Vasile / WASYLLE

Membru din 18.03.2010, 0 abonati

Activitate
Originalitate:
100.00%
Prezentari: 31 prezentari
Prezentari proprii: 31 prezentari
Comentarii: 21 comentarii
Logheaza-te pentru a te putea abona.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Ultimele prezentari primite de la Vasile / WASYLLE

Poem pentru prietenul meu.

  • Currently 5.91/10

5.9 steluţe (45 voturi)

PRIETEN este acela care cunoaste cantecul inimii tale si poate sa ti-l cante… …atunci cand tu ai uitat cuvintele…Prietenul adevarat este greu de gasit,imposibil de parasit si imposibil de uitat.Vei ramane intodeauna prietenul meu…esti unic si special.! Dedic aceasta prezentare tuturor prietenilor mei de pe acest site si nu numai.!

Vizualizari: 5592 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 428 in total

Fluierarul care sa,iti aduca,bucurie.

  • Currently 4.76/10

4.8 steluţe (59 voturi)

Aceasta poveste este inspirata dupa un fapt real. Este o lectie de viata din care fiecare avem de invatat ca tot ce-ti trebuie in viata este sa te bucuri de ea si sa-i iubesti pe ceilalti. Daca-l urasti pe cel de langa tine, de fapt te iubesti pe sine din ce in ce mai putin. Viata e complicata, e dura si traumatizanta, insa nu trebuie sa te indepartezi de la ceea ce este cel mai important: iubirea pentru ceilalti. Asa ca, incepand cu acest weekend, imbratisati-i o data in plus pe cei dragi, opriti-va din treburile pe care le aveti de facut si bucurati-va de viata.

Vizualizari: 4785 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 395 in total

Poveste de iarna...

  • Currently 5.04/10

5.0 steluţe (57 voturi)

Animalele au suflet ca și oamenii. Chiar dacă nu vorbesc, te înțeleg. Sunt lângă tine când ai nevoie de cineva care să-ți fie aproape. Sunt ființe devotate. Înainte de a-ți lua un animal trebuie să fii conștient ce presupune asta. Înainte de a-ți lua un câine, e bine să citești asta:

Vizualizari: 4552 in total, 1 pe zi (in medie)

Descarcari: 421 in total

Povestea cescutei

  • Currently 5.66/10

5.7 steluţe (77 voturi)

Dumnezeu stie ce face cu fiecare dintre noi. EL este OLARUL, iar noi suntem argila Lui. EL ne va modela, ne va face si ne va expune la presiunile necesare pentru a fi lucrari perfecte care sa implineasca buna, placuta sfanta Sa Voie. Daca viata pare grea si esti lovit, batut si impins aproape fara mila; cand lumea ti pare ca se invarteste necontrolat; cand simti ca esti intr-o suferinta ingrozitoare, cand viata pare cumplita, fa-ti un ceai si bea-l din cea mai draguta ceasca, aseaza-te si gandeste-te la cele citite aici si apoi discuta putin cu OLARUL. Parintele Arsenie Boca

Vizualizari: 6600 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 556 in total

Melancolii de toamna

  • Currently 5.93/10

5.9 steluţe (60 voturi)

"E toamna si frunzele acopera fiecare cuvant Si ne imbraca de parca-s camasi ce-au fost apretate de vant Inceput de septembrie e cald e toamna si parca Ce-a ramas din fosta vara isi face bagajul si pleaca". O invitatie sensibila la o plimbare a sufletului pe cararile melancolice ale toamnei.

Vizualizari: 5439 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 505 in total

Ultima scrisoare

  • Currently 6.53/10

6.5 steluţe (135 voturi)

Un pps inspirat si realizat dupa frumoasa poezie a poetului Mihai Beniuc.O pledoarie superba pentru dragostea adevarata,pentru tot ce are mai gingas si mai frumos in ea.!

Vizualizari: 6651 in total, 2 pe zi (in medie)

Descarcari: 559 in total

Traim virtual.

  • Currently 8.29/10

8.3 steluţe (181 voturi)

O poezie superba scrisa de Angelina Nadejde "Traim virtual"care trateaza "instrainarea" noastra in lumea virtuala.!Prezentarea este un apel la redescoperirea dragostei si iubirii reale care trebuie sa ne anime viata cotidiana.!Nu va cer sa dati likeuri.!!!!!Daca va place pastrati-o in suflet.!O sa ma bucure nespus.!

Vizualizari: 7868 in total, 3 pe zi (in medie)

Descarcari: 691 in total

Ultimele comentarii scrise de Vasile / WASYLLE

Vous ętes tellement mignon et généreuse dame "C'est incroyable".!
Merci pour l'appréciation.Le récemment.!


ŕ vous aussi Vio.!

Comentariu la Ultima scrisoare, data: 25.10.2013, 23:48

Traiesc in lumea reala.!Iubesc oamenii,iubesc pasarile,iubesc ruginiul din frunzele toamnei,si nestematele din albul zapezii,iubesc si respect linistea de catedrala ce mi-o ofera mama natura.! Realizez cat de generos si de aproape este Dumnezeu de noi cand ne arata ca bucuriile mari ale vietii vin din lucrurile simple si frumoase din jurul nostru.!Solutia cred ca se afla in sufletele si inimile noastre.! Oamenii sunt precum florile....
E plină lumea de flori,
De oameni şi... OAMENI.
La fel ca florile, trăiesc şi mor
Atât cât le este dat să trăiască..
(Angelina Nădejde)
Sunt onorat de aprecierea dumneavoastra doamna Angelina Nadejde.!
Stima si pretuire pentru:rcalin,felicia,lyo.!

Comentariu la Traim virtual., data: 21.10.2013, 11:45

Doru ai dreptate.!"a fi"exprima forma verbului la conjunctiv perfect in timp ce "a fii"exprima forma verbului la conjunctiv prezent.!Observatia ta este corecta si fundamentata gramatical.!Initial numisem ppsul"Invat sa fiu tacere"dar din graba n-am mai fost atent la forma."Cei" asta chiar a fost o neatentie impardonabila.!!!Cu speranta ca imi vei acorda circumstantele de rigoare te asigur ca nu voi mai face asemenea greseli.!Nota bene:crede-ma ca am fost la scoala si inca destui ani.!!!ERRARE HUMANUM EST SED PERSEVERARE DIABOLICUM (SENECA)A gresi e omenesc, dar a persevera (în greseli) este diabolic.Cu speranta ca m-ai inteles te asigur in continuare de tot respectul meu.

Comentariu la Invata sa fi tacere..., data: 21.10.2013, 09:06

Dragul meu prieten Lyo ai ramas acelasi filozof.!Urmarindu-ti prezentarile proprii dar si aprecierile facute la adresa altora m-am convins ca acestea apartin unui om cu un nivel de cultura ridicat,si o intelegere profunda a momentelor esentiale ale vietii.!Inca odata iti multumesc din suflet.!

Comentariu la Traim virtual., data: 19.10.2013, 04:23

Doamna Stana ca de fiecare data ma coplesiti.!!Sigur aveti un suflet extrem de sensibil si generos tinand cont de aprecierile pe care am vazut ca le faceti la adresa prezentarilor ce exprima un anumit mesaj.!Asta dovedeste rafinament,cultura,si o mare doza de bun simt.!Multumesc din suflet.!O zi buna va doresc.!

Comentariu la Danseaza cu mine., data: 19.10.2013, 04:14

Winter light"ďar cea mai frumoasa interpretae apartine lui Sarah Brightman.!

Comentariu la renasterea, data: 27.08.2013, 04:49

Dragii mei prieteni,Lope.Ioan.Stana.Felicia.Carmen.acum este clar.!!!"LUMINA"este in sufletul vostru.!DUMNEZEU sa va binecuvanteze si sa fie tot timpul cu voi.!

Comentariu la Deschide ochii..., data: 16.07.2013, 09:22

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.