Publicitate

NU PLÂNGE MAICĂ ROMÂNIE! - Vizualizare online

  • Currently 9.40/10

9.4 steluţe (5 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Bunii mei! Azi vă trimit o întâmplare adevărată, de patriotism, care se referă la:„Nu plânge, Maică Românie! Versuri găsite ȋn ranița unui soldat mort ȋn toamna anului 1918, pe muntele Sorica, din Carpații de Curbură, sper să vă placă...! Cu iubire de țară și NEAMUL STRĂMOȘESC, Toader Bendriș

Categoria: Educationale
Primita de la: Bendris Toader (este autorul)
Vizualizari: 1947 in total, 1 pe zi
Descarcari: 226 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Intotdeauna le voi fi recunoscătoare acelora dintre noi (din ce in ce mai putini, din pacate ), care ne aduc in fața ochilor pagini de istorie, scrise cu sângele vărsat pe campurile de lupta. Va multumesc!
Nu avem voie sa îi uitam niciodata pe înaintașii nostri si sacrificiul lor. Cinstirea memoriei lor este o datorie de onoare a noastra, a tuturor. Au murit cu gandul la toti cei pe care i-au lasat in urma lor acasa, au murit flamanzi, goi, înghețați, insetați, dar motivați de iubirea de țară si cu convingerea ca generațiile viitoare merita acest preț...

"Iară noi? noi, epigonii?... Simţiri reci, harfe zdrobite,
..........................................................................
Toate-s praf... Lumea-i cum este... şi ca dânsa suntem noi." (Epigonii -M. Eminescu )

Cred insa in acel " mare viitor" prezis de Eminescu, ca o consecință sau rasplata a trecutului glorios ( " la trecutu-ti mare"), odata cu trecerea la cârma țării a generațiilor viitoare.

Balas Adriana

Balas Adriana, 11.09.2016, 15:29

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 14 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion