Publicitate

Never Give Up On Your Dreams (Să nu renunți niciodată la visurile tale!) - Two Steps From Hell - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Am lucrat acest clip cu o melodie puțin altfel. Veți vedea. Two Steps From Hell este o companie americană de producție muzicală pentru Music Soundtracks Movies. Fondator, Thomas Bergersen. Genul de muzică se numește epic music/ trailer music. A compus muzică din filme ca: Harry Potter, Star Trek, Pirates of the Caribbean, Anna Karenina, Prince of Persia, X-Men... Melodia de față este o combinație de muzică simfonică, epică, bazată pe o melodie populară din Bulgaria, din localitatea Kalino. Face parte din albumul Unleashed. Ce veți auzi în clip, este limba bulgară. Traducerea este realizată din engleză, de prietena mea, Antonia. Pe scurt, este o poveste de dragoste interzisă, dintre o fată și un bărbat căsătorit. Ea vrea să îl urmeze, dar el o îndeamnă să se întoarcă din drum. De regulă, când lucrez cu o melodie tradusă (și nu numai), o ascult la infinit. Fără nicio exagerare, acest cântec îl ascult de multe zile, de nenumărate ori pe zi. Non stop. Mai întâi să îl înțeleg, apoi să îl simt, apoi să îi dau valoarea pe care eu mi-am imaginat-o, cu mijloacele modeste de care dispun. Dar eu sunt mulțumită că am reușit ce mi-am propus. Sper să vă placă. Recomand astfel de muzică. E.S. Posthumus, Hans Zimmer (Gladiator), Clint Mansell (The Lord of the Rings, The Two Towers). Sunt câțiva cărora le apreciem muzica din filme.

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Vizualizari: 463 in total, 3 pe zi
Descarcari: 111 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Minunată realizare marca Cristina G.
Minunat îndemn : ” Să nu renunți niciodată la visurile tale!”
Mi-a plăcut foarte mult, felicitări, Cristina G !

Cipri, 22.06.2019, 12:44

Mulțumesc mult, Cipri!
Pentru comentariu, pentru notă, pentru faptul că încă mai ești printre cei interesați de munca mea care, și așa, a devenit din ce în ce mai neinteresantă.
Dar, vorba acestui superb cântec, eu nu voi renunța niciodată la visul meu. Acela de a lucra, chiar dacă timpul nu prea îmi permite acest lucru.
Cu mult respect pentru tot ce înseamnă pentru mine, Nicepps,
Cristina G.

Cristina G, 24.06.2019, 03:10

Hallo Cristina G. buna dimineata !
Primul lucru ce l-am facut azi dimineata a fost sa ascult melodia (muzica) din acest splendid PPS.m-a impresionat deosebit, iar imaginile (intrerupte mereu de valurile marii, interesanta compozitie) ai intareste caracterul de Epos .
Si eu as putea s`o ascult mereu si mereu. Te inteleg si te apreciez.
Textul, dupa mine, nu trebue sa-l intelegi neaparat, poti sa ti-l faci singur, dar melodia este splendida iar imaginile ...... ce sa mai spun ?
Multumesc mult pentru acesta minunata lucrare.
Cu deosebita stima si apreciere.
Un salut prietenesc Helmut

Helmut Gürtler, 26.06.2019, 02:06

Domnul Helmut
Ca de obicei, sunteți atent la ceea ce lucrez eu, și vă mulțumesc pentru asta!
Mi-am dorit asemenea imagini, să se ridice la măreția acestei muzici.

Cu muilt respect,
Cristina G.

Cristina G, 27.06.2019, 00:02

Am înțeles că v-ați retras din comunitatea pps-iștilor descoperind alte zone de creație care vă dau satisfacție.
Mă bucur să constat că ați revenit pe NICEPPS cu acest pps „de suflet”, după cum mărturisiți în prezentarea lui.
Întrucât am fost alături de Helmut și Cipri in notarea lucrărilor deosebite pe care le realizați, sper că nu veți ignora faptul că am admirat frumusețea deosebită a peisajelor din acest pps.
Nu știu dacă le-ați găsit, dacă le-ați inventat sau prelucrat – dar ca și în alte pps pe care le-ați realizat, spun mai mult decât se poate spune...

Adrian TOIA, 19.08.2019, 10:20

Domnul Toia, vă mulțumesc pentru vizită și comentariu. Nu am cum să ignor un lucru atât de frumos, când cineva îmi urmărește și apreciază munca!
Nu am plecat niciodată de aici, și nici nu voi pleca.
Cu respect,
Cristina G.

Cristina G, 25.08.2019, 09:18

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion