Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

Ofelia

Ofelia - tabloul inspirat de personajul lui Shakespeare, pictat, in 1852 de Sir John Millais, ascunde in spatele lui o covarsitoare poveste de dragoste.

Olarit

vechea traditie romaneasca,si nu numai, devenita arta

Oleg Shupliak

Oleg Shupliak

Olga Simonova

pictorita din Rusia

Omagial - Stefan Jäger

autor Adina Parasca. Multumiri!

Opera_posters_by_Olbinski

Opera_posters_by_Olbinski

Opere de artă alternative

Fiecare fotograf īși dorește ca oamenii să le recunoască imaginile de īndată ce le văd. Asta īnseamnă ca ei să-și fi format un stil propriu, pe care lumea īl apreciază și īl asociază imediat cu numele lor. Rich McCor este tipul de fotograf care reușește acest lucru, pentru că el dă magie imaginilor sale prin niște elemente cheie. Folosind hārtie decupată īn diferite forme, siluete ori ilustrānd obiecte, McCor a transformat Roata din Londra īntr-o bicicletă, Big Ben-ul īntr-un ceas de mānă, City Hall, primăria Londrei, īntr-un melc, Marina Bay Sands din Singapore e transformată īntr-o cheie, Sculptura Bliss Dance din Las Vegas seamănă cu o jucătoare de tenis, Muzeul Guggenheim din New York a devenit un gigant ghiveci de plante pentru un buchet de flori, Statuia Libertăţii din New York e transformată īntr-un "halterofil", Franţa, īn staţiunea montană Val D'Isere, norii par că ies dintr-un tub de spray de hārtie, iar statuii lui Iulius Cezar din faţa faimosului Palat al lui Cezar din Las Vegas i s-a adăugat un selfie stick…..

Opere de arta

Minunata lume a artei

Opere de arta cu carti vechi

O utilizare a cartilor vechi.

Opriți-vă si priviți īn jur

Opriți-vă si priviți īn jurul vostru ! Cu puțină imaginație veți descoperi frumosul chiar și acolo unde nu v-ați fi așteptat. "Există mereu lucruri noi de descoperit atunci cānd privești lumea mai de aproape. Deschide-ți ochii și vezi, inspirația este peste tot" - spune Tineke Meirink

ORA DE BALET

PREGATIREA UNEI CLASE INAINTE DE A INCEPE ORA DE BALET PE FRUMOASA MUSICA A LUI TCHAIKOVSKY

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.