Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

ILUSTRATION BY DAVID GALCHUTT

  • Currently 6.00/10

6.0 steluţe (18 voturi)

FRUMOASE ILUSTRATII, ALE ILUSTRATOTORULUI DAVID GALCHUTT

Iluzii

.....sau ce poate face arta !!!!!

Iluzii optice suprarealiste

  • Currently 9.33/10

9.3 steluţe (6 voturi)

O artă incredibilă, iluzii optice fantastice distorsionate. Lucrurile pot fi privite sub diverse aspecte şi pot fi percepute diferit. Iluziile suprarealiste inconfundabile ale pictorului canadian Rob Gonsalves te fac vrând-nevrând să-ţi pui întrebarea: “Oare poţi găsi măcar ceva real în picturile lui ?” Oare care este mesajul pe care a vrut să-l transmită Rob Gonsalves prin creaţiile sale ? În ciuda complexităţii vizuale a iluziilor optice reprezentate în aceste picturi, totul este destul de simplu: imposibilul este posibil. Căci în viaţă, la fel ca şi în pictură, noi înşine suntem făuritorii propriei noastre vieţi !

Iluzii Stradale.

David Zinn este un artist din Michigan. El este prezent zilnic, pe străzile din Ann Arbor, creînd cu creta multe desene pentru copii.

Ilya Repin

  • Currently 8.35/10

8.4 steluţe (17 voturi)

la Galeria Trtyakov Moscova...

images incroyables

  • Currently 7.78/10

7.8 steluţe (9 voturi)

imagini incredibile

Imaginația nu are limite

  • Currently 9.60/10

9.6 steluţe (5 voturi)

Jesuso Ortiz, un artist spaniol, se joacă cu texturi şi culori creând ceva diferit, combinând desenele colorate cu obiecte din viața de zi cu zi; de la petalele florilor la un fluturaş de badminton, un penson de pictură, creioane, nasturi colorați, baloane sau cârlige de rufe, legume sau diverse fructe… Prin ilustrațiile sale el vrea să transmită că arta nu trebuie să fie prea complicată pentru a fi uimitoare şi semnificativă, iar frumusețea stă în lucrurile simple. Din orice lucru aparent banal se poate naşte o operă de artă. Jesuso ne demonstrează că imaginația nu are limite.

Imagini biblice

  • Currently 6.25/10

6.3 steluţe (20 voturi)

Imagini biblice

Imagini de poveste

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (205 voturi)

Omul acesta o fi avut sansa sa vada atata frumusete...sau este doar imaginatia lui bogata ? Nu stiu,dar este minunat !

IMAN MALEKI

  • Currently 4.57/10

4.6 steluţe (7 voturi)

ai crede ca sunt fotografii...

Iman Maleki

  • Currently 8.57/10

8.6 steluţe (7 voturi)

« Pentru a înţelege o ţară şi poporul ei trebuie să încercăm să înţelegem în primul rând cultura ei, unde se află sufletul şi identitatea acelui popor" - E.S. Hamid Reza Arshadi, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Republicii Islamice Iran Pictorul iranian Iman Maleki s-a născut în anul 1976 la Teheran. De mic copil a fost fascinat de artă. La cinsprezece ani a început să înveţe pictura cu primul şi singurul său profesor, pictorul Morteza Katouzian, considerat cel mai mare hiperrealist din Iran. Între timp Maleki a început să picteze profesional. A urmat apoi cursurile Univesităţii de Arte din Teheran, secţia Design grafic pe care a absolvit-o în anul 1999. La competiţia internaţională Art Renewal Center, Maleki a câştigat premiile: “William Bouguereau” şi “Chairmanas Choise”.

Iman Maliki

  • Currently 7.71/10

7.7 steluţe (14 voturi)

pictura

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.