Publicitate

Cipri

imagine profil
Membru din: 10.09.2014
Originalitate: 100.00 %
Prezentari: 137 prezentari
Prezentari proprii: 137 prezentari
Alte prezentari: 0 prezentari
Comentarii: 244 comentarii
Stelute acordate: 937 voturi

Cipri - Prezentari - Categorii

Ultimele prezentari primite de la Cipri

Apa o lume a fanteziei și imaginației

Apa o lume a fanteziei și imaginației

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 04.09.2019
Vizualizari: 328 in total, 21 pe zi
Descarcari: 180 in total, 12 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Artistă și inventatoare a Tabloului de desen Icarus, Ester Roi creează cu o tehnică uimitoare pe bază de ulei și ceară topită opere de artă incredibil de foto-realiste. Arta ei se caracterizează prin culori strălucitoare și detalii ascuțite și o fascinație continuă cu obiectele naturale înconjurate sau cufundate în apă. Pietrele și florile din tablourile ei sunt observate deasupra și de sub suprafața apei, iar modificările vizuale pe care apa le conferă formelor și culorilor lor sunt meticulos înregistrate. Ester se străduiește să surprindă interacțiunea dintre imaginile realiste și cele abstractizate și să le integreze armonios.  
Portrete subacvatice

Portrete subacvatice

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 16.08.2019
Vizualizari: 411 in total, 12 pe zi
Descarcari: 177 in total, 5 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Samantha French este un pictor impressionist american, în opera sa ea explorează amintiri nostalgice din copilăria petrecută înotând în lacurile din nordul Minnesotei. Portretele subacvatice înfățișează oamenii atât în interior cât și în afara apei, în mijlocul momentelor perfecte de liniște surprinse cu grație cu vopsele în ulei.
Fashion Illustrator

Fashion Illustrator

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 13.08.2019
Vizualizari: 394 in total, 10 pe zi
Descarcari: 159 in total, 4 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Totul a început de la un trandafir pe care i l-a oferit un băiat şi pe care ea l-a pus la presat. Artistul din Singapore, Grace Ciao, a uimit lumea modei, prin intermediul seriei de ilustrații de modă uluitoare care transformă petalele de flori în rochii uimitoare. Grace Ciao, a colaborat cu unele dintre cele mai râvnite mărci din lume, cum ar fi Chanel, Dior, Elie Saab, Jaeger-LeCoultre, JW Marriott Veneția, Ritz Carlton Osaka și Saks Fifth Avenue New York printre altele .
The Finger Painting

The Finger Painting

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 09.08.2019
Vizualizari: 405 in total, 9 pe zi
Descarcari: 161 in total, 3 pe zi
Comentarii: 1
Descriere: Artistul din Brooklyn, Iris Scott, își pictează picturile remarcabile în stil impresionist cu propriile sale degete. Picturile lui Iris reprezintă o lume dinamică, o copie îmbunătățită și mai sublimă a realității. „Între mine și pânză nu există intermediari, eu pictez. Simt cum cele mai mici nuanțe pot fi controlate cu vopsea ceea ce nu ar fi posibil cu o pensulă. … Degetele mele dansează repede pe pânză - unii spun că le amintește de pianist în acțiune. Culorile se ciocnesc și se îmbină în compoziția mea, textura devine groasă și suculentă." – Iris Scott
Anti-Gravity Art

Anti-Gravity Art

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 28.07.2019
Vizualizari: 622 in total, 11 pe zi
Descarcari: 138 in total, 2 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Artistul de la Barcelona, Cinta Vidal, are o abordare suprarealistă în ceea ce privește pictura. Fiecare parte a "construcției anti-gravitaționale" este privită ca o perspectivă internă a vieții unei persoane, care poate să nu coincidă cu realitatea din jur. ,,Cu aceste construcții negravitaționale, vreau să arăt că trăim într-o singură lume, dar trăim în ea în moduri foarte diferite - dimensiunea interioară a fiecăruia dintre noi nu se potrivește cu structurile mentale ale celor din jurul nostru. Spațiile arhitecturale și obiectele de zi cu zi fac parte dintr-o metaforă a cât de dificil este să se potrivească tot ceea ce formează spațiul nostru zilnic: relațiile, munca, ambițiile și visurile noastre. Cred că se întâmplă în mod constant în viața noastră de zi cu zi. Ne întâlnim cu mulți oameni cu moduri diferite de gândire și acest lucru ne separă, chiar dacă suntem aproape fizic la fel. Cred că acest lucru este normal și trebuie acceptat. Dacă nu, poate duce la conflicte. Diversitatea gândirii, chiar dacă ne separă, este pozitivă. Din acest motiv, când pictez oameni în dimensiuni de gravitație modificate, îi fac să pară relaxați, acceptând mediul lor așa cum este. Îmi place să mă gândesc că este posibil ca noi să ne întâlnim în același loc cu aceeași stare de spirit. Se întâmplă uneori și când se întâmplă, nu mai rămânem singuri.’’ - Cinta Vidal Agulló
Realismul magic

