Alex / Alex Baran2

Membru din 16.03.2012, 0 abonati

Activitate
Originalitate:
100.00%
Prezentari: 6 prezentari
Prezentari proprii: 6 prezentari
Prezentari - Categorii
Logheaza-te pentru a te putea abona.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Ultimele prezentari primite de la Alex / Alex Baran2

Cititi aici cum decurge succesul de la ideea dvs

Gasirea unui loc de munca, avansarea in cariera, dezvoltarea unui produs sau serviciu, totul porneste de la o idee, asa cum este prezentat si in imaginea alaturata. Dvs. ce idee aveti si ce pasi urmati pentru a o pune in aplicare? Cititi mai multe detalii pe aceste teme aici: http://www.meritangajat.ro/pg/articole/admin/read/19632/metode-pentru-a-prezenta-idei-noi-sefului

Vizualizari: 4107 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 379 in total

Cititi aici despre diferite situatii din firmele cu mai multi asociati

O firma cu cel putin doi asociati poate implica situatii complexe din mai multe puncte de vedere: - care este aportul asociatilor la capitalul social, cum isi distribuie obligatiile financiare, etc. - in procesul de recrutare pot participa mai multi intervievatori, lucru care pune in dificultate candidatul. - angajatii cu mai multi sefi trebuie sa aiba grija cum raporteaza indeplinirea sarcinilor, pentru a nu-si periclita cariera. Toate aceste ipostaze sunt prezentate in imaginea alaturata si detaliate in articolul de aici: http://www.meritangajat.ro/pg/articole/admin/read/18521/cat-de-dificil-poate-fi-sa-raportati-la-mai-multi-sefi

Vizualizari: 4042 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 338 in total

Despre politica: in firme si locuri de munca

In Romania mediul politic este dat peste cap, lucru care influenteaza firmele din tara. Totusi, un loc de munca in politica ar putea fi interesant pentru unele persoane. Informatii despre cum influenteaza politica afacerile si cum sa va angajati in politica gasiti in aceasta prezentare.

Vizualizari: 3904 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 330 in total

Stiati aceste lucruri despre cafea?

Prezentarea PowerPoint abordeaza doua teme importante: 1. Cum sa reactioneze cei care cauta un loc de munca atunci cand intervievatorul le ofera ceva de baut. Si 2. Cum poate un manager sa-si faca echipa mai productiva. Dvs. ce parere aveti - merita puse in aplicare sfaturile?

Vizualizari: 4013 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 356 in total

Stiati utilitatea florilor in mediul business?

Nu subestimati puterea florilor in zona business. Studiile arata ca acestea sunt bune atat pentru consolidarea relatiilor cu clientii, cat si pentru cresterea productivitatii angajatilor. Cum? Totul este explicat in aceasta prezentare Power Point. Vizionare placuta.

Vizualizari: 3887 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 324 in total

Utilitatea Facebook pentru dvs

Facebook este util din multe puncte de vedere, printre care cele ale firmelor, angajatilor si somerilor. Mai multe detalii sunt prezentate in fisierul Power Point.Succes si mare atentie la informatiile publicate pe aceasta retea de socializare.

Vizualizari: 4809 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 363 in total

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.