Prezentari PowerPoint din categoria 'Diverse'

Parada junilor brasoveni

Parada junilor barsoveni.

Parada Modei

Am primit niste poze dipsarate, le-am unit intr-un PPS, am adaugat muzica si iata ce a iesit. Sper sa va placa.

Paradoxal

Un paradox al vietii vazut de toti, dar spus doar de O. Paler

PARCUL EFTELING

Efteling este cel mai mare si mai popular parc tematic din Olanda, si un important reprezentant al Europei din aceasta categorie. A fost deschis in 1952 si este printre cele mai vechi parcuri tematice din lume. O tematica extrem de apreciata in randul copiilor, povestile cu zane , reuseste sa atraga multi turisti de toate varstele prin cultura sa, cantecele romantice si nostalgice si diferitele plimbari amuzante.

Parcul Herăstrău primavara

Parcul Herăstrău a fost construit în 1936 pe malurile Lacului Herăstrău. Înainte de 1930, zona pe care se află astăzi parcul era o zonă mlăștinoasă care a fost asanată în perioada 1930-1935. Cu această ocazie s-a pus și problema amenajării întregii suprafețe rămase liberă, ținând cont și de faptul că în zona respectivă exista deja Arcul de Triumf. Proiectele pentru acest parc au fost realizate de arhitecții Ernest Pinard și Rebhun. Fr. Rebhun a contribuit la crearea compoziției vegetale (arbori, arbuști, flori), iar arhitectul român Octav Doicescu a proiectat aleile. În 1951, parcul a fost extins, transformat și reinaugurat în forma sa actuală.

Parcul National SUA

O zona geografica foarte frumoasa

PARCUL NATIONAL YOSEMITE

Am adunat cateva imagini din parcul national Yosemite din California si le-am unit intr-o prezentare pentru cei interesati.Va ofer cu drag.

Parcul Phoenix&Marineland

Parcul Phoenix găzduieşte una dintre cele mai mari sere din Europa, o structură ce se ridică la 25 de metri în înălţime şi care se întinde pe 7000 de metri pătraţi. Sera adăposteşte şapte tipuri diferite de climate tropicale, cea mai spectaculoasă şi colorată privelişte fiind dată de luxurianta pădure de ferigi şi de încântătoarea colecţie de orhidee. Flora parcului este completată de trei grădini exotice, anume, grădina tailandeză, grădina australiană africană şi grădina Lousiana.Parcul Phoenix oferă şi el o privelişte splendidă care abundă în culoare şi viaţă, întrucât diverse specii de păsări (pelicani, raţe, lebede negre) şi broaşte ţestoase trăiesc aici. Fauna exotică mai cuprinde şi specii de insecte şi păsări tropicale.

Paris du temps jadis en cartes postales

Cartes postales anciennes du Paris des années 1900.

Parola

Un mic joc de atentie propus de MYSTERE06.

Parque Fairmount Philadelphia

O realizare care merita cunoscuta...

Pasarelele zodiilor

o prezentare utilizand ceea ce circula pe internet....Interesant...

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.