Prezentari PowerPoint din categoria 'Diverse'

Evolutia tabloului stiintific al lumii.

  • Currently 8.62/10

8.6 steluţe (29 voturi)

un fisier unde e aratat cum a evoluat lumea in sec XX.si incotro ne indreptam.

Evolutie

  • Currently 5.79/10

5.8 steluţe (14 voturi)

Evolutie

EXAMINAREA CRIMINALISTICA A GROPILOR COMUNE

  • Currently 4.83/10

4.8 steluţe (12 voturi)

Tema prezentului studiu – Examinarea criminalistică a gropilor comune - este de mare actualitate, în contextul intensificării problemelor cu care se confruntă lumea contemporană: conflicte locale şi regionale, determinate în principal, de cauze de natură etnică, religioasă, teritorială sau ideologică care au la bază un puternic substrat economic, terorismul, proliferarea armelor de distrugere în masă, crima organizată. Sfârşitul Războiului Rece a modificat, fără îndoială, balanţa de putere mondială. Odată cu prăbuşirea comunismului s-a simţit nevoia de schimbare a lumii, devenind tot mai pregnantă aspiraţia spre instituirea şi consolidarea unei noi ordini internaţionale democratice în sistemul relaţiilor politice şi economice dintre ţări şi popoare. Elucidarea cazurilor de dispariţie a persoanelor în urma unor conflicte armate sau a unor acte de violenţă constituie o problemă îndeosebi a societăţilor aflate în tranziţie, pentru a cărei rezolvare sunt necesare eforturi multidimensionale şi multipartide. Pe lângă negocierile de pace sau alte reglementări, această chestiune merită, în eforturile întreprinse de părţi pentru a repara trecutul, o atenţie la fel de mare ca şi problema refugiaţilor şi a persoanelor deportate, a terenurilor şi a bunurilor confiscate, a drepturilor omului sau a soluţionării conflictelor. Războaiele, calamităţile, persecuţiile sângeroase din motive politice, etnice, rasiale şi religioase (de ex. din America Centrală şi de Sud, Africa, Ţările Baltice, de pe teritoriul fostei Yugoslavii) au amplificat sarcinile specialiştilor în antropologie medico-legală. Exhumările din gropile comune în scopul identificări

Exista asa ceva pe pamant.

  • Currently 5.50/10

5.5 steluţe (2 voturi)

Foografii

expedition to the russian arctic

  • Currently 7.31/10

7.3 steluţe (13 voturi)

expeditie

EXPERIMENTOS

PUES ESO, UNA SERIE DE EXPERIMENTOS CON IMAGENES CON LOS CUALES UNAS VECES SE CONSIGUE LO QUE SE QUIERE Y OTRAS...MEJOR SEGUIR EXPERIMENTANDO Y APRENDIENDO. ESPERO LES GUSTE.

expresia culorii

  • Currently 6.29/10

6.3 steluţe (14 voturi)

expresia culorii

eye-caching-photos

  • Currently 7.73/10

7.7 steluţe (11 voturi)

...

Făcutul fânului

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (6 voturi)

Vara, de dimineața până seara în zonele de deal și de munte se muncește la fân. Sute de căpițe și clăi de fân răsfirate împânzesc teritoriul. Unele rămân pe câmp până iarna, târziu, când sunt încărcate în căruțe sau sănii trase de boi sau cai, pe măsură ce fânul de acasă se împuținează. Majoritatea fânului însă este transportat acasă şi așezat în șuri, poduri sau în stoguri.

FABRICA VIRTUAL

SE TRATA DE UNA FABRICA VIRTUAL DE DONDE SALEN VARIOS PERSONAJES.

face to face

  • Currently 7.63/10

7.6 steluţe (19 voturi)

diverse dubluri

Facebook

  • Currently 7.23/10

7.2 steluţe (22 voturi)

Este o prezentare despre reteaua de socializare Facebook si despre Mark Zukerberg.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.