Realismul magic

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 14.07.2019
Vizualizari: 905 in total, 13 pe zi
Descarcari: 227 in total, 3 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Picturi care nu arată ca picturi, si un artist care este aproape ireal. Artistul venezuelean Gustavo Silva Nunez aparține genului de hiperrealism, care, în esență, constă în picturi detaliate minuțioase care arată ca fotografii de înaltă definiție. Artistul împinge granițele dintre realitate și pictură și mai mult, este foarte amuzant cum se joacă întotdeauna împreună cu imaginile și îi ține pe oameni la braț sau la picior, ca și cum oamenii pe care i-a pictat ar fi cu adevărat acolo lângă el.
Un mic Univers în sfere de sticlă

Un mic Univers în sfere de sticlă

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (1 vot)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 10.07.2019
Vizualizari: 869 in total, 12 pe zi
Descarcari: 143 in total, 2 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Satoshi Tomizu, un artist în sticlă talentat din Japonia, sculptează mici sfere de sticlă ce conțin întregi sisteme solare și galaxii. Planete făcute din opal, bucăți de aur adevărat și urme de sticlă colorată par să se rotească și să se învârtă ca în Calea Lactee. Din diferite unghiuri, piesele primesc un aspect complet nou, fiecare spiră complicată și particulă strălucitoare care captează lumina adaugă o nouă imagine a unei galaxii imaginare. Piesele prezentate sunt fotografiate cu lentile macro, pentru că sunt de fapt extrem de mici și includ o mică toartă de sticlă pentru a putea fi purtate ca pandantiv.

Ultimele comentarii scrise de Cipri

Fără a mă îndepărta de clasici, a căror artă a fost confirmată în timp, am considerat mereu că este bine să pătrundem în lumea artei moderne, pentru că este foarte posibil ca ignorându-i pe artiștii contemporani să trecem pe lângă niște opere de artă care s-ar putea să primească cândva consacrarea dar, din păcate, atunci noi să nu mai fim pentru a ne bucura de ele.
Mulţumesc Adrian TOIA pentru că apreciezi demersul meu, mulţumesc, pentru încurajări, Teodora Buiţă, Cristina G, Pop Ion și tuturor celor care vizionează aceste prezentări PowerPoint și sunt pe aceiași lungime de undă cu mine.

Să căutam și să găsim frumosul peste tot și să simţim din plin bucuria vieţii, asta este tot ce-mi doresc mie și doresc din toată inima tuturor celor care au această preocupare.

PS.
Pentru Adrian TOIA.
Cât despre mesajul transmis de către Cinta Vidal Agulló, pictorul din acest pps, după cum bine ai subliniat, are câteva formulări remarcabile, consider că textul selectat de către tine este valabil chiar și aici pe nicepps, cu speranţa că:
„Îmi place să mă gândesc că este posibil ca noi să ne întâlnim în același loc cu aceeași stare de spirit. Se întâmplă uneori și când se întâmplă, nu mai rămânem singuri.’’


Comentariu la Anti-Gravity Art, data: 03.09.2019, 10:26

Nici nu ne-am intors bine din Portugalia, ca iata ca am primit invitatia de a vizita Elvetia, ghid va fi acelasi Pantazopol Emil Iachim.

Comentariu la Schaffhausen-Cascada Rinului., data: 03.09.2019, 08:57

Prin bunavointa lui Pantazopol Emil Iochim, am colindat Portugalia in lung si-n lat pana am ajuns la capatul pamantului, sper ca nu m-am pripit si nu mai urmeaza si alte episoade, oricum inca nu-mi desfac bagajele. Felicitari pentru aceasta serie de pps-uri !

