Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

Flori - picturi de Elena CONSTANTINESCU

 • Currently 6.71/10

6.7 steluţe (14 voturi)

Imagini cu frumoase flori pictate de pictoriţa Elena CONSTANTINESCU, pe fondul unei muzici plăcute. VIZIONARE PLĂCUTĂ!!!

Flori de sticla

 • Currently 8.89/10

8.9 steluţe (36 voturi)

Flori realizare din sticla

Flori din nuduri umane

Cecelia Webber s-a născut în New Hampshire, SUA. Ea a creat imaginea digitală a unei flori construită în întregime din fotografii cu nuduri umane. Imaginile de flori sunt asamblate din sute de fotografii, adesea până la 700 de variante stratificate, fiecare compoziție poate dura până la două luni pentru a o produce și implică fotografierea a zeci de ipostaze, tăierea digitală, rotirea și colorarea imaginilor rezultate și asamblarea tuturor componentelor împreună în piesa finită.

FLORI DIN STICLA

 • Currently 7.83/10

7.8 steluţe (6 voturi)

Florile intr-o realizare originala...

FLORI DIN STICLA

 • Currently 7.65/10

7.7 steluţe (20 voturi)

la NY

Flori fantastice

 • Currently 7.75/10

7.8 steluţe (28 voturi)

Citeva din operele pictorului suprarealist Bruno Monvoisin

Flori umane

 • Currently 7.32/10

7.3 steluţe (28 voturi)

Flori din corpuri umane.

Florile ingerilor - partea a doua

 • Currently 9.34/10

9.3 steluţe (289 voturi)

In fiecare an, cu totii ii cerem Mosului sa ne aduca daruri... de la cei mai mici ...pana la bunici! Si Mosul Bun se straduieste de fiecare data sa ne indeplineasca dorintele... Ei bine, anul acesta , Mosul va avea surpriza sa primeasca la randul lui cel mai frumos cadou. O colectie speciala de tablouri cu Florile Ingerilor desprinse din Ireale Peisaje de basm. Daca ma intrebati ce au deosebit, va voi raspunde ca au fost pictate nu cu penelul, ci cu SUFLETUL SI ARIPI DE INGER... ESTE DARUL DOAMNEI ANCA BULGARU PENTRU MOS CRACIUN... IAR MOSUL GENEROS SI BUN, CUM AR FI PUTUT SA PASTREZE NUMAI PENTRU EL ASEMENEA MINUNATII? NI LE DARUIESTE TUTUROR PRIN NICEPPS ! MULTUMIM FRUMOS, MOSULE! MULTUMIN FRUMOS NICEPPS !

Florile ingerilor - partea a doua

 • Currently 9.33/10

9.3 steluţe (276 voturi)

In fiecare an,cu totii ii cerem Mosului sa ne aduca daruri... de la cei mai mici ...pana la bunici! Si Mosul Bun se straduieste de fiecare data sa ne indeplineasca dorintele... Ei bine, anul acesta, Mosul va avea surpriza sa primeasca la randul lui cel mai frumos cadou. O colectie speciala de tablouri cu Florile Ingerilor desprinse din Ireale Peisaje de basm. Daca ma intrebati ce au deosebit, va voi raspunde ca au fost pictate nu cu penelul, ci cu SUFLETUL SI ARIPI DE INGER... ESTE DARUL DOAMNEI ANCA BULGARU PENTRU MOS CRACIUN... IAR MOSUL GENEROS SI BUN, CUM AR FI PUTUT SA PASTREZE NUMAI PENTRU EL ASEMENEA MINUNATII?NI LE DARUIESTE TUTUROR PRIN NICEPPS ! MULTUMIM FRUMOS, MOSULE! MULTUMIN FRUMOS NICEPPS!

Florile ingerilor - prima parte

 • Currently 9.35/10

9.4 steluţe (251 voturi)

,,Când îngerii coboară lin pe pleoape somnul să ne-aline, visăm atât de multe flori... doar flori de dincolo de necuvinte... balsam pe suflet să ne-alinte... când îngerii coboară! "

Florile lui Buiko Oleg

 • Currently 7.26/10

7.3 steluţe (19 voturi)

Flori, flori, flori

Flowers for a Day

 • Currently 7.55/10

7.6 steluţe (20 voturi)

Florile in picturile lui DF Gerhartz

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.