Prezentari PowerPoint din categoria 'Diverse'

Joyeux 1 er Mai , un brin de muguet , une année de bonheur

lacrimioarele sunt simbolul zilei de 1Mai in Franta si sunt considerate aducatoatre de noroc si fericire

JUEGO DE IMAGENES

COMO SU TITULO INDICA, ESTE PPS ES NI MAS NI MENOS QUE ESO, UN JUEGO DE IMAGENES COMBINADAS DE LA MEJOR FORMA POSIBLE PARA SATISFACCION Y DELEITE DE QUIENES GUSTEN Y APRECIEN ESTE ESTILO.

Jugando con circulos en powerpoint

En esta ocasión, vuelvo a jugar en pňwerpoint, pero como dice el titulo con circulos, espero les guste

Jurnal...

Nu exist eu fără jumatatea mea. Nu pot să imi imaginez ziua de mâine fără tine. Nu pot să mă trezesc dacă nu te ştiu a mea. Nu pot sa visez. nu pot să traiesc fără tine!... Cu drag, Edy

JUVENTUD DIVINO TESORO

y es que, a decir verdad, la juventud es el tesoro mas preciado que se puede tener, aunque generalmente se da uno cuenta cuando ya no eres tan joven. De todas formas, todos somos o hemos sido jovenes, asi es que no nos quejemos.

JUVENTUD Y BELLEZA

la belleza y la juventud casi siempre van ligadas entre si, valga como ejemplo esta seleccion de mujeres hermosas y guapas.

KABARETT

O sugestie pentru vacanta.

Kate Middleton o copiaza pe Lady Diana

Asemănarea dintre stilul vestimentar al lui Kate Middleton şi Lady Diana este vizibil şi i-a făcut pe designeri să concluzioneze că soţia prinţului William încearcă să o copieze pe mama acestuia. “Prinţesa inimilor”, aşa cum a fost supranumită la vremea respectivă Lady Diana, a fost un model de stil, eleganţă şi delicateţe, lucru de care Kate Middleton este perfect conştientă. Nu întâmplător, de fiecare dată când are ocazia ea încearcă să se inspire de la regretata ei soacră.

Kate Moss

Katherine Ann Moss (n. 16 ianuarie 1974 în Croydon, Londra) este un fotomodel britanic

Kavicsok

decoratiuni cu pietre

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.