Comentariu la Cabo da Roca, data: 01.09.2019, 10:00

Ce frumoasa e lumea ! Sunt locuri in care poate nu o sa ajungem niciodata, dar este bine ca macar sa stim ca exista. Apreciez munca ta si am downloadat o mare parte dintre pps-urile semnate Adrian TOIA, deocamdata le-am vizionat cam pe toate cele care le-ai facut, dupa cum spui chiar tu, 'pentru relaxare' , dar le vine randul si la cele 'cu teme care sa te puna la munca (documentare) si pe ganduri...'
Iti doresc numai bine si astept sa apari cu lucrari noi.
Din pacate, din diverse motive, au cam disparut de pe nicepps foarte multi dintre realizatorii de prezentari PowerPoint, mie imi este dor de unii dintre ei si sper ca vor mai trece macar din cand in cand pe aici.

Comentariu la PE GLOB cu WINDOWS 10 HOME (7), data: 01.09.2019, 09:42

Mă bucur că ți-a plăcut Iașul, este unul dintre cele cinci orașe care sunt foarte dragi sufletului meu. Prezentarea PowerPoint este o contribuție la promovarea acestor minunate locuri. Felicitări, Teodora Buiță !

Comentariu la La Iași - 2019, data: 13.08.2019, 08:20

Minunată realizare marca Cristina G.
Minunat îndemn : ” Să nu renunți niciodată la visurile tale!”
Mi-a plăcut foarte mult, felicitări, Cristina G !

Comentariu la Never Give Up On Your Dreams (Să nu renunți niciodată la visurile tale!) - Two Steps From Hell, data: 22.06.2019, 12:44

Mi-am dorit foarte mult să duc până la capăt acest proiect pe care l-am început încă din timpul verii. Colindând prin tară am constatat ca acest adevărat tezaur național nu este suficient cunoscut nemaivorbind că la multe dintre aceste situri se poate ajunge foarte greu. De aceea acum, când comemorăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918; desăvârșirea statului național român, realizată prin unirea provinciilor românești cu România am considerat că este bine să aduc în atenție contribuția românească la Patrimonial Mondial.
Pe lângă aceste obiective, Lista Tentativă a României include alte obiectivele care au potențial de a fi înscrise în Lista Patrimoniului Mondial: Ansamblul rupestru de la Basarabi-Murfatlar, Bisericile bizantine şi post-bizantine din Curtea de Argeş, Biserica „Sfântul Nicolae” din Densuş, Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Iaşi, Ansamblul monumental „Constantin Brâncuşi - Calea Sufletelor Eroilor” din Târgu-Jiu, Mănăstirea Neamţ, Centrul istoric al oraşului Alba Iulia, Centrul istoric al oraşului Sibiu, Culele din Valahia Mică, Vechile sate Hollókő şi Rîmetea şi împrejurimile lor, înscriere transnaţională Ungaria şi județul Alba, Peisajul cultural minier Roşia Montană, Masivul Retezat (doar unele suprafețe din Parcul Național Retezat), Vârful Pietrosul Rodnei, Situl paleontologic de la Sânpetru inclus în Geoparcul Dinozaurilor „Țara Hațegului”. Pe Lista reprezentativă a Patrimoniului Imaterial al Umanităţii au fost iniţiate procedurile pentru introducerea iei româneşti.

Iţi multumesc Adrian TOIA pentru aprecierea pe care ai dat-o încă de la început acestui proiect şi te asigur că nu am uitat de sugestia ta şi anul viitor o voi pune în practică.

La ceas aniversar pentru naţiune să ne mândrim cu mostenirea pe care ne-au lasat-o stramoşii, să o preţuim şi s-o sporim prin valorificarea specificului naţional.

La mulţi ani, România !
Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România şi pe toţi românii !

Comentariu la Patrimoniul UNESCO-Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității, data: 30.11.2018, 06:47

Ultimele voturi - Cipri

DataStelutePrezentareaTrimisa de
03.09.201910La mulți ani, de Sfânta Maria!Teodora Buiţă
03.09.201910Schaffhausen-Cascada Rinului.Pantazopol Emil Ioachim
01.09.201910Cosmicomicarii- (4)-Jocuri galacticeAdrian TOIA
01.09.201910Cabo da RocaPantazopol Emil Ioachim
01.09.201910FunchalPantazopol Emil Ioachim
01.09.201910PE GLOB cu WINDOWS 10 HOME (7)Adrian TOIA
13.08.201910Călător prin JaponiaTeodora Buiţă

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 9 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion