Prezentari PowerPoint din categoria 'Tari, Orase, Capitale'

PERU ITINERAR

O excursie...itinerar..

PERU MACHU PICCHU 1

Civilizatii incase...

PERU MACHU PICCHU 2

Civilizatiile stravechi incase...

PERU-MACHU PICCHU.

Fara comentarii numai de vizionat

Petite balade panoramique

o mica excursie in Franta

petra din iordania

ceva superb...!!!!

Petra Iordania part 2

Oraş istoric şi arheologic īn Iordania Īnfiinţată īn jurul secolul 6 ī.Hr. ca si capitala Nabataeanilor , este un simbol al Iordaniei, precum şi cel mai vizitat loc de atracţie turistică. UNESCO a descris accest loc fiind "unul dintre cele mai preţioase proprietăţi culturale ale patrimoniul cultural uman ." Aleasa de BBC ca fiind unul dintre "cele 40 de locuri pe care trebui să vedeţi īnainte de a muri".

Petra oraș imposibil

Petra este un important sit arheologic din Iordania, și capitala regatului antic Nabatean.

Petra Orasul de Piatra -IORDANIA

Am observat ca aveti afisat un PPS cu acest subiect denumit Cetatea Petra. Acesta e un intreg oras necladit ci sapat in stanca. Va alatur o prezentare a acestuia insotita cu multe explicatii si amanunte. Prezentarea care ati afisato e cam slaba in materie. Cu stima, Iosi S Avni

Petra part 4

Este un oraş istoric şi arheologic īn Iordania Īnfiinţată īn jurul secolul 6 ī.Hr. ca si capitala Nabataeanilor , este un simbol al Iordaniei, precum şi cel mai vizitat loc de atracţie turistică. UNESCO a descris accest loc fiind "unul dintre cele mai preţioase proprietăţi culturale ale patrimoniul cultural uman ." Aleasa de BBC ca fiind unul dintre "cele 40 de locuri pe care trebui să vedeţi īnainte de a muri".

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.