Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

Arta grafică

Andrey Prokopenko este un designer de la Odessa, vă invit să faceți cunostință cu o mică colecție de lucrări realizate de către el. Iată ce spune Andrey despre arta sa: ‘’Ucraina m-a ajutat să devin un designer. Avem o țară frumoasă. Când trăiești înconjurat de frumusețe, îți formezi gustul și simțul frumuseții.’’

Arta indiana (Indische Seide)

Cine ar fi crezut ca cei care doresc sa fie frumos reprezentate sunt ei,adica depinde de imaginatia fiecaruia ...

Arta lui Erick Johansson

Un maestru al photoshop-ului

ARTA lui Jean-Pierre Augier

Născut în 1941 la Nisa, locuieşte şi lucrează în Saint-Antoine-de-Siga, între Levens şi Saint-Blaise (Alpes-Maritimes, Franţa). Ca un copil, el a creat, cu diferite materiale. Din 1963, a fost interesat de instrumente vechi scoase din uz şi a învăţat cum să le sudeze. De pe la acea dată, el ar fi dat forme de fier şi apoi le expune la «La Maison du Portal» în Levens, în mai multe alte regiuni franceze, dar de asemenea, la Paris, New York, Luxemburg, Belgia, Germania şi Elveţia. Unelte de fier vechi şi piese sunt o sursă de inspiraţie pentru Jean-Pierre Augier, pe care le adună şi le transformă în caractere sau animale în mişcare. Temele lui preferate sunt femeie, cuplu, maternitate, mitologie şi religie. Lucrările sale sunt recunoscute ca având «patru virtuţi cardinale» : graţie, circulaţie, tandreţe şi umor.

Arta lui John Pugh

Arta murala 3D.

Arta lui Poblete

Un artist chilian.

Arta mai veche sau mai noua

Bijuterii realizate in maniera Art Nouveau si vechi cupe de baut din secolele 15-18.

Arta moderna-Dan Corson

Artistul se auto-defineste astfel : “Arta mea estompează limitele dintre artă, arhitectura, ştiinţă şi uneori chiar magie”.

Arta moderna-Holton Rower

Pictura gravitationala

Arta mozaicului, Irina Charny3

Autodidacta in ceea ce priveste arta mozaicului, Irina Charny s-a nascut in Rusia si in prezent locuieste in California

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.