos,,imi plac mult Pps-urile format scrisoare,placute si versurile am senzatia de realitate,nici decum de virtual.Multumesc foarte mult,felicitari si La multi ani!

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 21.12.2011, 19:17

Dl. administrator,
Mă bucur că aţi fost prompt, ca întotdeauna şi aţi rezolvat problema, postându-mi prezentarea mea!
Acum, când se apropie sărbătorile, şi odată cu ele şi Noul An, când închidem poarta trecutului, cu o umbră de melancolie sau poate de regret, şi o deschidem plini de speranţă, pe cea a viitorului, fiindcă a venit momentul să tragem linie la ce a fost şi să avem o ţinută specială faţă de anumite persoane, vreau să vin cu o completare faţă de cele scrise în e-mail, să vă spun că mă bucur că am avut norocul să descopăr acest site şi totodată, să vă rog să primiţi sincerele mele mulţumiri pentru amabilitatea cu care mi-aţi răspuns întotdeauna când a apărut vreo problemă şi promptitudinea cu care mi-aţi postat prezentările!
Aşadar, permiteţi-mi să vă urez din toată inima, dvs. şi tuturor celor dragi:
SĂRBĂTORI FERICITE! LA MULŢI ANI!
Iar Noul An să vină cu multă iubire şi să vă aducă toate împlinirile pe care vi le doriţi!
Cu stimă şi înaltă preţuire,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 22.12.2011, 10:54

Pentru O.K.
Eu vă mulţumesc pentru că nu v-aţi mulţumit doar a-mi viziona prezentarea, ci aţi avut amabilitatea să-mi lăsaţi pe lângă aprecierile deosebite, şi un mesaj prietenesc, cu frânturi de gânduri calde şi pline de sensibilitate, cu urări şi cuvinte frumoase, picurându-mi în suflet cu stropi de bucurie!
Şi fiindcă suntem în preajma unei mari sărbători, fie ca spiritul, magia, pacea şi lumina naşterii Domnului, să se odihnească în gândurile şi sufletul dvs., să vă călăuzească visele spre împlinire, inima spre iubire şi iertare, să vă învingă toate temerile, bucuriile să vă fie depline şi rugăciunile dvs. să primească răspuns!
Iar Noul An, care deja se apropie şi el cu paşi repezi, să vă aducă tot ce vă doriţi şi să vă ajute să paşiţi cu fericirea alături, în destinul pe care îl visaţi!
Aşadar, din toată inima: SĂRBĂTORI FERICITE! LA MULŢI ANI!
Cu prietenie şi gânduri alese,
Teodora Buiţă
P.S. Dacă vă plac versurile mele, puteţi citi şi altele pe site-ul cu pagina mea de poezie: http://teodora-buita.webs.com/

Teodora Buiţă, 22.12.2011, 12:00

Multumesc pentru amabilitate,imi sunteti toate ca o a doua familie,si mi-as dori si eu la randul meu sa pot sa ofer sincer toate gandurile de bucurie si revelatie pe care le am de cate ori vizionez un pps bun,imi place sa comunic ceea ce simt,va scriu si cand nu-mi gasesc cuvinte potrivite,ca sa-mi exprim totusi admiratia.Nu as putea sa folosesc vreun termen de comparatie,pentru-ca fiecare dintre autoare este speciala, iar Pps-urile sunt foarte diverse ca tematica,sunt cele mai frumoase aici,eu va multumesc foarte mult :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 22.12.2011, 14:32

Ca de fiecare data, o prezentare sensibila si plina de poezie.
Va doresc sa aveti sarbatori binecuvantate si multa inspiratie si in anul ce vine.

Un crestin / Cris / Cristy / Cristina / Cristi, 23.12.2011, 03:14

Dragă Cristi,
Vă mulţumesc mult pentru aprecieri, pentru urări, pentru amabilitate, pentru cuvintele calde şi gândurile bune! Faptul că iubiţi poezia, mă face să cred că sunteţi o persoană sensibilă şi deosebită. Frumuseţea vine din ceea ce suntem..., din ceea ce reprezentăm… şi tocmai de aceea trebuie să-i mulţumim vieţii pentru tot ce ne oferă! Eu vă doresc din toată inima să aveţi parte mereu de frumos în viaţa dvs., iar bucuria sărbătorilor să se repete în fiecare zi a anului care va veni, să reînvie iubirea şi lumina speranţei. Şi ca speranţa să se transforme în realitate minunată..., să vi se împlinească dvs. şi familiei, cele mai tainice vise şi cele mai înalte aspiraţii!
SĂRBĂTORI FERICITE ŞI PLINE DE IUBIRE! LA MULŢI ANI!

Cu cele mai alese gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 23.12.2011, 05:50

Pentru O.K.
Draga mea, pentru un autor de prezentări, aceasta este cea mai mare satisfacţie, să-i bucure sufletul vizitatorului, astfel ca, timpul folosit, să nu fie considerat o pierdere, ci un câştig pentru amândoi! Să ştiţi că noi, nu doar muncă depunem, ci mai ales mult suflet şi dragoste, în realizările noastre, fiecare pps purtând amprenta iubirii faţă de semenii nostri, faţă de dvs., vizitatorii, dorinţa noastră fiind aceea de a vă aduce un strop de bucurie şi de frumos în viaţa dvs.! Pentru noi aceasta este singura răsplată: bucuria adusă dvs., vizitatorilor, care valorează de mii de ori mai mult decât dacă am fi plătiţi material!
Încă o dată vă mulţumesc pentru tot şi vă doresc să fiţi iubită şi să aveţi parte de un Crăciun binecuvâtat, alături de cine vă este drag, iar anul ce vine să vă ajute să descoperiţi minunea unei vieţi împlinite!
Cu prietenie şi gânduri frumoase,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 23.12.2011, 06:27

Excelenta pagina,sunteti autentica,calda din punct de vedere sufletesc,frumoasa din orice directie,ma refer la cele doua aspecte ale unui om,exterior si interior sufletesc,va respect pentru-ca mi-ati permis sa va cunosc asa cum sunteti.Suava si delicata pentru-ca va exprimati cu multa sensibilitate sub toate aspectele vietii,de la copilarie pana la maturitate.Sper sa ma credeti,mi s-au umezit ochii de emotie,placere si bucurie.Ce sa va mai doresc decat inspiratie binecuvantata ca sa deveniti puternica ca un Luceafar,va iubesc sincer,multumesc :) O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 24.12.2011, 14:26

Dragă “O.K.”, mă bucur că v-a plăcut pagina mea de poezie de pe site! Am vrut să fie darul meu de Crăciun, fiindcă v-am simţit ca pe un suflet frumos, cald, deosebit! Că nu m-am înşelat, mi-o dovedesc frânturile de simţire pe care mi le-aţi transmis şi pentru care, cu emoţie, vă mulţumesc! La fel şi pentru urările sincere! Cred că la acest capitol, v-am cam urat de toate pentru Noul An. Citisem odată o frază care mi-a plăcut mult: “Orice ne dorim să obţinem, trebuie să trăim mai întâi în inimă”. Iar dacă în viaţa noastră ne dorim iubire, să nu invidiem şi nici să nu tânjim după iubirea altor îndrăgotiţi, ci să căutăm să cerem vieţii să avem parte de propria noastră iubire, „aceea pentru care inima noastră e pregătită”. De o astfel de iubire vă doresc să aveţi şi dvs. parte în anul care vine (aceasta în caz că încă nu vă bucuraţi de ea), iar viaţa să vă fie minunată, încărcată cu energie pozitivă, să cunoaşteţi tot ce înseamnă succes, împlinire, abundenţă, bucurie de a trăi... aşa cum vă doriţi! LA MULŢI ANI!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 28.12.2011, 21:30

Draga si deosebita imi sunteti,admir si iubesc talentul,imaginatia si bunatatea.Sa va spun ca si eu doresc sa ramaneti atat de minunata,incarcata pozitiv si pregatita sa infruntati toate incercarile vietii.Va urez si eu La multi ani si tot ceea ce va doriti!.Daca ati spus ca inima este motorul vietii si iubirii este O.K.Pot sa complectez ca iubirea nu cere,nu asteapta nimic,nu priveaza de de libertate,nu asteapta nimic de la persoana iubita,si nu invidiaza intradevar,as cita biblia ca model de iubire.Realitatea inconjuratoare este alta insa,nu toti sau toate pot accepta realitatea fara sa fie afectat.Poti fi fericit sigur in multe moduri,in singuratate cu mult altruism fata de toti semenii tai,avand un hoby caruia i te dedici,etc..sigur exemple sunt multe... si daca cauti cu drag in propria-ti fiinta,iubindu-te cu toata inima atunci este loc si de iubire catre toti semenii tai.Multumesc pentru atentie,sanatate ca-i mai buna decat toate,si sa auzim numai de bine,cu drag O.K

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 29.12.2011, 00:43

Tot ce i-ai scris lui Mos Craciun sa ti se-mplineasca!
Eu iti multumesc pentru momentele placute pe care ni le oferi
si doresc sa te stiu mereu sanatoasa si cu aceeasi caldura sufleteasca!
Tot ce realizezi arata ca esti o fiinta talentata,sensibila,delicata si cu mult bun gust!
De la semenii tai si tu sa ai parte de aceleasi ganduri si fapte frumoase!
Cu deosebita pretuire,
Elena.


Elena Constantin, 02.01.2012, 02:36

Acum, când Noul An a intrat deja în viaţa noastră, când fiecare reia totul cu noi speranţe, ca la orice început, trebuie să pornim privind totul cu gânduri şi trăiri pozitive. Începând cu bucuria şi toate celelalte sentimente, trebuie să le avem în noi, în spiritul nostru, în inimă! Dacă ştim să ne descoperim scânteia divină, pe care fiecare o are în interiorul fiinţei sale, iubirea pentru viaţă şi semenii noştri, bunătatea, înţelegerea, altruismul, bucuria în cea mai pură stare, în mod sigur vom putea trăi o viaţă plină de sens, în armonie şi fericire!
Aceasta îţi doresc şi ţie, dragă Elena, buna mea prietenă virtuală, pentru că îţi doresc să fii fericită!
Îţi mulţumesc pentru aprecieri şi gândurile frumoase şi fie ca Noul An să fie bun cu tine şi să te ajute să îţi împlineşti tot ce îţi doreşti!
LA MULŢI ANI!
Cu tot dragul,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 02.01.2012, 16:22

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 9 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion