Publicitate

Cascade islandeze - prezentare PowerPoint

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (1 vot)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Nelu Popovici (este autorul)
Data: 15.02.2017
Vizualizari: 830 in total, 3 pe zi
Descarcari: 151 in total, 0 pe zi

Descriere: Islanda este adesea numită si țara cascadelor pentru că există sute de astfel de frumuseți naturale pe întreaga suprafață a țării.Dintre ele Godafoss, cascadă ce nu impresioneaza prin inaltime sau putere ci prin culoarea apei ce prinde nuante de verde deschis,iar Gullfoss este cea mai spectaculoasa si totodata cea mai vizitata cascada din cuprinsul Islandei.

Publicitate

Comentarii (10)

Frumoasa prezentare, dar am o intrebare. Toate imaginile folosite sunt realizate de d-voastra?

alexandru badea, 01.06.2017, 11:19

Da,majoritatea imaginilor sunt realizate de mine.Am doar 1-2 imagini luate de pe net.

Nelu Popovici, 02.06.2017, 11:50

Va recomand sa specificati acest lucru in prezentare, altfel puteti avea probleme cu legea Copyright-ului.

Cu prietenie, A. Badea

alexandru badea, 05.06.2017, 23:48

Fără a supăra pe cineva...Şi ca să nu văd răzbunare pentru curajul meu de a scrie asta...
Acum lucrez o melodie superbă despre lună. Păi, ce fac, merg pe lună sau în preajma ei, să realizez câteva fotografii, de teama legii Copyright-ului?
Să fim serioşi ! Nu în toate prezentările se pot folosi imagini proprii. Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă să se lucreze doar cu fotografii proprii. Dar este normal să se specifice de unde sunt luate fotografiile, site-urile de unde se iau informaţiile sau traducerile.
În rest, să auzim doar lucruri frumoase.
Cu respect,
Cristina

Cristina G, 07.06.2017, 02:23

Impresionante imagini,domnule Popovici !

Cristina,nu cred ca este cineva atât de absurd ca sa ne ceara sa facem numai prezentari cu imagini personale ! Atunci ar trebui sa compunem si muzica,sa o si cantam,sa facem si versurile sau tot ce scriem in prezentare sa fie conceput de noi. Este imposibil !

atics, 14.06.2017, 05:42

Aşa este, Atics. De-ar gândi şi unii vizitatori aşa, ce bine ar fi.
Este uşor să ai asemenea păreri. Şi ceea ce ai adăugat tu, este perfect valabil.
Noi nu facem altceva, decât să punem în valoare o fotografie, o pictură, un peisaj, o melodie, o poezie, nişte sentimente ale noastre sau ale celor ce au compus, având acest dar.
Cum nu ne-am născut toţi talentaţi, noi ne manifestăm în acest fel: folosind programul Power Point, realizând nişte filmuleţe destul de modeste, atât cât ne oferă acest program.
Ştiu că cerinţele sunt mari, dar nimeni nu este perfect.
Nu, nu este nimeni absurd să ne ceară aşa ceva, dar am citit comentarii de acest fel, şi la unele prezentări de ale mele.
În rest, nu strică să fim puţin mai toleranţi unii cu ceilalţi.
Cu mult respect,
Cristina G.

Cristina G, 16.06.2017, 07:38

Cine are urechi de auzit va reține recomandarea mea de bun simț.
În mod civilizat, fără să jignesc pe nimeni, fără să diminuez efortul și imaginația celor care crează prezentări pe acest site nu am făcut decît să amintesc că există o lege a dreptului de autor. Ca orice lege chiar dacă nu cunoaștem că există, chiar dacă nu cunoaștem conținutul ei nu suntem scutiți de consecințele încălcării ei.
Vă spun aceste lucruri și din perspectiva unei experiențe personale destul de neplăcută. Cu ceva timp în urmă am publicat un videoclip, necomercial, cu imagini din natură în care am atașat și muzică din repertoriul internațional. Precizez că în videoclip am menționat și titlul piesei și autorul și interpretul. Cu toate acestea am primit un avertisment privind incălcarea dreptului de autor și am retras filmulețul în cel mai scurt timp. Rețineți că pe situl nicepps.ro dacă am scris o prostie, acolo rămîne pe vecie, nu avem instrumente de ștergere sau modificare a ceea ce am publicat. La ironiile nejustificate ale Cristinei nu am să răspund acum.
În final vă cer să citiți capitolul “Responsabilitatile utilizatorului” din “Termeni și condiții de utilizare” ai acestui site, iar discuții le pe tema Copyright-ului să le purtăm pe Forum !
Să auzim numai de bine !
A.B.

alexandru badea, 21.06.2017, 00:40

Cristina,celor care nu le plac prezentarile tale pentru ca nu sunt originale 100% ( imagini,muzica,...toate personale ) , le recomand sa nu mai mănance pâine decât dacă își cultivă singuri graul,il fac faină la moara proprie si apoi il transformă in pâine cu drojdia făcută de ei si sarea din salina personală ; sa nu mai mănance carne decât dacă își cresc singuri porcul ; să nu se mai uite la prezentarile noastre decât dacă si-au făcut singuri calculatorul si toate programele......si pot să continui la infinit :))
Chiar si cand facem o lucrare de diplomă,avem voie să folosim ceea ce au descoperit inaintasii noștri ca bază de date pentru noi inventii,cu condiția sa precizăm sursele folosite.

Anul trecut mi-ai lăsat un comentariu cu muzica pe care o ascultai prin anii 80. Am căutat-o pe YouTube si ai avut dreptate,aceea este muzica adevarată,nemuritoare.
Cu respect si cu multumiri pentru muzică,
Alin.

atics, 23.06.2017, 09:44

Domnule Badea,dumneavoastră aveti perfectă dreptate cand spuneti că trebuie să precizăm sursa,dar nu inteleg cum ati incălcat drepturile de autor in cazul prezentat.Poate că se refereau la imagini,nu erau ale dumneavoastră si nu ati precizat,o fi fost vreo poză partajată.
Nu este plăcut să se folosească cineva de munca ta si să spună că el este autorul,chiar dacă este vorba si de o simplDomnule Badea,dumneavoastră aveti perfectădreptate cand spuneti că trebuie să precizăm sursa,dar nu inteleg cum ati incălcat drepturile de autor in cazul prezentat.Poate că se refereau la imagini,nu erau ale dumneavoastră si nu ati precizat,o fi fost vreo poză partajată.
Nu este plăcut să se folosească cineva de munca ta si să spună că el este autorul,chiar dacă este vorba si de o simplă prezentare,dar cand ar fi mai mult de atat !
Mi s-a intamplat să-mi ia niste prezentari,să-mi steargă numele din ele si să si-l pună pe al lui. Le-am primit si eu apoi pe mail.N-a fost mare lucru,că nu pierdeam nimic,dar parcă nu se face asa ceva.
In felul acesta,dacă or să ne trimită avertismente pentru te miri ce,n-o să mai avem chef să facem nimic,pentru că n-o sa fim toti compozitori.
Cu respect,
Alin.
prezentare,dar cand ar fi mai mult de atat ! Mi s-a intamplat să-mi ia niste prezentari,să-mi steargă numele din ele si să si-l pună pe al lui. Le-am primit si eu apoi pe mail.N-a fost mare lucru,că nu pierdeam nimic,dar parcă nu se face asa ceva.
In felul acesta,dacă or să ne trimită avertismente pentru te miri ce,n-o să mai avem chef să facem nimic,pentru că n-o sa fim toti compozitori.
Cu respect,
Alin.

atics, 23.06.2017, 10:06

Nu stiu de ce a aparut dublat aproape tot ce am scris.Sper sa intelegeti unde se termina o propozitie si unde incepe cealalalta.

atics, 23.06.2017, 10:10

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21030 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1049 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion
Retete culinare gustoase si usor de preparat
Scientia.ro - stiinta pe întelesul tuturor


Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.