Publicitate

Dragă Moș Crăciun - prezentare PowerPoint

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 22.12.2019
Vizualizari: 392 in total, 12 pe zi
Descarcari: 91 in total, 2 pe zi

Descriere: Crăciunul sfânt, plin de magie,
Prilej este de bucurie,
De-aceea-n prag de sărbătoare
Vin să transmit caldă urare:

Să fie așa cum v-ați dorit,
Crăciun frumos și fericit
Și-n Noul An s-aveți de toate,
La mulți ani, cu sănătate!

Cu stimă și aleasă prețuire,
Teodora Buiță

Publicitate

Comentarii (6)

Dragă Teo, ai pus în versurile tale, și dorințele mele.
Dar o dorință tu nu o știi, sau doar o bănuiești: aceea de a ne aduna cu toții de Sărbători.
De ani buni, fiul meu cel mic, care este plecat prin țări străine, nu poate veni de Sărbători. Are, pe acolo, mult de lucru.
Cred că sunt multe familii care se ,,întregesc" în fața webcam-ului.
Dar tot de pe atunci, noi ne adunăm în jurul mesei, și sărbătorim cum se cuvine, și Crăciunul, și Anul Nou, în februarie, când nepoțelul are vacanță.

Mulțumesc mult pentru emoția simțită, urmărind acest pps al tău.
Sărbători cu sănătate și liniște, tuturor!
Cu mult respect,
Cristina

Cristina G, 22.12.2019, 08:55

Am vizionat cu mult interes frumoasa prezenrae. Minunatele versuri sunt un cadou pe care numai Mos Craciun il poate face.
Multumesc.Sarbatori fericite si La multi ani.

Din inima
Emil

Pantazopol Emil Ioachim, 22.12.2019, 23:05

Doresc ca această scrisoare să ajungă la timp la Moş Crăciun, toate dorințele să ni se împlinească, iar Sărbătoarea Naşterii Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos să ne aducă în suflete credință, bucurie şi speranță, iar viața să ne fie binecuvântată de taina stelei care-a răsărit.

Sărbători fericite, sănătate, noroc, spor în toate, linişte şi pace sufletească tuturor !

Cipri, 23.12.2019, 02:45

Îți mulțumesc, dragă Cristina, pentru urări și gânduri bune! Ți le returnez cu aceeași căldură, cu dorința să îți fie mereu bine, ție și celor pe care îi iubești, nu doar de Crăciun sau Anul Nou, ci în toți anii care vor veni! Doresc ca această sărbătoare luminoasă să-ți umple inima cu căldură, să-ți ofere multe clipe minunate, să-ți șteargă emoțiile triste din suflet, dacă au fost, și să-ți pregătească o cale plină de bucurie și fericire!
Da, Crăciunul, această mare și frumoasă sărbătoare creștină, este considerată sărbătoarea familiei, tocmai fiindcă îi aduce împreună pe cei dragi. Dar, din păcate, așa cum ai scris și tu, uneori se întâmplă, din diverse motive, ca unii să-l petreacă cu cei dragi doar în gând! Îmi pare rău că te numeri și tu printre ei, știu cât dor poate cuprinde inima unei mame departe de copilul ei, dar important este că e sănătos, că este bine și că vă veți vedea, atunci când se poate, chiar dacă nu la Crăciun!
Draga mea, îți doresc ca Moșul să-ți lase sub brad tot ce aștepți, tot ce speri, ba chiar și în plus! Iar Anul Nou să completeze cu tot ce-ți mai lipsește! Să fii sănătoasă, iubită și fericită! Și desigur, să-ți aducă și multă inspirație, în realizarea și în continuare de pps-uri frumoase, cu care să ne încânți!
CRĂCIUN FERICIT! LA MULȚI ANI!
Cu drag,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 24.12.2019, 12:14

Vă mulțumesc, domnul Emil, pentru frumosul mesaj lăsat, pentru aprecieri, pentru urări, notare, pentru tot!
Vă mulțumesc, de asemenea, și vă felicit pentru încântătoarele dvs. pps-uri, cu care m-ați plimbat virtual printr-o mulțime de locuri minunate!
Vă doresc dvs. și întregii familii, în aceste zile speciale, pline de miracol, să fiți sănătoși și fericiți, să vă fie plină viața cu tot ce e bun și frumos, să aveți parte de sărbători de vis, să vi se împlinească tot ce așteptați!
CRĂCIUN FERICIT! LA MULȚI ANI!

Cu stimă și prețuire,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 24.12.2019, 12:15

Mulțumesc, Cipri, pentru mesajul de suflet, pentru dorințele frumoase pentru noi toți!
Îți mulțumesc, de asemenea, și te felicit, pentru tot frumosul transmis cu încântătoarele și interesantele tale pps-uri, cu mulțimea de informații oferite nouă cu dărnicie!
În aceste zile speciale, pline de miracol, în această sărbătoare a credinței, a speranței și a iubirii universale, îți doresc ție și celor dragi, să vă deschideți inimile, să simțiți cu suflet de copil toată frumusețea, magia și spiritul Crăciunului! Să aveți un Crăciun luminos și binecuvântat, cu iubire, înțelegere, prosperitate și multă voie bună! Iar Anul Nou să fie presărat cu zâmbete, realizări și împlinirile dorite!
De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor, care mi-au fost alături în acest an și nu numai, cu notări, comentarii la lucrările mele și să le doresc, începând cu domnul administrator, ca binecuvântarea divină care se revarsă peste lume în Noaptea Sfântă, să aducă lumină, pace, iubire, credință, speranță, împlinirile visate, cu succes în toate! Iar Noul An să fie unul bun, liniștit și prosper, să fie bine pentru toată lumea!
CRĂCIUN FERICIT! LA MULȚI ANI!

Cu stimă și prețuire,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 24.12.2019, 12:18

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion