Prezentari PowerPoint din categoria 'Diverse'

Gingasie in alb

Gingasie in alb

GIROS

DEBO RECONOCER QUE NUNCA ME HABIA MAREADO TANTO PARA HACER UN POWER POINT COMO EN ESTA OCASION. POR SU DIFICULTAD? NO. POR NO DISPONER DE MATERIAL... DE TIEMPO? NO. BUENO, MEJOR VEN USTEDES EL PPS Y LUEGO ME DICEN SI LLEVO RAZON O SI NO.

Giruete I

De multe ori este bine sa stim din ce parte bate vantul.Daca mai sti si cu ce intensitate, este perfect

Giruete II

Confectionarea giruetelor a permis tuturor o exprimare proprie mai mult sau mai putin artistica.Reusita lor ramane la aprecierea voastra.

Globul de aur 2011

Pe langa rochii, bijuterii si pantofi de firma anul acesta, vedetele prezente la gala Globurilor de Aur au impresionat si prin siguranta si indrazneala.

Gods

Gods of Kryta

Going Home - Case deosebite cu acoperişuri din paie

Farmecul deosebit a caselor cu acoperiş de stuf (paie), tradiţionale in sudul Marii Britanii si nu numai. Există insă mai multe acoperişuri de paie în Regatul Unit şi Irlanda decât în orice altă ţară europeană. Peste 250 de acoperişuri, în sudul Angliei au straturi de bază din paie care au fost aplicate cu peste 500 de ani în urmă; de-alungul timpurilor peste suprafţa veche s-a aplicat pur şi simplu un nou strat de paie, nefiind necesară inlocuirea complectă a acoperişului. Prin această technică „acoperire Spar” s-au creat acumulări de paie cu o grosime de peste 2,1m, ele păstrînd informaţii utile cu privire la materialele folosite precum şi la technica de confecţionare a acoperişurilor din stuf (paie) incă din perioada medievală. De remarcat faptul că. aproape toate aceste acoperişuri sunt din paie de grâu, secară, sau un amestec de "borceag" din ambele.

Gouffres..​.

gropi,puturi,cavitati...

Gourd Genius

Ingeniozitatea unor oameni, ce face o artă din dovleac.

gradina Ein Gedi de la Marea Moarta

...in plin desert...De necrezut!

Gradinarit în China

Gradinarit în China

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.