Prezentari din data de 19 mai 2017 - 34 prezentari

ALADAS DE VICTORIA´S SECRET

Victoria's Secret es una compañía estadounidense que diseña lencería y otros productos de belleza femenina. La compañía fue fundada en San Francisco

Antelope Canyon

Antilopa Canyon este un canion fantă în sud-vestul SUA, unul dintre cele mai vizitate și fotografiate din lume. Acesta este situat în apropierea orașului Page, Coconino județ în nordul statului Arizona.

Arta care spune NU razboiului

Nizar Ali Badr este un sculptor sirian din Latakia, ale cărui sculpturi spun adevărate povești. Nizar spune povestea familiilor siriene refugiate și subliniază emoțiile care însoțesc suferințele cauzate de război. Scenele sunt foarte minimaliste și vorbesc despre tristețe, nefericire, război, familie, copii, moarte, exil, migrație... Scupturile din piatră ale lui Nazir sunt mărturii ale solidarității dintre oamenii care trăiesc pe această planetă. În momentul în care creează, artistul aude strigătul pietrelor. Acesta provine din sufletul Siriei. E un strigătul celor oprimați și al migranților, un strigăt împotriva injustiției.

Bailando

Bailando, es una canción escrita por el cantautor cubano Descemer bueno e interpretada por el grupo tambien cubano gente de zona y cantada por Enrique Iglesia Acesta dans este o scrisoare scrisă de cântăreț cubanez Descemer bun și interpretat de grupul cubanez, de asemenea, zona de oameni și interpretat de Enrique Iglesias cântec

chitare

Imagini cu chitare în moduri diferite imagini frumoase si eu sper ca ei

Clipe de intimitate

Momente discrete si fermecatoare din viata unor femei...

DIAPORAMAS

ESTE PPS ESTA COMPUESTO DE BONITAS FOTOGRAFIAS, MONTAJES DEL AUTOR Y ALGUN QUE OTRO DETALLE MAS QUE LES HARA AMENO Y AGRADABLE EL TIEMPO QUE ESTEN VISUALIZANDOLO Y OYENDO SU MUSICA.

En construcción

Hoy cogemos el mono de trabajo y construimos casas, y mas cosas

Femeia din umbra

Se spune ca in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie puternica. Dar mai exista si femeia din umbra. O fi acelasi lucru? Ce s-ar potrivi mai bine povestii de viata dintre Camille Claudel si Auguste Rodin? A fost ea femeia puternica sau femeia din umbra?

Flori pentru Mama,de ziua ei.

Tie MAMA, pentru tot ce ai facut pentru noi in toti acesti ani la bine si la rau.Tie MAMA pentru clipele petrecute la capatul patului cand am fost bolnavi, dar si pentru zambetul cand erai fericita. A doua Dumineca in luna Mai este serbata "Ziua Mamei"Anul acesta cade pe data de 14. Cu aceasta ocazie fac cadou tuturor mamelor un buchet de flori, si le doresc multa sanatate. La multi ani. Helmut

FRASES PARA RECORDAR

FRASES ACOMPAÑADAS DE IMAGENES O DIBUJOS, VARIAS DE LAS CUALES NOS PUEDEN HACER PENSAR E INCLUSO IDENTIFICARNOS CON ELLAS.

Madame tussauds

Muzeul Madame Tussauds Muzeul de ceară este cel mai bine cunoscut în lume. Ea are cea mai mare colecție de cifre celebritate.

OLIVIA 3

COMO EN ANTERIORES OCASIONES, DEDICAMOS UN NUEVO PPS A ESTA BELLA MODELO PORQUE LO TIENE BIEN MERECIDO Y PORQUE PREFIERO ESTE TIPO DE IMAGENES A OTRAS QUE SE VEN POR ESOS MUNDOS, CON TODOS MIS RESPETOS, PERO QUE NO COMPARTO.

OLIVIA 4

COMO EN ANTERIORES OCASIONES, DEDICAMOS UN NUEVO PPS A ESTA BELLA MODELO PORQUE LO TIENE BIEN MERECIDO Y PORQUE PREFIERO ESTE TIPO DE IMAGENES.

OLIVIA 5

COMO EN ANTERIORES OCASIONES, DEDICAMOS UN NUEVO PPS A ESTA BELLA MODELO PORQUE LO TIENE BIEN MERECIDO Y PORQUE PREFIERO ESTE TIPO DE IMAGENES A OTRAS QUE SE VEN POR ESOS MUNDOS, CON TODOS MIS RESPETOS, PERO QUE NO COMPARTO.

REMIX - Biblia Vechiul Testament Leviticul Cap. 12

Curăţirea femeilor după naştere

REMIX - Biblia Vechiul Testament Leviticul Cap. 15

Rânduiala pentru curăţirea bărbaţilor şi a femeilor

REMIX - Biblia Vechiul Testament Leviticul Cap. 17

Locul jertfelor. Oprirea de a mânca sânge

REMIX - Biblia Vechiul Testament Leviticul Cap. 18

Oprirea însoţirilor nelegiuite

Restaurari princiare

Un pps facut de domnul Sulu Ioan, pe care-l gasesc interesant si indraznesc sa-l fac cunoscut, sperand ca acest domn sa nu se supere.

Sean Yoro

Sean Yoro ha sabido combinar sus dos pasiones: el surf y la pintura. El hawaiano, también ... Sean Yoro, un artista sobre una tabla de surf

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.